By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:15:00



2024 YILINDA YAY BURCUNU / YÜKSELEN YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2,3 Ocak 2024 gününden itibaren olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilir, projelerinize devam edebilirsiniz. Yaratıcılık veya beceri ile ilgili projelerinizi daha rahat uygulayabilirsiniz. Seyahatler, kişisel gelişim programları, eğitim çalışmaları girişimler adına olumludur. 4 Ocak’tan 13 Şubat’a kadar para kazanmak adına çok emek vereceksiniz. Üretim dönemi diyebiliriz.

23 Mayıs 2024 günü burcunuzda Dolunaydan itibaren yıl bazında bazı sonuçlar kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yıl içinde başlanan konular bu dönem sonuçlanmaya başlayabilir. Bazı çalışmalar girişimler bu dönem artık bitebilir. Üzerinizden bazı yükleri atabilirsiniz.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni retrodan çıkarak doğru açıda ilerlemeye başlıyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kıpırdamadan hayatın keyfini kaçırmadan aşırı yorulmadan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Yazılar yazmak müşteri ilişkilerini organize etmek çalışma ofis koşullarını günlük hayatınızı organize etmek daha kolay olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz ya da oralarla daha sık irtibat kurabilir, seyahatlere gidebilirsiniz. Basın medya konulu programlara açık olabilirsiniz. Daha konforlu geniş ortamlarda çalışabilirsiniz. Yapılanların maddi manevi karşılığı alınabilir. Evcil hayvanlara karşı ilgi besleyebilirsiniz. Sanki karşınıza çıksa evinize gelse her an sahiplenecekmiş hissi oluşabilir. Sağlığa, estetiğe beslenmeye giyim kuşama daha fazla özen göstermek gerekebilir. Özellikle 29 Nisan 2024 günü Venüs’ün güçlü olduğu Boğa burcuna sağlık ve iş Evinize girmesiyle bu alan daha da canlanabilir. Özellikle üç hafta boyunca sürprizli aniden gelen iş teklifleri, iş fırsatları, medya bağlantılı çalışmalar oluşabilir. İşlerden kazançlar artabilir. Estetik, güzellik, sağlık alanında fırsatlar gelişebilir. Kendinize bakmak ilgilenmek güzelleşmek estetik yaptırmak adına olumlu dönemlerdir. Bu döneme kadar kilo vermekte zorlanabilirsiniz, karaciğerinizi yormayın. Sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeyin. Diyetinize beslenme şekline önem vermelisiniz. Eviniz / işinizi organize etmek tadilat tamirat güzelleştirmek adına şanslar artar.  Bu dönem işinize teknolojiyi daha fazla dahil edebilir. Gruplarla birlikte çalışabilirsiniz.

 Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor. Bilgiye, eğitime önem veren İkizler dönemi başlıyor. Bu dönemlerden itibaren evlilik ortaklık gibi konular gelişebilir. Karşınızdaki kişilerden gelen şanslar oluşabilir. Son altı aydan bu yana gelişen şanslar var. Kaliteli üst düzey ilişkiler yaşanabilir. Birden fazla ilişkiler ortaklık fırsatları karşınıza çıkabilir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin olanaklarını üstünüze çekebilirsiniz, karşılıklı paslaşabilirsiniz. Danışmanlık, avukatlık, sosyolog, doktor, eğitmenlik gibi meslekler adına olumudur. Satış sözleşme aracılık gibi işlerle de uğraşan kişiler adına fırsatlar gelişebilir. Yabancılarla ilişkiler gündeme gelebilir. Hukuksal konular varsa daha hızlı çözülebilir.

Dönüşüm:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde yakın çevrenizin hayatında daha etkin olabilirsiniz. Düşüncelerinizle başkalarını ve yakın çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz. Onlarla ilişkiler yeniden dönüşmeye başlayabilir. Siz onlardan onlar sizden güç alabilir. Onların hayatında da dönüşümler önemli girişimler olabilir.  Eğitim hayatınızda dönüşümler başlayabilir. Güçlendirebilirsiniz, farklı eğitimler alabilirsiniz, siz eğitimci olabilir, seminerler konuşmalarla insanları etkileyebilirsiniz. Önemli ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Düşünsel alanda değişimler oluşabilir, şimdiye kadar bildiklerinizi sorgulayabilirsiniz. Düşüncelerinizi bilginizi yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz. Seyahatler hayatınızda radikal değişimlere sebep olabilir. Çevre değişikliği, geziler, zeka disiplini sağlayan sporlar aktiviteler mümkün. Bireysel çalışmalar yapsanız bile hep birlikte hareket ederek güç kazanmak daha kolay olabilir. Bol bol bilgi dağıtarak, paylaşarak, iletişim kurarak, yazışmalar yaparak önemli işler başarabilirsiniz. Akrabalarınızla yeniden yakınlaşabilirsiniz.

 

Sorumluluk, kurallar:

 

Sorumluluk aile, ebeveynler, özel hayat alanında yoğunlaşmakta. Birkaç yıl daha bu şekilde sürecektir. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz. Onların sorumlulukları ağırlaşabilir size ihtiyaç duyabilirler, bazen siz onlara. Bu alandaki yoğunluklar yüzünden bazen iş kariyer alanına yoğunlaşmakta zorlanabilirsiniz. Her ikisini birden yönetmek ağır gelebilir. Sınavınız ailenizle ilgilidir. Her işinizi de kendiniz görmek durumunda kalabilirsiniz. Kimilerinin babalarının kimileri eşlerinin ya da yaşlıların sorumlulukları ağırlaşabilir. Kimileri taşınmalar, yer değişikliği,  tadilatlar yaşayabilir. Kimileri evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilir. Her şekilde hayatınızın en önemli dönemlerinden biridir (2026 Şubat’a kadar) Dışarıdaki hayatla gelecek ve kariyer hedefleriniz arasında mücadele söz konusudur. Ailenizin, ebeveynlerin malı mülkü gibi konularla da siz ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi onlara karşı sorumlu hissedersiniz. Bu yıllar arasında sağlam temeller atılmalıdır.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

• 25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Arkadaşlık, dostluklar, grup ilişkileri, dernek, cemiyet, vakıf vb. faaliyetleri ve toplumsal çalışmalar adına en büyük gaye ilişkileri dengede tutmak olacaktır. Herkese güvenmemek gerekir. Bazılarına karşı bir duruş sergilemek mesafe koymak saygınlığı arttırabilir. Bu dönemlerde sosyal faaliyetler toplantılar aktiviteler yoğunlaşabilir.

 

• 8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönem kendinizi göstereceğiniz projeler alanlar aktif olacaktır. Seminerlere fuar konserlere spor sanat aktivitelerine katılabilir seyahat edebilirsiniz. Bireysel ve yaratıcılık alanında cesurca girişimler atılımlar yapabilirsiniz. Kişisel riskler almaktan korkmayın. Yaratıcı projeler sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Yatırımlar spekülatif konulardan kazanç elde edilebilir. Çocuklarınızdan gelen başarılar var.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır. (bu tutulmalar birkaç yıl sürecek. Aşağıdaki konularda bu yıllar içinde yaşanacaktır)

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Aileniz, özel hayatınız ebeveynleriniz babanız ya da büyükleriniz önemli hale geliyor. Karmik öğretiniz ailenizle evinizle atalarınızla aile malları toprakları ile ilintili olacaktır. Özel hayatınızı organize etmek evinize yuvanıza önem vermek gerekecek. Tadilatlar tamiratlar taşınmalar gündeme gelebilir. Ebeveynlerin sorumlulukları artabilir onların özel hayatları sağlıklarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evlilik evlat sahibi olmak gibi konular gündeme gelebilir. Aileyi çoğaltma arzusu aileye başa bireylerin katılması gibi konular da oluşabilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde grup aktiviteleri toplantılar sosyal organizasyonlar sanatsal çalışmalar, geleceğe yönelik programlar dernek cemiyet çalışmaları adına yoğun bir süreç olabilir.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan şiddet güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025 günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde ortaklıklar, ortak yatırımlar, eşinizin para konuları, hukuksal konular uzaklarla ilgili projeler eşinizin akrabalarıyla bağlantılı konular adına yoğun olabilirsiniz.  Eğitsel akademik faaliyetler seminerler dini ilahi konulara seyahatler yolculuklarla odaklanabilirsiniz. İnsanları etkileme fikirlerinizi duyurma düşündüklerinizi başkalarına kabul ettirmek adına daha hırslı olabilirsiniz. Maceralı yolculuklar oluşabilir. Kazalara sakarlıklara da dikkat etmek gerekebilir. Borsa gibi faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Bu dönem tedavileriniz ya da büyüklerin tedaviler olabilir. Tadilatlarınız uzun sürebilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Bu konuları sonuçlandırmak Nisan aylarını bulabilir.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı, sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..



 Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-yay-burcunu-yukselen-yay.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum