2017 yılında Yay burcunu neler bekliyor? (yükselen Yaylar da okumalısınız)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:11:00



YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Bu yıl Jüpiter şans gezegeni sizi davetler, gruplar, arkadaşlık ve dostluklar adına şanslı kılıyor. Profesyonel girişimlerin finansal destekleriyle karşılaşabilirsiniz.  Gelecekle ilgili hedeflerinize ulaşmanız için başkalarından destek alabilirsiniz. Daha önceki iş ve çalışmaların da karşılığını alabileceksiniz. Cemiyet, vakıflara daha çok katılabilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaş dost aileden kişilerle keyifli birliktelikler toplantılar yapılabilir. Bu konuyla ilgili daha detaylı (jüpiter/terazi) bilgiyi www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.
 
Yeni Yıl dönemleri, finansal konularla çok yoğunsunuz. Çalışıyor, kazanıyorsunuz ancak paranızı da sürekli harcamak zorunda kalıyorsunuz. Ödemeler fazlalaştı sanırım, ay sonuna kadar toparlanırsınız. Evde ebeveynleriniz, ailenizle çok yoğun vakit geçirebilir, kendinizi onlara adayabilirsiniz. Çalışmalarınızı evden toparlayabilirsiniz.

11 Şubat 2017 dönemi Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecektir. Yakın ve uzak çevreler, komşular, astroloji, iletişim, reklam, basın medya bağlantılı çalışmalar önemli olacaktır. Belki de onlarla daha fazla görüşme fırsatı yakalayacaksınız, sürpriz bir yolculukta yapabilirsiniz (Uranüs etkileşimi) sizin için yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak, keyif yaptıracak bir tutulma olacak. Çocuklarınızın faaliyetleri aktifleşiyor, canlanıyorlar, sizlerde daha fazla gezebilir, kendinizi rahat ifade edebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, spor aktivitelerine katılabilirsiniz o dönemler. Ayrıca bu tutulma dönemleri, kurslar, hobiler, etkinlikler de mümkün. Belki seminer, sempozyumlar tertiplenebilir zira 11. Evinizdeki Jüpiter’le de çok güzel açıları var, ekip çalışmaları, dost, arkadaşlarla, aileden kişilerle yapılan beraberlikler artabilir.

26 Şubat’ta ise Balık burcunda (4.ev) özel hayatınızla ilgili bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Ebeveynlerin hayatında gelişen yeni bir olayı anlatabilir. Bu dönem anne/baba yuvaya ait konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bitişler ve başlangıçlar var. Kadersel temalar da gerçekleşebilir. Ayrıca evde çok çalışıp iş üretebilir, evinizi iş alanına çevirebilir, çalışabilirsiniz. Misafirlikler yoğunlaşabilir. Uzun zamandır görüşemediğiniz iş çevresinden ya da eşin ailesinden kişilerle etkileşim artabilir. Danışmanlık yapabilir, kendinizi çocuklarınıza adayabilirsiniz.

Mart/Nisan ve Eylül 2017 Jüpiter/Uranüs karşıt yaptığı tarihlerde organizasyonlar, etkinlikler artabilir. Aşk hayatınıza daha fazla özen göstermek gerekebilir. Toplumsal ve sosyal alanlarda yeni olanaklar gelişirken bir yandan da geçmişten gelen finansal zorlukların baskısını da hissedebilirsiniz.  İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem aşk ve ilişkiler, gölgelenebilir. Daha bencil ve ego yanlarınız öne çıkabilir. Maceraperest olabilirsiniz. Duygulardan çok cinselliğe daha fazla önem verilebilir. Ancak tekrar düşünmek için de fırsatlar var. Çocuklarınızın özel hayatıyla da ilgili konular yoğunlaşabilir. Onların aşk hayatıyla ilgili çıkmazlar devreye girebilir. Yetenekleriniz doğrultusunda yapılan çalışmalara aşırı yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönem geçmişten gelen bir aşk hikayesi gündeme gelebilir. Ancak emin olmak için retronun geçmesini beklemek yerinde olacaktır. Bu dönem riske girmeyin, riskli harcamalara, kumara, borsa, döviz kurlarına dikkat edilmeli. 15 Nisan’dan sonra daha olumlu gelişiyor her şey. Mayıs ayından Haziran’a kadar ani kazançlar elde edebilirsiniz, bu dönem şans oyunlarını deneyebilirsiniz. Ayrıca bu dönemler aşk hayatınız da daha keyifli olacaktır.

9 Haziran 2017 de burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile, yıl içinde yapılan bazı konuların sonuçlarını alabilirsiniz. Bu dönem ortak çalışmalar yapılabilir, başkalarına bağlı olduğunuz konular var. Danışmanlıkla çok fazla yoğunlaşabilir, para kazanabilirsiniz, eşinizle etkileşimler yoğunlaşabilir. Sosyalleşme açısından iyi bir dönem. Pratik bir şekilde işlerinizi yerine koyabilir. Beden sağlığınıza tedavilere, kontrollere önem verebilirsiniz.

7 Ağustos ay tutulması ve 21 Ağustos Güneş Tutulması dönemleri 3/9. Evinizde gerçekleşiyor.  Yolculuk kararı alınabilir. Komşularla, yakın/uzak çevrenizle çok fazla etkileşimde bulunabilir, sesinizi daha çok kitleye duyurabilir, seminerler verebilirsiniz. Sizin için çok yaratıcı projeler var. Tanınma getirebilir. Basın medya bağlantılı çalışmalara yönelebilir, belki de böyle bir sektörden iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Ticari konular akademik çalışmalar, sizin ve eşin akrabalarıyla yoğunlaşmalar da mümkün. Sizi geliştirecek eğitim programının içine girebilirsiniz. Seyahatler yapabilirsiniz. Ayrıca 
çeşitli yerlerden gerek dernek, burs, cemiyet, gerekse aileniz vasıtasıyla ya da işinizden elinize para geçebilir.

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl bu burçta kalacak.  Bu dönemler, arka planda kalıp daha çok hizmet etme dönemleriniz, bazı şeyler bu dönemler bitebilir, yüklerden kurtulabilirsiniz. Gerek çocuklarınıza emek vermek gerekse yaratıcı faaliyetlerinizi yürütmek için gerekli gücü bulabilirsiniz. Ancak arka planda kalmak biraz da izole olmak gerekebilir. Ancak dinlenecek, huzuru kendi evinizde içinizde arayacaksınız, işte size fırsat bu dönem size zarar veren alışkanlıkları da bırakabilirsiniz. Kimileri için ise aktif blok, internet çalışmalarına başlayabilirler, başkalarının derdine derman olabilirler. Borçları temizlemek için ellerine gizli fırsatlar geçebilir. Kolektif çalışmalar yapılabilir. Yardım kuruluşları, hastaneler de aktif görev alabilirler. Kendilerini tamamiyle işlerine  güçlerine adayabilirler. Çocuklarına, anne babaya hizmet edebilirler. Bu konuyla daha ayrıntılı bilgi verilecektir.

18 Aralık 2017 de burcunuzda Yeni ay gerçekleşiyor ve bu dönemler Satürn artık 20 Aralık 2017 den itibaren burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Öncelikle üstünüzden baskı, yük kalkacaktır. Şimdiye kadar ödevlerinizi tam anlamıyla yerine getirdiyseniz ileriki dönemlerde bunların karşılığını alacaksınız. Örn: yaşlılara mı baktınız, sorumluluklarını aldınız, kilo mu verdiniz, sağlığa daha çok dikkat mi ettiniz? Gerek kişisel, finansal, gerekse yakın çevreyle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiniz mi, eğitiminizi bitirdiniz mi? Tüm bunların baskısı bitti karşılığını da ilerleyen yıllarda göreceksiniz. Şimdilerden itibaren ise, yatırımlara yönelebilirsiniz. Parayla ilgili sorumluluklar var, daha geçerli bir iş kurmak, işe girmek, çalışmak, kazançlara yönelmek mümkün olabilir. Kamusal sektörlerde, devlet dairelerinde, güçlü şirketlerden iş bulabilirsiniz. Toprağa yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönemlerde, önemli değişimler sizi bekliyor. Daha sonraki dönemler bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilecektir.

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:
19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, arkadaşlıklar, dostluklar, toplantılar, seminerler, davetler, ikinci yarısında ise, yardım, hizmet temaları, arka planda çok iş çıkarmak, dinlenmek, olumsuz alışkanlıkları bırakmak geçmişin yükünden borçlardan kurtulmak, Gizli şanslarınız da var, sezgilerinize bu dönem güvenin. Yeni Yılın siz ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  

Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum