Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Kovaları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:07:00

 (Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Başkalarının kaynaklarından yana şanslısınız!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar alacaklarınızı tahsil etmeniz konusunda şans tanıyor. Emekli olabilir, hatta maaşınızı alabilirsiniz. Sigortayla ilgili konularda sorunları çözmeniz için şans tanınabilir.  Alım satım, toprakla ilgili konularda eşinizle ortak birikim, yatırım yapabilirsiniz. Risk aldığınız bir konu menfaate dönüşebilir ancak sorun da olabilir. Krediniz varsa ödeme imkanı doğabilir. Ortak gelir ve giderler var, kira ve kontrat işlemlerini düzenleyebilir, bazı ayrıntı ve detayları çözerek çalışma sisteminizi rayına koyabilirsiniz. Umulmayan kişilerden, yabancılardan, dernek, vakıflardan, kurumlardan, devletten, eğitimcilerden destek gelebilir (burs, menfaat, para gibi). Büyüklerinizden de gelecek paralar olabilir, miras gibi. Ancak Jüpiter'in Başak burcunda pek de rahat olmadığını hatırlayarak zaman zaman olumsuz yanlarını da büyütebileceğini hatırlamalıyız. Mistik ve okült, ölüm ötesi gibi konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Bu yıl yaşadığınız tecrübeler doğrultusunda çok şeyi anlayacak ve yerli yerine oturtacaksınız. Ayrıca bu yıl yapılacak tedaviler uzmanlaşmış kişiler sayesinde çok daha iyi cevap verebilir. Psikolojiniz de güçleniyor. Hekimlerden yana şanslısınız, araştırmalar sayesinde yeni gelişen tıp teknikleriyle şifa getiren çalışmalar yapılabilir. Eğer sigorta, mali konular, muhasebe, emlakçılık, sağlık çalışanı, araştırmacı, bilim adamıysanız bu yıl size çok şey kazandıracak. Özellikle 8-9 Ekim’den itibaren, hukuki bir süreçten yada uzak ülkelerden elinize para geçebilir. 8 Şubat 2016 da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, yeni projelere, iş konularına, grup çalışmalarına daha çok ağırlık verebilirsiniz. Temmuz sonu başlayan ve bu tarihlerde hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. 18 Ağustos 2016da burcunuzda gerçekleşen Dolunayla birlikte, Şubat aylarında başlayan ancak bugünlerde hızlanan projelerin sonuçlarını alabilir, eşinizle veya ortağınızla ya da annenizde olabilir birlikte bir karar almak durumunda olabilirsiniz. Maddi açıdan güçleniyorsunuz.  
 
Özetle, ortak yatırım, alacaklar, sigorta, miras, alım satım, emlak, burs, destek, tedavi açısından şanslısınız.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
 

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum