Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Terazi'leri nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:43:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

TERAZİ:(24 EYLÜL - 23 EKİM) – İçsel anlamda huzurlu bir dönem! Kendinizi keşf etmenin zamanı geldi. Korku ve endişelerle yüzleşip bakış açınızın sınırlarını genişlettiğiniz bir dönemdesiniz. Sadece kendinize değil başkalarının da yardıma ihtiyaç olduğunu düşünerek hareket edebilirsiniz.  Karşılıklı öğreticilik dönemi başlamıştır. Başkalarıyla bilgilerinizi paylaşabilirsiniz, onlarda sizinle. Eğitim amaçlı çalışmalarınızı, güçlendirebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Astroloji, metafizik, nefes teknikler, yoga, meditasyon gibi çalışmaları öğrenme, katılma, araştırma isteğinde olabilirsiniz. Belki de meslek edinme açısından eğitim alabilirsiniz. Henüz kendinizin bile bilmediği yeteneklerinizi keşf etme zamanı gelmiş demektir. İçe çekilerek bunları geliştireceksiniz. İçsel anlamda huzurlu bir dönemdesiniz. Daha önce var olan sağlık sorunlarınızı daha rahat aşma fırsatınız var. Kendi hoşlanmadığınız ya da vazgeçemediğiniz zararlı alışkanlıklar, sağlıksız yemek yeme, sigara, alkol ya da ilaç kullanma veya diğer bağımlılıklar varsa kurtulma şansınız var. Gizli düşmanlıklar ve perde arkası oyunlar açığa çıkabilir çünkü bu kez koruma altındasınız. İhtiyaç sahibi kişilere yardım edebilir ve onların da yardımını alabilirsiniz. Hastaneler, hapishaneler, eğitim dernekleri, merkezlerinde gönüllü çalışabilir, hemşirelik yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok daha fazla görüşebilir, onların ziyaretine gidebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı yolculuklara sık katılabilir, sosyal çevrelerden bir süre uzak kalabilirsiniz.  28 Eylül’de karşıt burcunuzda yaşanacak Dolunayla birlikte ilişkiler, ortaklıklar ve hukuki konularla ilgili bilgi, sonuç almanız mümkün olabilir. 13 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sonrasında günden güne projelerinizi gerçekleştirebilir, kendinizi yenileyebilirsiniz. Enerjiniz yerine gelecek ve canlanacaksınız. 8-13 Kasım’dan itibaren arzu ettiğiniz keyfi yaşamaya başlıyorsunuz. Finansal anlamda beklediğiniz desteğin gelmesi sizi projelerinize başlamanız için hızlandırabilir.  23 Mart 2016 da burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması ile arzu ettiğiniz iş ve sağlık konularında amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Evlilik veya ortaklık ya da hukuki bir konuda anlaşmaya varabilirsiniz.  Hatta evlilik teklifi alabilirsiniz.

Özetle, 9 Eylül 2016 da Jüpiter burcunuza girene kadar elinizdeki işleri bitirin, teklifleri değerlendirin, tüm hazırlıklarınızı tamamlayın daha sonra sizi kimse durduramaz!
 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere

 
 
 
 

 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum