By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:58:00

 


2024 YILINDA ASLAN VE YA YÜKSELEN ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıl dönemlerinde her zaman görüştüğünüz kişilerle bazı akrabalarla aktif olacağınız zamanlardasınız. 4 Ocak’tan itibaren olaylar konular, işler güçler daha hızlı istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Sağlığa dikkat edin, kontrollerinizi yaptırın. 23’den itibaren bazı konuları aşmak daha kolay olabilir. İşleriniz çok yoğunlaşıyor bu dönemler.

25 Ocak 2024 günü burcunuzda dolunay dönemi 2023 yılında başlayan konuların sonuçlarını alacaksınız bazı işlerinizi bitirebilirsiniz, kararlarınızı kesinleştirebilirsiniz. Siz ve karşınızdaki kişilerle etkileşimler artabilir. Daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle hareket etmek birlikten güç almak mümkün. Evlilikle ya da ortak çalışmalarla kuvvet kazanabilirsiniz. Aradığınız gücü ilişkileriniz sayesinde edinebilirsiniz. Seyahat programlarınızda olabilir. Grup iletişimleriniz yoğunlaşabilir. Uluslar arası konular, yurt dışı, ticari konular hukuksal avukatlık durumlar yoğunlaşabilir.  Belki hep birlikte yapılan projeleriniz vardır. Karşınızdaki kişilere bağlı olabilirsiniz onların önerilerine açık olmak gerekir.

Dönüşüm ve Plüton Kova dönemi:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde siz Aslan ya da yükseleni Aslanlar, İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar, karşınızdaki kişilerle aranızda köklü dönüşüm değişimler gerçekleşmeye başlayacaktır. Onların hayatında da dönüşümler oluşur. Daha derin, karizmatik ilişkiler, kişiler ortaklar hayatınıza girebilir. Yeni ortaklıklar, arkadaşlıklar da hayatınıza girebilir mevcut ortaklıklar ve ilişkinizde değişim dönüşüm kaçınılmazdır. Ayrılık olmasa bile ilişki yapınızda kökten değişebilir. Kimileri yer değişimleri taşınmalar da yaşayabilir. Karşınızda daha güçlü ortaklar oluşabilir. Onlarla güç de kazanabilir birlikte ilerleyebilirsiniz. Güç birliği yapabilirsiniz. Onlar sayesinde kendinizi dönüştürebilirsiniz. Danışmanlık mesleğine yatkınlık verir belki bu alanda bir mesleğe sahip olacaksınız. Psikolojik, sosyolojik, astrolojik, hukuksal danışmanlıklar olabilir. Başkalarının duygu ve davranışlarının nedenlerini artık daha fazla anlamaya başlayabilirsiniz. Olumsuz olarak da karşınızdaki kişilerin baskılarına maruz kalabilirsiniz İlişkilerde güç çekişmeleri aşırı tutkular oluşabilir.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs 2024’e kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Bu dönem Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. İş çevrenizden gelen fırsatlar olacak. Anneyle ya da iş bağlantılı bayanlarla bağlantılar artabilir. Onların maddi olanaklarından, kaynaklarından da faydalanabilirsiniz. Kariyer alanında yükselme terfi etmek alkış alma dikkat çekme mümkün. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar eğitim temaları, iş için seyahatleriniz de olabilir. Eğitim alanında yükseğini yapmak doktora vb. yönelebilirsin. Yurt dışıyla belki daha çok iç içe olacaksın. Büyümek gelişmek önemli olacaktır. Toplumun önünde yöneticilik yaptığın dikkat çektiğin öne çıktığın bir süreç olabilir. Statüsel bir değişim var. Mevki edinebilir saygı kazanabilirsiniz. Kimileri evlenebilir kimileri bebek sahibi ya da iş sahibi olabilir. Aileyle bağlantılı miras konularınız da olabilir.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna giriyor ve bir yıl kalacaktır. Bu dönemler arasında bilgiye, eğitime, öğretime, iletişime, yakın çevreye kardeşlere akrabalara önem veren İkizler dönemini yaşayacaksınız.

Sizin gibi ateş elementi burçlar bu dönemi keyifli yaşayacaktır. Arkadaşlardan, gruplardan, dostlardan, eğitimcilerden, medyatik kişilerden, cemiyetten destekler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da gruplarla hep birlikte yapılan etkinlikler seyahatler faaliyetler oluşur. Organizasyonlara, partilere, düğünlere, yemeklere katılabilirsiniz. Grup çalışmalarına girerseniz başarılı olursunuz bu dönem yalnız kalmak çalışmak pek verimli olmayabilir. Arkadaşlardan diğer zamanlardan daha çok destek görülebilir, faydalı kişilerle tanışabilirsiniz. Karşılıklı bilgi dağıtabilir paylaşabilirsiniz. İşten gelen gelirler aratacaktır. Entelektüel güdümlü kişilerle iletişim artacaktır. Gelecekle ilgili umutlar ideallerinize bu yıl kavuşacaksınız.

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni Balık burcunda 8. evinize yerleşmiş bulunuyor. 2023 Mart 2023’ten bu yana Balık burcunda ilerliyor. O dönemden bu yana Hukuksal konular, ortak paylaşımlar, vergi, emeklilik, resmi dairelerle ilgili konular, büyüklerin, yakınlarınızın tedavisi sağlık konuları gibi daha ciddi konular gelişmeye başladı.  Bu süreçler içinde miras konularını, eşinizle, babanızla, ortağınızla birlikte paylaşılan mal mülk yatırımları bir düzene koymak gerekecek. Onların sağlık sorunlarını da ciddiye almalısınız. Buradaki kaoslar netlik kazanmayan durumları artık yapılandırmak ve düzenlemek gerekiyor.

Vergiler, krediler, geri ödemeler, bankacılık işleri resmi dairelerle ilgili konular tazminat, nafaka vb. kural belirleyici konular oluşabilir. Bu dönemlerde kimilerinin tedavileri olabilir. Kimilerinin işten ayrıldığı dönemler tazminat durumlarının olduğu süreçlerdir. Her türlü yatırımı harcamaları dikkatlice gözden geçirmek gerekiyor. Borsa, bankacılık, aracılık hizmetlerinde çalışabilirsiniz. Bu alanda belli zorluklarla uğraşıyor olabilirsiniz. Kriz çözme yeteneğiniz gelişecektir. Psikolojik sorunlarınız varsa tedavi edici çalışmalara yönelmelisiniz. Risk almadan hareket ettiğinizde zorluklardan kurtulacaksınız. Bir şeyi olması için zorlamayın, olmuyorsa bırakmak gerekiyor.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·         25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde yakın çevre, akraba, kardeşlerin hayatında zorluklar sorunlar oluşabilir. Seyahatler, geziler oluşabilir, yakın çevrenizle daha fazla diyalog geliştirmelisiniz. Bu dönem bazı hukuksal eğitimsel sonuçlar alınabilir.

 

·         8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem aslında Nisan 2023 döneminde hayatınızda neler başlamıştı bu konularla bağlantılı olabilirsiniz. Hukuksal konular, seyahatler, uzaklarla bağlantılar, medya, iletişim, basın yayın duyurular eğitimler seminerler hayatınıza girebilir.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, Satürn’de 8. Evde olduğu için bu dönemlerde ortak paylaşımlara yönelmek gerekebilir. Paylaşmayı öğrenmek sorun çözme yeteneğini geliştirecektir. Eşinizin ortağınızın kazançlarını kaynaklarını da koruyabilirsiniz. Riskli işler olursa altından kalkmak adına yoğun çabalar içine girmeyiniz maddeci ve garantici davranma eğiliminden uzaklaşmalı fiziksel planlamalardan vazgeçebilmelisiniz. Bazen sorunu bir kenara bırakıp yoldan çekildiğinizde her şeyin yoluna gireceğine inanmalısınız. Olayları konuları olduğu gibi kabullenmeyi öğrenmek gerekiyor.  Tedaviler, kontroller varsa ihmal etmemelisiniz. Büyüklerinde tedavileri sorunları olabilir. Özellikle bu tutulma sizin için yorucu olabilir.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde yakın çevreniz kardeş akrabalarla gelişen yeni konular olabilir. geçmişle bağlantılı bir konuyu bu dönem yeniden gündeme alabilirsiniz. Arkadaş dostlarla görüşebilirsiniz. Evinize misafir davet edebilirsiniz. Bu dönem etrafınızla diyalogları dengeden tutmalısınız.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla siz Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde kişisel konular, girişimler, sağlık sorunları,  hukuksal ya da ticaret girişimleri başlangıçlar yapmak harekete geçmek gibi yoğunluklar oluşur. Özel hayatınızla ilgili konular yoğunlaşır. Enerjiyi kontrol etmek gerekir. Evinizle yerleşimle ya da babanızla ilgili bir konu gelişebilir.  Şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Geçmişle bağlantılı bir konu (hukuksal, yurt dışı bağlantılı, ticari, eğitimsel ya da uzaklarla ilgili) yeniden gündeme gelebilir, bu dönem her şeyi kontrol etmeye çalışmak mümkün olmaz. Akışta kalmayı oluruna bırakmayı öğrenmek gerekir. Eve yerleşime daha çok odaklanabilirsiniz. Yurt dışı ya da seyahatlerle de bağlantılı konular yoğun olabilir.  Uzun soluklu bir projenin hazırlıklarını da yapıyor olabilirsiniz. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. 18 Nisan 2025’ten itibaren ise projelerinize yeniden başlamak ve ilerlemek mümkün olabilir. Olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilirsiniz.

 

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

 


Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/talin-agdere-talinagderehotmail.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum