Jüpiter Başak burcunda ilerlerken Koç burcunu nasıl etkiler?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:30:00

(Mutlaka yükselen burcunuzu da okumalısınız)




KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  İş olanaklarınız artıyor! Şans gezegeni Jüpiter, bu yıl 11 Ağustos’tan itibaren 2016’nın ilk yarısına kadar, iş ve sağlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Günlük işlerinizi planlamak, sağlığınıza dikkat etmek, önünüze çıkan iş fırsatlarını değerlendirmek için şansınız var. Evcil hayvanlarınızın bakımını üstlenmek durumunda iseniz, onlara daha sağlıklı koşullar yaratmalısınız. Jüpiter size sağlık açısından daha koruyucu olabilir ancak sert açılarda olumsuzlukları da büyütebilir. Kendi sağlığınızı yenilemeli, faydalı olan besinler tercih etmelisiniz. Hayatınızdaki alkol, sigara ya da size zarar veren her türlü içecek, besinlerden uzak durmayı denemeli gerekirse yardım almalı, karaciğerinize ağır gelen besinlerden uzak durmalısınız. İş olarak ise daha farklı çevreler, uluslararası, yurt dışı bağlantılı işler, basın medya ile ilgili bağlantılar yoğunlaşabilir. Eğitim temaları, astroloji, psikoloji, şifa, nefes teknikleri, dinsel temalar günlük işleriniz arasında yer alabilir. Meslek açısından da bir işin uzmanı, sağlıkçı, iletişimci, işletmeci, bir şirkette maaşlı çalışan olabilirsiniz.  El sanatları ile ilgili işlerde başarınız artabilir.  Günlük hayatın zorluklarını hafifletmek için Jüpiter size olanaklar sunabilir. Atılgan, kafasına koyduğunu gerçekleştiren hızlı Koçlar, detaycı, plancı, hijyen, ayrıntıcı Başak burcunun verdiği olanakları görebilir ve değerlendirebilirlerse hayatlarını planlamak açısından fayda sağlayabilirler. Aşırılıkları törpülemeniz gerekmekte. Aynı zamanda hala ve amcalarınızla ilgili sağlık konuları bu yıl gündeme gelebilir. Günlük işlerinizi yapan kişiler, çalışanlar, temizlik elemanınız, apartman görevliniz, komşular, kiracınız ya da ev sahibinizle daha çok birlikte olmak için nedenleriniz olabilir. Birlikte, sağlıksız olan ilişkinizi güçlendirmek için fırsatınız var. Sizin için faydalı değillerse artık onların da değişim zamanı gelmiş demektir. 28 Eylül’de burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması ilişkiler ve ortaklıklar açısından bazı kararlar almanıza sebep olabilir. Özellikle, Mart 2015 sonlarında başlayan ve Eylül ayında hızlanan ilişki, ortaklıklar, hukuki süreçler için sonuç alma dönemi gelmiştir. 8-9 Ekim’den itibaren ise finansal durumunuzu düzeltmek, çalışmak, para kazanmak için fırsatınız artıyor. 7 Nisan 2016da burcunuzdaki Yeni ayla birlikte planlarınızı gerçekleştirmek için günden güne olanaklar artmakta.  Kendi kararlarınızı vermeniz için şartlar sizi destekleyecek. Hem iyi çalışma hem de özgürlüğü dengelemek gerekebilir.



Özetle, iyi bir iş, sağlık, yapıcı şartlar, eğitim ve uzaklarla ilgili fırsatlar sizden yana iyi değerlendirin. Spora vakit ayırın, karaciğerinizi yormayın.
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum