Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Balıkları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:39:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)



BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Evlilik ve ortaklıktan şans!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, ortaklık, birlik, beraberlik, yakın ilişkiler,  evlilik evinizde sizi desteklemekte. Ayrıca mahkemelerden yana da şanslısınız. Hukuki sorunlar bu yıl özellikle 8-9 Ekim’den itibaren çözülmeye başlıyor.  İyi bir hukukçu, danışman, avukat, ortak, eş  sayesinde arzuladığınız başarıyı elde edebilirsiniz. Sizde bu mesleklerden biriyle uğraşmakta iseniz başarılarınız artıyor.  Ortak olmak sadece iş olarak düşünülmemelidir. Ödemeler haricinde bir evi paylaşmak konusunda da ortak olabilirsiniz. Evlilik, yani resmi imza gerektiren beraberlikler bu yılın konusu. Ya boşanıyor ya da evleniyor olabilirsiniz. Saygın, bilgili, kültürlü ve bir konuda uzmanlaşmış, farklı bir kültüre sahip ya da yurt dışında yaşamış bir kişiyle evlilik hayatı gündeme gelebilir.  Karşınıza çıkan biri öyle bir şeyden söz eder ki birden farkındalığınız artar, ufkunuz genişler, size yol gösterici olabilir. Eşinizle bu yıl birlik ve beraberliği korumak için daha çok paylaşım içinde olabilirsiniz, belki de iş ortaklığı da yapabilirsiniz. Bu yıl taşınma, yer değişimi de söz konusu. 29 Ağustos 2015de burcunuzda gerçekleşen dolunayla birlikte önemli bir konuda karar alabilir ve (resmi bir evrak da olabilir) bu olay doğrultusunda karar vermeniz, harekete geçmeniz gerekebilir. Yine Ekim ayı  8inden itibaren bu konular için çok hareketli bir dönem gibi gözüküyor. 9 Mart burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması ile hayatınıza aniden giren olaylar olabilir.  Kişisel olarak çok şey başaracaksınız. Özellikle Mart aylarında başlayan kişisel konuların, iş bağlantılarının, alım satımların, tedavilerin, ortak hesapların, sigorta gibi kanuni işlemlerin, sözleşmelerin ay sonunda sonuçlarını alabilirsiniz.
 
Özetle, evlilik, ortaklık, eş, ev, özel hayatınız, mahkemeler, sözleşmeler yurt dışı bağlantılı yerler ve işler konusunda şanslısınız.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
 
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
     

 

 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum