By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:49:00


2024 YILINDA BALIK VE YA YÜKSELEN BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Yeni Yıl dönemlerinden Mart ayına kadar grup iletişimleriz kolektifi ilgilendiren çalışmalarınız grup ekip faaliyetleriniz yoğun olabilir. Ancak bazı şeyleri kontrol etmek hayatın kontrolünü ele almak projelere tam olarak başlamak Mart sonlarını bulabilir. 

10 Mart 2024 günü burcunuzda Yeni Aydan itibaren yeni girişimlere projelere başlamak adına fırsatlar gelişebilir. Fiziksel enerjiniz 23 Mart’tan itibaren artabilir kendinizi daha güçlü ifade edebilirsiniz. Bu dönemler yoğun çalışmalarınız var hep birlikte yapmak durumunda kaldığınız kurumsal çalışmalar da olabilir.

18 Eylül 2024 yılında burcunuzda dolunay süreçleri ise yıl içinde başlanan konuların sonuçlarını alacaksınız. Eylül ayı sizin için önemli olacaktır. Sorumluluklar artabilir.

Dönüşüm ve Plüton Kova dönemi:

21 Ocak 2024 günü Plüton Kova burcuna giriş yapacaktır. Bu dönemlerde siz Balıkların ya da yükselen Balıkların hayatında kurumsal, eğitimsel, yurt dışı bağlantılı çalışmalar olabilir. Evrensel çalışmalara çekilebilirsiniz. Hayır kurumlarında cemiyet vakıf işlerinde yer alabilirsiniz. Arka planda kalıp fazla sesinizi duyurmadan projeler yazıp çizebilirsiniz. Başkalarına yardım edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde güçlenebilirsiniz. Kapalı alanlar, hastaneler, sağlık merkezleri, spor merkezleri, okul, fabrika, sinema, film, Kilise, cami toplumsal projelerle bağlantılı alanlar belediyelerde kurumsal alanlarda, hapishanelerde, bakımevinde bulunabilir çalışmalar yapabilirsiniz. Bazen yaşanılan zorluklar sizi korkutabilir ancak endişeden uzaklaşınca rahatladığınızı görebilirsiniz. Bu dönemlerde sağlığınıza önem vermelisiniz.

 

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Boğa Burcu:

Yılın ilk yarısında 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Şans gezegeni Boğa burcunda ilerliyor. Boğa burcundaki Jüpiter maddi, manevi olanakları arttırır. Huzurumuz kaçmasın, keyfimiz, ağzımızın tadı yerinde olsun modundadır. Çok da yerinizden kımıldamadan hayatın keyfini çıkarmak istersiniz. Bu dönem eğitimsel faaliyetlere yoğunlaşabilir, eğitim verebilir alabilirsiniz. Şans ve fırsatlar yakınlarınızdan kardeşlerinizden akrabalardan gelir. Onların hayatında güzel bol fırsatlı dönemler olabilir. Bol bol geziler yapabilir, kısa seyahatlere gidip gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden destek görürsünüz. İletişimsel alanlardan, internet, yazı, kitap, dergi, yayıncılık gibi alanlardan danışmanlıklardan (emlak, finans) para kazanabilirsiniz. Pazarlama, satış, reklam, halkla ilişkiler alanlarından avantaj elde edilebilir. Özellikle 29 Nisan 2024 Venüs Boğaya girince başka fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Belki eğitimle bağlantılı ya da başka alanlarda yeni güzel teknolojik fırsatlar sizleri bekliyordur. Geleceğe dönük planları genişleteceksiniz kendi orijinal fikirlerinizi etrafınıza kabul ettirecek ve onları etkileyeceksiniz. Seminerler vermek sosyal alanda medyada yer almak konuşmalar yapmak bilgi dağıtmak bilgi sahibi olmak mümkündür. Önemli anlaşma ve sözleşmeler bu dönemlerde yapılabilir. Teknoloji, astroloji ya da farklı amaçları olan gruplarla yakınlaşabilirsiniz. Enteresan gezilere katılabilirsiniz.

Jüpiter İkizler Burcu:

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter fırsat olanak gezegeni İkizler burcuna 4. Evinize giriyor ve bir yıl kalacaktır. Bu dönemler arasında bilgiye, eğitime, öğretime önem veren İkizler dönemini yaşayacaksınız. Bu dönemlerde ev, mal mülk yerleşimle taşınmayla ilgili konular gerçekleşebilir. Ailenin malı parası evi mirası gibi mevzular oluşabilir. Çift işler yapabilirsiniz. Bazılarını evden ya da oturduğunuz yerden de yönetebilirsiniz. Evinize misafirler gelebilir, tadilatlar yapılabilir. Evlenebilirsiniz, çocuk sahibi olabilirsiniz 10 Haziran 2025’e kadar. Gayrimenkul alışverişlerine girebilirsiniz. Ailevi şartların ve ebeveynlerinde imkanlarının artması mümkün olabilir. Size destek olabilirler bazı problemlerinizi çözmenizde yardımcı olunabilir. İleri dönük önemli kararların temelini bu dönemde atabilirsiniz. Anne, babayla ilgili konular yoğunlaşabilir. Onlarla daha çok görüşebilirsiniz.

Sorumluluk, kurallar:

 

Satürn mesafe engel kural gezegeni Balık burcunda sizin evinize yerleşmiş bulunuyor. 2023 Mart ayından beri ilerliyor.  O dönemden bu yana sorumluluklar artmış olmalı. Ailenizin büyüklerinizin sorumluluklarını da yüklenmiş olabilirsiniz.  Birkaç yıl daha etkili olacaktır.  Bu dönemlerde kişisel başlangıçlar yapılabilir. Yeni bir gelişim döngüsü başlamıştır. Önemli kararlar alınabilir. Bu dönem hayatla mücadele daha yalnız kalarak sorumluluklara eğilmek mümkündür. Yeni adımlar atılabilir sorumluluklar artar, kilo verilebilir zira sağlığa da dikkat etmek gerekliliği var. Eğer isteğinizle vermezseniz bazı sorunlar nedeniyle vermek durumunda kalabilirsiniz. Sigara gibi alışkanlıklar varsa rahatsız etmeye başlayabilir. Bünyenizi güçlendirmelisiniz. Kurallara kanunlara bağlı hareket edebilirsiniz. Sorumluluklar artsa bile başarı zamanla büyük olacaktır. Bazen bitkin hissedebilirsiniz kendinizi başkalarının da yükünü sanki üstünüzde taşıyormuşsunuz gibi, böyle durumlar olursa kendinizi fazla zorlamayın. Artık bundan sonra birkaç sene içinde gelecekte daha başarılı olmak için neler yapmanız gerektiğini anlamış olacaksınız. Zamanla birkaç yıl içinde hafifleyecek ve olgunlaşacaksınız.

 

Bu tarihleri not alınız:

 

Tutulmalar:

 

·         25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönemlerde alışveriş dengesini iyi kurmak gerekir. Alacak verecek yatırımlar ortak kazançlar ortak alım satımlar adına bazı kararlar alabilirsiniz. Prim, pay, hisse senetleri, yatırımlar, ortaklaşa kazanımlardan daha az beklentiye girmeniz gerekebilir. Destek miras beklentisi içine girebilirsiniz. Bu konulara çok fazla bel bağlamamalısınız.

 

·          8 Nisan 2024 günü Koç burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

 

Bu dönem kendi kişisel girişimleriniz öncülüğünüz cesaretiniz doğrultusunda ataklar yaparak para kazanabilirsiniz. Ekonomik gelişim şansı artar özellikle de MC ile güzel açılar yapıyor ise ya da diğer iyicil gezegenlerle, kendi imkanlarınız dahilinde parasal konularda özgür olma şansı oluşur. Belki bu 25 mart 8 Nisan arasında bir şeyler satacak ve alacaksınız.

 

• 18 Eylül 2024 Balık burcunda ay tutulması yaşanacaktır.

 

Balık/Başak tutulmalarının ilki başlıyor. Birkaç yıl sürecek. Bu dönemlerde yani 2026lara kadar diyebiliriz, sizin kendi burcunuza olumlu yansıyan tutulmalar olacaktır.   Hayatı daha fazla kendi şartlarınızca yönetmek kişisel özgürlüğü korumak mümkün olacaktır. Farkındalık seviyenizi yükseltebilir sezgilere güvenerek gelişme sağlayabilirsiniz. İlişkilerde daha sağlıklı bir yaklaşım gösterebilirsiniz. Dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Kendinize daha fazla değer vermeye özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız. Diyaloglarınızı dengelemeye çalıştıkça daha huzurlu olacaksınız. Detaylardan uzaklaşarak daha faydalı konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

 

• 2 Ekim 2024 günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacaktır.

Bu dönemde ortaklı kazançlar, yatırımlar adına yeni olanak ve projeler gündeme gelebilir. Sağlık konusu tedaviler olabilir.

 

Yıl içinde Merkür retrolar: (Yıl içinde bilgi vereceğim)

 

a) 2-25 Nisan 2024 Koç burcunda retro.

b) 5-28 Ağustos 2024 Başak ve Aslan burcunda retro.

c) 26 Kasım-15 Aralık Yay burcunda retro.

 

Mars Retro:

 

7 Aralık 2024 günü eylem, girişim, mücadele, başarma arzusunu anlatan motivasyon güç gezegeni Mars Aslan burcunda retroya girecek ve 24 Şubat 2025  günü Mars Yengeç burcunda retrodan çıkacaktır. Dolayısıyla Aslan ve Yengeç burçlarıyla bağlantılı konularda beklemeler yavaşlamalar sıkıntılar, mücadele oluşabilir. Bu dönemlerde işlerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çok çalışmanız başkalarının işlerini de yapmanız gerekebilir. Hırslı olabilir enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Çalışma şartlarının zorluğu ağırlığı nedeniyle sağlık sorunu yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmeniz gerekir. Birçok iş ya da zorluklar sinirlerinizi bozmasın. Spora çok fazla takıntı yapabilirsiniz kasları yormayın zorlamayın. Yatırımlarınız varsa risk almayın. Gençler çocuklarla olan çalışmalar projelerde yoğunluk olabilir yorulabilirsiniz onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Bebek sahibi olmakla ilgili konular gelişebilir. 2025 Şubat sonlarından itibaren Mars doğru açıda ilerlemeye başlayacaktır. Sorunlar da düzelmeye başlar. Olayları daha rahat yönlendirmeye başlayabilirsiniz.

2024 yılının genel gezegen geçişlerini anlattım. Her şeyden önce sizin kişisel haritanız önemlidir. Bunlar bazı konularda tarihler açısından faydalı olabilir. Yeni yılda sağlık, huzur, başarı sizin yanınızda olsun. Sevgilerimle..

  

Talin Ağdere

talinagdere@hotmail.com

www.talinagdere.com

instagram / talinagdere

https://www.talinagdere.com/2024/02/2024-yilinda-balik-ve-ya-yukselen-balik.html


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum