Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Yayları nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:10:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Kariyer yapma ya da evlilik zamanı!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, kariyer, yükselme, tanınma konusunda size destek verebilir. Toplum içindeki yerinizi anlamak ne yapmak istediğiniz konusunda daha cesur kararlar vermek ve yönlenmek açısından şanslısınız. Kişisel gelişiminizi tamamlayıp hedeflerinize ulaşmak istediğiniz yerdesiniz iyi değerlendirin. Ayrıca, eğitim ve kariyer konusunda başarılı olabilir, bir konuda uzmanlaşabilirsiniz. Üstlerden, otoritelerden anne-babanızdan patron uzman, eğitimcilerden destek alabilirsiniz. Yabancılarla, basın medya bağlantılı kişilerle birlikte projeler üretilebilir. Müdür, patron olma, terfi etme gibi şanslarınız da var. Bu yıl seyahat etmek içinde fırsatınız var. Ailenizden, anneden, bayanlardan da destek almanız mümkün. Mastır yapmak, üst öğreniminizi tamamlamak gibi konular da söz konusu. İlişkiniz varsa evlilik için hazırlıklara başlamalısınız.  Satürn 18 Eylül’de tekrar burcunuza girdikten sonra, sıkı bir çalışma içine gireceksiniz. Bir yandan işinizi güçlendirmek, eğitiminizi tamamlamak, diğer yandan evinize özelinize zaman ayırmak ve kariyerinizi yönetmek, tamamlamak gibi yoğun tempodasınız. Şimdiden önleminizi alın!  Özellikle 8-9 Ekim’den itibaren, Venüs kariyer evinize girdiğinde hem çok çalışacak hem de para kazanacaksınız. Arzuladığınız iş temposunu yakalayabilirsiniz. Satün/Neptünle olumsuz açısı zaman zaman ev işlerinizi ihmal etme konusunda kargaşa veya dağınıklık yaratmaya meyilli gibi görünse de, korkmayın Jüpiter Başak burcunda size pratiklik kazandıracak. Hem işinizi detaylarıyla, profesyonel bir biçimde gerçekleştirirken diğer yandan evinizi de ihmal etmeyecek, zaman ayırabileceksiniz.  Para evinize de güzel açılarınız var (Jüpiter/Plüton) bu yüzden kazançlarınız artıyor. Bu sezon vergilerle başınız dertteyse vergi, faiz indirimi finansal olarak sizi olumlu etkileyebilir. Kanun ve yetki sahibi kişilerle de faydalı olabilecek ilişkiler gelişebilir. Borçlarınız varsa önlemler ve ölçülü harcamalarla kapatma fırsatınız var.
Özellikle, 11 Aralık 2015de burcunuzda gerçekleşen Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde projeleriniz başlıyor. Hayatınıza giren konuların üzerine yoğunlaşabilirsiniz. 22 Mayıs 2016da burcunuzda gerçekleşen Dolunayla birlikte Aralık ayında başlayan konuların bu günlerde hızlandığını görecek ve sonuçlarını alacaksınız. Bir süre çok yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Bu süreyi çok fazla sorgulamadan akışta kalarak elinizdeki işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Yaz aylarında enerjiniz yükseliyor ve kendi projelerinize hızlı bir şekilde başlıyorsunuz. 
Özetle, kariyer, ün, başarı, evlilik, aileden gelen şans, terfi, eğitim, uzmanlaşma, seyahat konusunda şans sizden yana, iyi değerlendirin. 
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum