Jüpiter Başak burcunda Aslanları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:39:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)


ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –Para kazançlarınız önem kazanmakta!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, kazançlar, müşteriler, finansal konulu evinizde sizi desteklemekte. Kazançlar dışında sigorta kapsamında işlerinizde yoluna girebilir. Emeklilik veya sigorta işleriniz için başvurduysanız araştırmalar ve işler yolunda gidebilir. Devlet bağlantılı alacaklar tahsil edilebilir. Bu konularda araştırmalarınızı genişletirseniz ve iş bilirkişilerden yardım alırsanız kazançlı çıkabilirsiniz. Ayrıca iş, müşteri potansiyeliniz de artabilir. El becerisi yaratıcılık isteyen konulardan, basın medya bağlantılı alanlardan, eğitimden gelen para kazançlarınız mümkün. Bu yıl çok çalışırsanız, emek harcamak şartıyla  ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanmazsınız. Eğitim destek amaçlı harcamalar yapabilir, çocuklarınız varsa onların ihtiyaçlarına karşılık verebilirsiniz. Büyüklerden, yabancı kaynaklı proje ve müşterilerden gelen kazançlar mümkün. Özellikle 8-9 Ekim’den itibaren, arzuladığınız iş bağlantılı proje ve kazançları elde etme zamanı gelmiş demektir. Masrafları karşılamanız için fırsatlarınız var. Çok çalışabilirsiniz, belki zaman zaman çalıştığınızın karşılığını tam olarak alamayabilirsiniz, ancak işin detaylarını öğrenebilir hatta uzmanlaşabilirsiniz. Özellikle Ekim sonunda,  hukuki bir konuda alacağınız haber sizi sevindirebilir.   24 Ocak 2016 da burcunuzda gerçekleşen dolunayla Temmuz sonu başlayan ve bu tarihlerde hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. Jüpiter'den dolayı, büyüklerden babanızdan, akademisyenlerden, hukukçulardan da yardım görebilirsiniz. Yeni yollar, yeni gelir kapıları keşf edebilir, ekonomik olarak bağımsızlığınızı da kazanabilirsiniz. Aşırı risk almadan, abartmadan harcamaları ve girişimleri ölçülü yaparsanız karlı çıkabilirsiniz. 2 Ağustos 2016da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay’la birlikte şartlarınız günden güne yenileniyor. Başlangıçlar ve projeleriniz için hazırlıklarınızı tamamlamaya başlıyor, yeni organizasyonlara kucak açıyorsunuz.
 
Özetle, para, iş, müşteri, sigorta, emeklilik ve alacaklar, satın almalar, vergi indirimi kapsamında şans sizden yana, iyi değerlendirin.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum