Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Oğlakları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:27:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

OĞLAK:(22 ARALIK - 20 OCAK) – Eğitimden, farklı çevrelerden yana şanslısınız!  Bu yıl geçen yıldan çok farklı, Jüpiter sizi oldukça destekliyor, içine girdiğiniz psikolojik savaştan artık kurtuluyorsunuz. Borçlarınızı Eylül-Ekim 2015e kadar kapatma şansınız var. Tedaviniz varsa cevap veriyor. Sigortalı olma şansını da bu aylarda elde etmeniz de mümkün. Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, farklı çevreler, ülkeler, ticari konular, yüksek eğitim, seyahatler konusunda sizi destekliyor.  Bu dönem, eğitim, yayıncılık, dini konular, ilahiyat, seyahatler, uzak yerlerde bulunan akrabalarınız önem kazanmakta. Uluslararası konulara açıksınız. Hatta, bu bağlantıda bir iş yapmanız da söz konusu olabilir. Yabancılarla çok fazla aktivite içine girebilirsiniz. Meslek olarak turizm, yurt dışı bağlantılı işler, ticaret, astroloji, basın yayın danışmanı, medya, felsefi, ruhsal danışmanlık gibi konular söz konusu. En azında bu konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yurt dışına eğitim almaya da gidilebilir. Trafiğiniz hızlanıyor hem yurt içi, yurt dışı koşturabilirsiniz. Hatta yarım bıraktığınız akademik programınıza devam edebilirsiniz. Eşinizin akrabalarından destek görebilir, uzaktaysa ziyaretlerine de gidebilirsiniz. Yaşam perspektifinde gözle görülür bir genişleme yaşanacağını söyleyebilirim. Yazı yazıyorsanız kitap çıkarmak için işte fırsat! Sergilere katılabilir, seminer verebilirsiniz. Hatta bu konuda uzmanlaşabilirsiniz. Hukuki konularda probleminizi halledemediyseniz bu güne kadar bu dönem şans sizden yana sorunu giderebilirsiniz. Özellikle, 13 Eylül’deki tutulmayla birlikte fırsatlarınız artıyor. Eylülün 3. Haftası yurt dışı programları ve eğitim çalışmalarınız başlıyor olmalı. 28 Eylül civarı ise ev ve iş hayatınızla ilgili bir konuda karar vermek durumundasınız. 8-9 Ekim’den itibaren, arzuladığınız projelere ulaşmaya çalışıyor olacaksınız.  10 Ocak 2016 da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, projelerinize başlayabilirsiniz ancak 26 Ocak’ta Merkür’ün retrodan çıkmasıyla işinizle ve para durumunuzla ilgili daha rahat ilerleyeceksiniz.  Temmuz sonu başlayan ve bu tarihlerde hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. 20 Temmuz 2016da burcunuzda gerçekleşen dolunayla birlikte, Ocak ayında başlayan ve Temmuz ayında hareketlenen işlerin, projelerin sonuçlarını alabilirsiniz.  
 
Özetle, eğitim, dini ve ruhsal konular, astroloji, psikoloji, eğiten ve geliştiren projeler, seminerler, kurslar, sempozyum, panel, ticaret, seyahatler, akademik eğitim açısından şanslısınız!

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
     

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum