2017 yılında Aslan burcunu neler bekliyor? (yükselen Aslanlar da okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:02:00

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Bu yıl Jüpiter sizi sosyalleştiriyor. Eğitim, yazı kitap çalışmaları, internet, çevre değişimi, taşınmalar, seyahatler, hukuki konulardan yana destekliyor. Ticari bağlantılar yapabilir, internet çalışmaları ve yayıncılık yoluyla sesinizi daha çok kitleye duyurabilirsiniz. İfade becerinizle başkalarını etkileyebilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla yer alabilir, seminerler, sunumlar verebilir, halkla daha rahat ilişki kurabilirsiniz. Yakınların ve sevdiğiniz kişilerin de hayatında bir takım şeyler düzelmeye başlayabilir. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi (Jüpiter/Terazi) www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.

Yeni Yıl dönemleri, iş yoğunluğu içindesiniz. Ayrıca kira, kontrat gibi ödemeleri tamamlamak, tadilatlarla ilgili ödemeleri yapmak için çok fazla mücadele edebilirsiniz.  Bankalarla, resmi dairelerle daha çok iç içe olabilirsiniz. Ortağınızın, karşınızdaki kişilerin dağınıklığı, yaptığı yanlışlar yüzünden parasal konularda sıkıntı çekebilir, dağılabilirsiniz. Bu dönem, fazla risk almadan ilerlemeye çalışılmalıdır. Venüs Balık burcuna girince, resmi makamlarla işler, hukuki konular varsa kolaylaşır. 10-11 Ocak’tan sonra ise iş arkadaşlarınızla, müşterilerle daha fazla görüşebilirsiniz. İşleriniz yolunda gitmeye, elinize de aileden, çalışmalarınızdan, yakın çevrenizden para geçmeye başlayabilir. Kredi alabilir ve ödemelerinizi yapabilirsiniz.

11 Şubat 2017 de, burcunuzda Ay tutulması gerçekleşiyor. Aslan/Kova aksındaki ilk tutulmalar 18 Ağustos 2016 dönemleri başlamıştı neler olmuştu hayatınızda? Bu tutulma ile karşınızdaki kişilere bağlı olaylar var. Ortak kararlar almanız ve bir işi sonuçlandırmanız mümkün olabilir. Daha çok kendinize güvenebilir, cesaretiniz yerine gelebilir, yönetkenliğinizi de ortaya çıkarabilirsiniz bu dönem. Tutulmanın, Jüpiter/Satürn/Uranüs güzel açıları olacak. Ani sürprizlerle de karşılaşabilirsiniz. Sizi heyecanlandıran, harekete geçiren konular olabilir. Size gelen teklifleri değerlendirebilir, danışmanlık yapabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Ortak hareket etmek, başkalarının görüşlerine de önem vermek size fayda getirebilir. Organizasyonlar, davetler düzenlenebilir. Ayrıca avukatlarınızla da kontak kurabilir, onların desteğiyle bazı işleri lehinize çevirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemler yolculuklar, seyahatler tekrar gündeme gelebilir.

26 Şubat’ta ise Balık burcunda Güneş tutulması yaşanacak. Banka/kredi konuları, mahkemeler, hukuki problemler, evrak/sigorta işleriniz, ortağınızla ilgili problemler bu dönem yoğunlaşabilir. Kısmi sonuçlarını 12 Mart civarı almaya başlayabilirsiniz. Jüpiter ve Venüs’ün o dönemler retro olmasından dolayı (İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs 4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) belki de parasal konularda tatminsizlik hissedebilirsiniz. Kendinizin yeterince şanslı olmadığınızı düşünebilirsiniz. Şansınızı istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Beklemeniz gereken süreçler olabilir. Toplumsal olayların yarattığı stresler yüzünden de arzuladığınız gibi keyif almakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca bu dönem, sunumlar, seminerler yolculuklar, sempozyumlar yoğunlaşabilir. Organizasyonlar gündeme gelebilir. Aşkı uzaklarda arayabilirsiniz. Bazı konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sizi çok etkileyen bir macera yaşayabilirsiniz. Yazı, internet, basın medya bağlantılarınız artabilir ve blok çalışmalarınızla daha fazla kişiye hitap edebilir, tanıtımlar, reklam yapabilir, halka ilişki içinde olabilirsiniz. Daha önce kitap yayınladıysanız bu dönem tanıtımlara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Alacağınız para, burs, kredi varsa 3 Nisan’dan sonra daha rahat alabilirsiniz. Ertelenen seyahat fırsatları Nisan sonunda tekrar gündeme gelebilir. Gezeceksiniz, babanızla da etkileşiminiz artabilir. Ayrıca bu dönemlerde Jüpiter/Uranüs etkileşimleri ile (Şubat/Mart/Nisan ve Eylül ayında) hukuki konularda, yakın/uzak çevre, eğitim, reklam, pazarlama, tanıtım, kitap yayını, halkla ilişkiler, seyahatler yönünden yenilenme, sürpriz fırsatlar veriyor. Diğer yandan ise, beslenme, sağlığınız, iş olanaklarınız, ev/yuva/ebeveynlere ait temalarda daha fazla  (Plüton karesi) zorlanabilirsiniz. Bazı konular gerginlik vererek sağlığınızı da yoruyor olabilir.

Ay Düğümleri: 9 Mayıs 2017 den itibaren Transit Ay düğümleri burç değiştirecekler. Kuzey Ay Düğümü (KAD) Aslan burcuna, Güney Ay Düğümü ise Kova burcunda ilerlemeye başlayacaklar. Bu yolculukları 6 Kasım 2018e kadar Aslan/Kova burçlarında devam edecek. Bu durum sizin daha fazla ön plana çıkmanıza sebep olabilir. Yeteneklerinizi daha görünür hale getirebilir, projelerinizi hayata geçirmek için daha şanslı olabilirsiniz. Kişisel gelişim sağlayabilirsiniz. Diğer insanlarla da ilişkilerde daha sağlıklı ve dengeli yaklaşım göstermeye başlayabilirsiniz. Dikkati üzerinize çekmeyi, gruplarla bağlantılarda olmayı gerekirse de yönetmeyi, onların da haklarını koruyarak, ortak hedefler kurarak risk almayı, kuruculuk yapmayı, başlatmayı öğrenebilirsiniz. Daha fazla bireyselleşme öne çıkabilir.  Yönetim becerilerinizi ortaya çıkarmalısınız. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi ileride verilecektir.

Haziran ayında aşk ilişkileri ve maddi konular açısında olumlu bir dönem. Kariyerde yükselebilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız, becerileriniz fark ediliyor. İlginç fikirleriniz ve çalışmalarınızla toplumda sesinizi daha fazla duyurabilirsiniz.

7 Ağustos Kova burcundaki ay tutulması dönemi, ortak kararlar alınıyor. Daha fazla sosyalleşecek, çeşitli organizasyonlar yapma kararlarını verebileceksiniz. Başkalarından gelen teklifler sizi harekete geçirebilir. O dönem girişimler hızlanıyor.  Özellikle de, 21 Ağustos Güneş Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Kişisel alanda başarılı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Şimdiye kadar yapmayı hedeflediğiniz işlere büyük bir arzu istek ve cesaretle başlayabilirsiniz. Belki de çevre değişikliği yapmaya hazırlanıyorsunuz. Kendinizle, kariyerle ilgili de değişimleri daha rahat karşılıyorsunuz.

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl kalacak (bu konuyla daha ayrıntılı bilgi verilecektir) Ev değiştirme, taşınma, tadilatlar gündeme gelebilir. Emeklilik varsa bu yıl sonuna kadar yani 2018in sonuna kadar gerçekleşebilir. Ebeveynlerle ilişkiler yoğunlaşıyor. Onların hayatındaki bir takım değişimlerden söz edilebilir. Özellikle de, 17 Kasım 2018e kadar çok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Bu dönem bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilir, daha çok toprak, alım satım, miras konularına da yoğunlaşabilir, geçmiş dönemdeki yapmak istediklerinizi bu dönemler hayata geçirebilirsiniz.

Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Bu dönemler iş düzeninizi yeniden kurabilirsiniz. Hiç detayları atlamadan çok çalışabilirsiniz. Büyük işlerin altından kalkabilmeyi becerebilirsiniz. Yer değiştirme, mühendislik gibi konular, tadilatlar, çevre değişimi, çevre düzeni hayatınıza girebilir. Jüpiter de 4. Evde olduğundan belki de tadilat kararı alacak ya da iş yeri açacak, evi işinizle birleştireceksiniz. Eşinizin annesi ya da sizin babanızla olan münasebetiniz artacak onların gelirinden faydalanacaksınız. Geçmişten alamadığınız pay/mal gibi şeyleri daha rahat alabilme şansınız artıyor. İmkanlarınız genişliyor. Akrepteki Jüpiter iç dünyanızı, psikolojinizi de yenilemenize yardımcı olabilir. Satürn ayrıca sağlık sorunlarıyla da ilgili daha fazla dikkatli ve temkinli olmanız için uyarabilir. Yaşam şartlarına dikkat etmelisiniz. Çok yoğun ve planlı çalışmak gereken bir süreç olacağından yorulabilirsiniz. İş ortamında da zorlu koşullarla karşılaşabilirsiniz, iyi organize edilmeli. Sigara ya da alkol gibi alışkanlıklarınızı bırakmanız gerekebilir. Diyetinize sporunuza kemiklerinize, diş, dizler, cildinize daha fazla dikkat etmeli, beslenme programını yeniden düzenlemeli, gerekirse iyi bir beslenme uzmanına danışmalısınız. Bu dönem evcil hayvanlarınızla da ilgili sorumluluklar artabilir.

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.
 
Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, yazılar, medya bağlantılı çalışmalar, iletişim, ilişkiler, eğitim hayatı, ticari konular, İkinci yarısında ise, eve yeni bir düzen getirmek. Ebeveynlerle iyi ilişkiler kurmak, huzurla yaşamak, bazı problemler varsa çözmek, ebeveynlerin sağlığı önemli olabilir, yaşam şartlarınız genişleyebilir. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum