Jüpiter, Başak ve yükselen Başakları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:23:00


BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - Şanslısınız! Jüpiter Şans gezegeni artık sizinle birlikte yol almakta! Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar birçok konuda sizi destekliyor. Kişisel alanda güçleniyor, isteklerinizi daha iyi ifade edebilmek için cesaretiniz artıyor. Dış görüntünüzle ilgili takıntılar varsa güvensizlik, kendini beğenmeme, her şeyi mükemmel yaptığında iyi hissetme gibi.. Bu dönem Jüpiter sizi kendinizle barışık olmanız içinde fırsat verebilir. Sağlığına çok fazla önem veren Başaklar,  fiziksel görüntünüzle ilgili takıntılı olduğunuz yerlerinizi estetik yaptırabilirsiniz. Genelde Jüpiter yükselen burca girdiğinde kilo aldırmaya meyillidir, ancak bu kilosuna çok dikkat eden Başak'lar için pek de doğru değil. Belki bir kaç kilo alsanız bile hemen dengelemeniz mümkün.
 
Artık 12 yıllık dönem bitti, yeni bir dönem başladı sizin için. Başkaları için değil, kendinizle ilgili bir şeyler yapmak istiyorsanız işte size fırsat!  İlgi duyduğunuz konularda okumak araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenebilir. İnsanlık, toplum adına da faydalı projeler üretebilir, katılabilirsiniz. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirme şansınız artıyor. Kendinizi etrafınızdakilere çok daha rahat ifade edebileceksiniz. İnsanlar sizin sesinizi duyacaklar artık saklandığınız yerden çıktınız. En azından kötümser ve güvensiz yanlarınız da şifalanıyor. Eskiden eleştirdiğiniz şeyleri şimdilerde normal karşılamaya başlıyorsunuz. Olaylara daha geniş açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Daha önceki girişimlerde belki de başarısız oldunuz ancak şimdi koşullar değişiyor, başarılı yanlarınız size güven telkin edebilir. Özellikle, kariyer sahibi olmak istiyorsanız arkadaş olduğunuz ya da daha önce ortak iş yaptığınız kişilerden yapıcı teklifler alabilirsiniz. Ticaretle ilgili işlere başlayabilirsiniz. Kardeşlerle, akrabalarla ilgili yurt dışı bağlantılı konulara ağırlık verebilirsiniz. Başka bir yere seyahat etmek, yerleşmek, eğitim, ticari amaçlı gidiş gelişler mümkün olabilir. Evlilik adımları atabilir, uzun zamandır bebek sahibi olmayanlar bu yıl mümkün olabilir. İlişkinizi güçlendirebilirsiniz. Bir konuda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı pratik bir şekilde düzene koymaya başlayabilirsiniz.  Başkalarına da yardım edeceksiniz.
 
13 Eylül de burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması ile yeni başlangıçlar hayatınıza giriyor. Projelerinizi hayata koymak için artık daha fazla beklemeyeceksiniz. Kendiliğinden bile gelen fırsatlara şaşırabilirsiniz. 28 Eylülde Koç burcunda gerçekleşen Ay tutulması ise Ay başında başlayan finansal konuları toparlamanız için fırsat veriyor olmalı.
 
8-9 Ekim’den itibaren, Venüs gezegeninin sizin evinizi ziyaret etmesiyle, yurt dışı bağlantılı işler, uzaklarla ilgili temalar, para kazandıracak konular hayatınıza girmeye başlayabilir.  22 Şubat 2016 da burcunuzda gerçekleşen dolunayla Ağustos sonu hareketlenen 13 Eylül civarı başlayan işlerinizin ve bugünlerde hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. 1 Eylül 2016 da burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması hayatınıza yeni finansal olanaklar getirebilir. Eşinizin ya da sizin ortaklı olduğunuz projelerde başarılı olma şansınız artıyor.  Özetle, eğitim, girişim, ticaret, yeni bir hayat, eviniz, eşiniz, seyahatler konusunda şanslarınız var.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum