Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Akrepleri nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:15:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Sosyal ilişkiler güçleniyor!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar grup iletişimi açısından siz destekliyor. Daha fazla kulüp, dernekler, kurumlar, vakıf çalışmaları içinde aktif olabilirsiniz. Grup bilinciyle hareket etmeniz size çok şey kazandırabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda yaptığınız bir işte uzmanlaşabilirsiniz. Grup yönetici olabilirsiniz. Toplumsal ve insanlık için yapılan çalışmalarda, organizasyonlarda toplum bilincini oluşturabilirseniz başarılı olabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak, isteklerinize kavuşmak adına da şanslı olduğunuz dönem. Arkadaşlardan, dostlardan yana şanslısınız, size hizmet edebilirler sizler de onlara karşılıklı yardımlaşma mümkün. Onların sayesinde iş sahibi olabilirsiniz. Çevre değiştirebilir, farklı çevrelere, gruplara da girebilirsiniz. Bir takım eğitimci kişilerle birlikte çalışabilirsiniz. Uzman kişilerden fikir alabilirsiniz. Onların sizi cesaretlendirmesi, bazı şeyleri öğretmesi size çok şey kazandırabilir. İş hayatınızla ilgili de birlikte çok şeyler yapılabilir. Maaşınız, kazançlar artabilir. Daha idealist olduğunuz ve istekli, hevesli çalışacağınız bir dönemdesiniz.

Özellikle 8-9 Ekim’den itibaren, arzuladığınız çalışmalara girebilir, ortağınız ya da eşinizin, eğitimcilerin veya babanızın yardımıyla grup bilincine odaklanabilirsiniz. Yardım amaçlı çalışmalar, toplantılar canlanabilir, kazançlar artabilir. 11 Kasım 2015de burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte ilerleyen günlerde çalışmalara başlasanız da sizi bağlayan koşullar, işle ilgili bir takım hizmet temaları hızlı ilerlemenizi engelleyebilir. Yaklaşık olarak, kişisel projelerinize 2-3 Ocak 2016 dönemi başlayabilirsiniz. Yeni Yıl (2016) size şans getirecek! Eğitime odaklı çalışmalarınız, spor, eğitim, yabancı kaynaklı temalar size çok şey kazandırabilir.  Temmuz sonu başlayan ve bu tarihlerde hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. 22 Nisan 2016da burcunuzda gerçekleşen Dolunay’la birlikte Kasım aylarında başlayan işleriniz ve bu günlerde yoğunlaşan temponuzun sonuçlarını almaya başlıyorsunuz.  30 Temmuz 2016 dan itibaren üstünde olduğunuz yoğun ve zorlu bir çalışmanın üstesinden gelecek ve amaçlarınıza ulaşarak yolunuza devam edeceksiniz.

Özetle, emekçi, hizmet etmek, topluma bir şeyler kazandırmak, bir elin nesi, iki elin sesi var görüşüyle hareket etmek size çok şey kazandırabilir. Gelecekle ilgili hayaller ve arzuladığınız hedefler için şansınız var, Çalışın!

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum