Jüpiter Başak burcunda Yengeçleri nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:00:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Yakın çevreniz, iletişim önem kazanmakta!  Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, eğitim, yakın çevre, iletişim evinizde  ilerlemekte.  Jüpiter bu yıl bazı konularda size oldukça faydalı olabilir, destek verebilir. Eğitim hayatınızda başarılı olabilir, çevre değiştirebilirsiniz. Bu yıl arzu ettiğiniz taşınmayı planlamaya başlayabilirsiniz. Yazı çalışmaları yapmak, internet, instagram, facebook, twitter gibi sosyal ağlar yoluyla sesinizi duyurmak, el becerilerinizi geliştirmek bu konuda bir meslek sahibi olmak mümkün. Kardeşler, komşular, yakınlardan destek görebilir, uzaktaki akrabalarınızla da görüşebilirsiniz. Medya, basın yayın bağlantılı konularda da şansınız var. Derginizi, kitabınızı yayınlayabilir, yabancı kaynakları da çevrenize çekebilirsiniz. Şehir içi, şehir dışı çok fazla yolculuk yapmanız gerekebilir. Çeşitli görüşmeler yapabilir, pazarlama, ticari konularda başarılarınızı arttırabilirsiniz.  Anlaşılan bu yıl trafiğiniz çok yoğun! Eğitimcilerle iletişiminizi de güçlendirebilirsiniz.  8-9 Ekim’den itibaren, bir akrabanız sizi ziyarete gelebilir yada siz onunla görüşebilirsiniz. Eğitimdeki notunuzu yükseltebilir, beklediğiniz bir okulun sınavlarını kazanabilirsiniz. Sevdiğiniz işle meşgul olabilirsiniz. 25 Aralık 2015’de burcunuzda gerçekleşen dolunayla Haziran sonu başlayan işlerinizin ve bugünlerde üstünüzde olduğunuz konuların sonuçlarını alabilirsiniz. 4 Temmuz 2016da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay’la birlikte şartlarınız günden güne yenileniyor. Başlangıçlar ve projeleriniz için hazırlıklarınızı tamamlamaya başladınız. Kış boyunca yazın sonuna kadar, kariyer bağlantılı işlerinizi güçlendirmeniz, atılımlarda bulunmanız becerilerinizi kullanmanız için fırsatınız olacak. Çok daha cesur ve yaratıcısınız. Spor ve aktivite hayatınıza canlılık getirebilir ve sıkı çalışmalar yapabilirsiniz.

Özetle, eğitim, yayıncılık, ticaret, kardeş ve yakınlardan yana şans kapıda, titiz ve detaylı çalışmalar gerçekleştirerek fark yaratabilirsiniz.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere

  




 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum