2017 Yılında Boğa burcunu neler bekliyor? (yükselen Boğalar da okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:45:00

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu yıl Jüpiter size sağlık ve iş açısından şans getirebilir. Kilo vermek, bazı tedavileri sonuçlandırmak, şeker dengenizi korumak, günlük programlarınızı düzenlemek açısından yardımcı olabilir. Tedaviler varsa ve size zarar veren alışkanlıklarınız kurtulmanız, bilinçli beslenmeniz açısından iyi bir dönem. Yaptığınız çalışmalardan zevk almanız da mümkün. Yaşamınıza bir amaç, düzen, genişlik getirir. İyi bir çalışma neticesinde memnuniyet verecek işler, belki ücretin artması, işlerinizi daha kolay ve düzenli yapabilmek adına da düşünülebilir. Jüpiter/Terazi burcuyla ilgili daha detaylı bilgiyi www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.

Yeni Yıl dönemleri daha çok eşinizin akrabaları ya da farklı çevreler içinde olabilirsiniz. Daha önce karar vermiş olduğunuz seyahat planında değişiklik yapabilirsiniz. Arkadaş, dostlarla keyifli birliktelikler devam edecektir. Daha çok cemiyetlerde, grup faaliyetlerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz, kendinize yakın gördüğünüz kişilerle sanatsal etkinliklerde bulunabilirsiniz. Yetenekleriniz grup içinde de fark edilebilir. Kimilerinin işten gelen kazançları bu dönem artabilir. Ocak sonlarında babanızla ilgili konular yoğunlaşabilir. Çok daha fazla dikkat çektiğiniz kendinizden söz ettirdiğiniz bir dönem ancak kendinizi ilişkiler açısından Şubat'tan sonra biraz yalnız hissedebilirsiniz. Arka planda kalıp çok iş üretmek gerekebilir. Başkalarına bağlı olduğunuz ve hizmet ettiğiniz temalar var, gerek işleriniz gerekse ortaklaşa çalışmalar ve eşinizin, baba/annenizin sorumlulukları sizi bağlayabilir. Geçmiş dönemin kızgınlıklarını yaşamamak için fazlaca sorgulamadan akışta kalmayı tercih etmelisiniz. Bu dönem diyetinizi biraz askıya alabilir, stresten gizlice yiyebilirsiniz. Zararlı alışkanlıkları bıraktıysanız yeniden başlamasın dikkatli olun.

11 Şubat 2017 dönemleri, özel hayatınızda (ev, iş, anne/baba/yuva temaları) Ay Tutulması gerçekleşecek. Anne/baba ve kariyerle, ev yerleşim konularıyla ilgili bazı kararlar alınabilir. İş ve ev hayatınızdaki düzeni dengelemekte zorlanabilirsiniz. Ancak bu tutulmanın, Uranüs, Satürn ve Jüpiter’le de olumlu açıları var, baba, yaşlılar ve sorumluluklarınızla ilgili temaları daha pratik bir şekilde çözümleyebilirsiniz, özgürlüğünüzü kısıtlamadan sorumluluklarınızı yerine getirebilir, yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Ev ve yerleşim konularında bazı kararlar alınabilir. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yıl içinde verilecektir)

26 Şubat’ta ise Balık burcunda yaşanacak olan tutulma başkalarına bağlı olduğunuz konular, kollektif çalışmaları getirebilir. Eve, işe kendinizi verip üretime gidebilir, çok iş çıkarabilirsiniz. Sosyal içerikli projelerden söz edilebilir.  Başkalarına hizmet edebilirsiniz. Bu dönem, geçmiş dönemlerle ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. İş amaçlı çalışmalar konusunda hızlı ve üretken olabilirsiniz, ortamdan bir süre izole olmanız da söz konusu. Belki de sanatsal bir projedir ya da toplumsal bir konu, etkinlik, çalışmalar, toplantılar, faaliyetler. Bu arada sağlığa dikkat edilmeli. Mars/Uranüs kavuşumda o dönemler elektrikli gergin olabilirsiniz, tansiyon ve baş ağrılarına, şeker iniş çıkışlarına dikkat edin. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgi yıl içinde verilecektir)

İlişkiler, para ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. (4 Mart-3 Nisan Koç burcunda retro, 3-15 Nisan ise Balık burcunda retro devam edecek) Bu dönem gizli, platonik bir ilişki yaşayabilirsiniz. Şimdilik tanışma mahiyetinde olabilir, ifşa etmek istemeyebilirsiniz. Geçmişten gelen bir ilişki tekrar gündeme gelebilir ancak düşünme aşamasında olabilirsiniz. İşle bağlantılı çalışmalarınıza çok fazla ağırlık verebilirsiniz, arka planda. Bir sanat projeniz varsa konser çalışmaları gibi ya da üretmek durumunda olduğunuz işleriniz, organizasyonlar çok fazla yoğunlaşabilirsiniz. Bir süre sonra başlayacak olan çalışmalarınızın hazırlık aşamalarını, araştırmalarını yapabilir, elinizdeki işleri bitirebilirsiniz. Ancak yalnızlık hisleri bu dönemler çok fazla artabilir. Arka planda kalıp çok fazla hizmet edebilirsiniz. Her zamankinden aşka sevgiyle ilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Nisan/Mayıs dönemleri geçmişten gelen konular, dedikodular canınızı sıkabilir. Çocuklarınızla ve parayla ilgili konularda bir takım tedirginliklerde yaşanabilir. Etrafınızda kurnazca kişilere, gizli düşmanlıklara, işleri gizlice bozmaya çalışanlara da bu dönem dikkat edilmeli. Diğer taraftan da para kazanmak ya da yardım amaçlı çalışmalar için çok fazla emek verebilirsiniz. En zorlandığınız ay Mart/Nisan olmalı, kendinizi dilediğiniz gibi ifade edememek, ne olup bittiğini görememek, içe kapanıklık, duygularla ilgili problemler zorlayabilir. Ancak, gizlilik içinde yürütülen, meditasyon, organizasyon benzeri çalışmalar yapan, arka planda çok çalışıp iş üreten kişiler için ise faydalı bir dönem.  Ayrıca yakın akrabalarınız, kardeşlerinizle de çok fazla birlikte olmak için nedenleriniz olacak belki de birlikte yapmak zorunda olduğunuz iş, sağlık temaları var. Ayrıca bu dönemlerde Jüpiter/Uranüs etkileşimleri ile (Şubat/Mart/Nisan ve Eylül ayları) iş olanaklarınızla ilgili gelişmeler, yenilenmeler, iş sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalar, Toplumsal olaylar, uzaklarla ilgili konular, ticaret, seyahatler, turizm, eğitim, hukuki durumlarla ilgili daha fazla mücadeleci olunabilir, zorlanabilirsiniz. Eşinizin akrabaları ya da uzaklarda yaşayan kişilerin üzerinizde yarattığı stresler artabilir.

26Nisan/10 Mayıs (Yeni Ay ve Dolunay) dönemleri kendi kişisel projelerinize kısmi olarak başlayabilirsiniz. Hayat enerjiniz biraz da olsa yükselmeye başlayabilir. Bazı kararlar alabilirsiniz. Ancak 7 Haziran’a kadar tam olarak da sizi mutlu edemeyen, duygusal olarak kendinizi rahat ifade edemediğiniz konular devam edebilir. Bu tarihlerden itibaren ise keyfiniz yerine gelmeye başlar. Uzlaşmacı tavır ve iyi ilişkiler sayesinde koşulları üzerinize çekebilirsiniz. Giyim kuşam, estetik, dış görüntünüz açısından da fark edileceksiniz. Aslında 2018de gerçekleşecek olan değişim döneminin ilk aşamalarını da yaşamaktasınız. Para kazançları, alışverişler, harcamalar devreye girebilir.

Ay Düğümleri: 9 Mayıs 2017 den itibaren Transit Ay düğümleri burç değiştirecekler. Kuzey Ay Düğümü (KAD), Aslan burcuna, Güney Ay Düğümü ise Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu yolculukları 6 Kasım 2018e kadar Aslan/Kova burçlarında devam edecek. Bu durum kariyer ve iş hayatınızla ve ebeveynlerin hayatında bir takım mecburi, kadersel değişimlerin de gerçekleşmesine sebep olabilir. Örn: Ev sahibi olma, ailenizin mal mülk, toprakla ilgili konuları, babayla/anneyle ilgili değişimler vb.. Bu konularla ilgili ayrıntılı yorumlar ileride verilecektir.

7 Ağustos Kova burcundaki ay tutulması dönemi, sizin için önemli. Aile/yuva/baba/anneyle ilgili temalar tekrar gündemde. Geçmiş dönemlerdeki konularla yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönem, babanızın, ebeveynlerin hayatında önemli konular ve gelişmeler var sanırım. Sağlık sorunları varsa özellikle kalp sorunları dikkat edilmeli. Bu dönem aile ilişkilerinde de daha anlayışlı ve sağduyulu olmakta fayda var. Belki evinizin, yuvanızın güvenliğini arttıracak önlemler de almak isteyebilirsiniz. Belki anneyle ya da bayanlarla kısmi gerginlik yaşayabilirsiniz ancak bu dönem geleceğe yönelik projelerin adımlarını da atabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Ancak aceleci ve riskli davranışlardan agresiflikten uzak durulmalı. Konuşmalar ve ailenizle ilişkilerde daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Enerjiyi olumlu kullanmaya bakmalısınız.
 
21 Ağustos dönemi ise, Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor Bu dönem babanız, ebeveynlerinizle ya da eşinizle ilgili bir konu hayatınıza girebilir. Ev yuva temaları geleceğe yönelik konuşmalar, sağlık konuları yoğunlaşabilir. Onların hayatında bir takım değişimler var. Bu dönem birçok şeyi konuşma fırsatı bulabilirsiniz. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yıl içinde verilecektir.)

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep (7.ev)burcuna giriyor, 1 yıl kalacak Bu dönem evlilikler gündeme gelebilir. Daha önce tanıştığınız biriyle hayatınızı birleştirmeye, resmileştirmeye karar verebilirsiniz. Diğer yandan ise yakın çevrenizden biriyle ya da arkadaşınızla ortaklı bir çalışmaya girebilirsiniz. Danışmanlık tarzı işlerde başarılı olabilirsiniz. Hukuki davalarda şans getirebilir. Eşinizin hayatında olumlu gelişmeler ve avantajlı bir dönemden söz edilebilir. Onun kısmetinden de faydalanabilirsiniz. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yıl içinde verilecektir)

4 Kasım 2017 civarı burcunuzda yaşanacak olan Dolunay ile bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Yıl içinde başlayan organizasyonlar, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilikleri de ilgilendiren konular sonuçlandırılabilir, üstünüze yük olan işleri de bitirebilirsiniz.

Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve Oğlak (9.ev) burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  Satürn’ün dost burca girmesiyle olumlu birçok fırsatı yakalama fırsatı verebilir. Ayaklarınız yere sağlam basmaya başlayacak. Elle tutulur, maddi yönü ağırlıklı gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. 2020lere kadar, eğitim öğrenim konuları kurslar gündeme gelebilir. Farklı çevrelere yönelebilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Uzak çevreler hayatınıza girmeye başlar. Size yabancı yeni olan konulara yönelebilirsiniz. Yüksek öğrenim görmek istiyorsanız oldukça fazla çaba harcayabilirsiniz. Ancak çabaların emeklerin meyvelerini de görmeye başlarsınız. Hukuk, din, felsefi konulara ilginiz artabilir, yarım kalmış eğitimi bitirmek isteyebilirsiniz. Eşinizin akrabalarının hayatında bir takım değişimlerden söz edilebilir. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yıl içinde verilecektir)

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, iş, organizasyonlar, sağlık, düzen, beslenme tarzınız, diyet, evcil hayvanlarınız, ikinci yarısında ise, ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, farklı çevreler, akademik çalışmalar hayatınıza yeni bir düzen vermesi için yardımcı olacaktır. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum