Jüpiter Başak burcunda İkizleri nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:09:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)
 

İKİZLER:(21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Ev hayatınızı yakın plana almaktasınız!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, özel hayatınızla, evinizle ilgili konularda size destek verebilir.  Evinizin tertip düzeniyle daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak, tadilat yapmak, farklı bir çevreye yerleşmek belki de yurt dışına, evi yenilemek, dekorasyon çalışmaları bu döneme denk gelebilir. İşinizi evden yönetmek, aile bağlarınızı güçlendirmek için şansınız var. Ebeveynlerin size daha çok yardımları dokunabilir.  Hayatınızı emniyete alma, evlenme, güvenli bir yaşam kurmak isteyebilirsiniz. Mal, mülk, dükkan gibi bir taşınmaza sahip olma, toprağa para yatırma, iş olarak ekoloji ya da toprak ürünleriyle uğraşmak, emlakçılık yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizden, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Belki de bu yıl emekli olabilir, evinizde arzuladığınız vakti geçirmek istersiniz.

8-9 Ekim’den itibaren evi güzelleştirmek daha plancı olmak, huzura kavuşmak, temizlemek tertiplemek, iç dünyanıza çekilmek için fırsatlarınız artıyor. 26 Kasım da burcunuzda gerçekleşen Dolunayla birlikte, eşinizle birlikte alacağınız gelecekle ilgili sağlam kararlar olmalı. İşinizle ilgili konularda bir takım projeleriniz gündeme gelebilir.  Başka biriyle ortak işler yapabilirsiniz. Hayatınızı daha çok disipline almak, planlamak gerekebilir. Attığınız her adımda birbirinizin desteğini, onayını almak daha ölçülü mütevazi bir hayat sürmeniz gerekebilir. 5 Haziran 2016da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, hayatınızı yenilemek projelendirmek daha kolay. 30 Haziran’dan itibaren bir süredir ters gittiğini düşündüğünüz günlük planların, bir takım şeylerde yaşadığınız mücadelenin ve sağlıkla ilgili konuların düzelmeye başladığını göreceksiniz.
 
Özetle, eve yerleşmek, ev hanımı olmak, aileyle ilişkileri güçlendirmek, daha sağlıklı yaşam şartları oluşturmak için şanslarınızı iyi değerlendirin, bol bol misafir ağırlayabilirsiniz.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere



 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum