2017 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor? (yüselen Oğlaklar da okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:39:00

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Bu yıl Jüpiter şans gezegeni bir çok konuda sizi şanslı kılıyor bu yıl. Y.lisans, doktora, emeklilik gibi konulara yönelebilir, eğitim amaçlı seyahatler yapabilirsiniz.  Mesleki yükselme, becerilerinizin fark edilmesi, toplumun önünde kendinizi daha yaratıcı ifade etmeniz de söz konusu. MC/Jüpiter size unvan, rütbe kazandırabilir, yılın ilk yarısı. Örn: müdür, patron olabilir, terfi edebilirsiniz. Anne, baba olabilir, evlenebilirsiniz. Ancak, Şubat/Mart ve Eylül 2017 Jüpiter/Uranüs karşıt yaptığı tarihlerde aile ve iş yaşantısı ikisini bir arada yürütmek zor olabilir. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.
 
Yeni Yıla burcunuzdaki Yeni Ayla giriyorsunuz, bu dönemler, Merkür 8 Ocak 2017 e kadar burcunuzda geri hareketinde olacak. Bu dönem geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Neler vardı yapamadınız, fırsatınız olmadı ya da konuştunuz eyleme geçemediniz, tüm işleri tamamlamak için vaktinizi iyi kullanın, acele etmeyin, karışık bir dönemdesiniz, yeni yıla kadar toparlayacaksınız. Ocak 12 in den itibaren bazı şeyler daha fazla yoluna girmeye başlayarak, projeleriniz, işlerinize, seyahatlere, eğitim çalışmalarına hız katacaksınız. Ay sonuna kadar ise, yakın çevre, kardeşler ile ilişkiler çok yoğun olabilir. Yazı, dergi, yayıncılık, reklam, halkla ilişkiler, danışmanlıklar yoğunlaşabilir. Daha çok etkinlikler, sanatsal çalışmalar yapabilir, çocukların eğitimiyle de uğraşabilirsiniz. Kısa geziler, önemli görüşmeler yapabilir, daha çok internet üzerinden duyurular, yazışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Trafiğiniz çok yoğun anlaşılan, etrafınızda gelişen olayların temposu hızlı sakin yapmaya çalışın.
 
11 Şubat 2017 dönemi Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecektir. (Tutulma, Uranüs, Jüpiter ve Satürn’le olumlu etkileşimde) geçmişten gelen ya da sizi kısıtlayan para konuları tekrar gündeme gelebilir. Ev hayatı, yuvayla ilgili konularda ani, sürprizli gelişmeler yaşanabilir. Bir para meselesi bu dönem çözülebilir, eşiniz veya ortağınızın kaynaklarından faydalanabilir, sürpriz bir kredi alabilirsiniz. İş bağlantılı kazançlarınız artabilir, birçok kişiyle kontak kurulurken, müşteri ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz. Gerek kardeşlerin gerekse yakın çevrenizden kişilerin de desteklerini alabilirsiniz. Bu dönem evinizde eksik işlerinizi tamamlayabilir, hazırlıklar, dekorasyon yapabilir, misafir ağırlayabilir, ev eşyaları alabilirsiniz. Kendinizi sıkmadan çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.
 
26 Şubat’ta ise dost burç olan Balık burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tarihler çerçevesinde, yakın çevre, komşular, kardeş, akraba, arkadaşlarla ilişkileriniz çok fazla yoğunlaşıyor. Hep birlikte olmak için nedenler var. Onların hayatında da bir takım değişimlerden söz edilebilir. Evde yeni bir şeyler var. Tadilat, hazırlık mı, çocuklarınızla ilgili yenilikler mi çok yoğun ve mutlusunuz ama biraz da dağınık, hangisini neyi yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Zira bu tutulma esnasında Mars/Uranüs’le etkileşimde, beklemediğiniz sizi telaşlandıran ani bir şeyler olabilir. Diğer yandan kitap, dergi tanıtımları, hazırlıkları, seminer, sempozyumlar çok yoğunlaşabilir. Reklam, duyuru derken artık yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi, mesleki becerilerinizi gösterebilirsiniz çevrenize.
 
Mart/Nisan ve Eylül 2017 Jüpiter/Uranüs karşıt yaptığı tarihlerde ev işleriniz, ilişkiler, çalışmalar, iş hayatınız çok fazla yoğunlaşabilir sizde bir şeyleri başarmak gücünüzü göstermek için karşınızdaki kişilere, eşinize, ebeveynlere çok fazla baskı uygulayabilirsiniz.
 
İlişkiler,  aşk, para, keyifler gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem, 3 Nisan’a kadar çok fazla evde olmanız, çalışmalar yapmanız, organizasyonları tamamlamanız, çocuklarınızla ilgilenmeniz için nedenler var, daha sonra ise, 29 Nisan’a a kadar yakın çevreniz, arkadaş, akraba, kardeşlerle çok yoğunsunuz, yeteneklerinizi sergiliyor ya da çocuğunuzun ve ya sizin eğitim çalışmalarına yoğunlaşıyorsunuz. Halkla, akrabalarla, arkadaşlarla çok fazla ilişki içindesiniz. 5 Haziran’a kadar eve, yuvaya daha çok vakit ayıracak, sürekli misafirler ağırlayacak ya da iş yoğunluğu içinde olacak, dekorasyon çalışmalarıyla uğraşacaksınız. Haziran’ın ilk haftası artık aşk hayatınız canlanıyor, geziyorsunuz, çocuklarınızla keyifli bir süreçtesiniz.
 
8 Temmuz 2017 de burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile, yıl içindeki yoğunlukların sonuçlarını alabilirsiniz. Eşinizle de alacağınız bazı kararlar olmalı. Çocuklarınızın sağlık konuları, kontrolleri yapılabilir ya da sizin. Ayrıca çok fazla iş yoğunluğu içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalar, paylaşımlar, alım satımlar, ortak harcamalar gündeme gelebilir.
 
7 Ağustos ay tutulması ve 21 Ağustos Güneş Tutulması dönemleri 2/9. Evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem parayla ilgili konular var. İhtiyacınız olan bir şeye yöneliyor olmalısınız. Belki kredi alacak ya da bir şeyleri satmaya karar verecek, belki de yatırıma yönelerek ev almak isteyeceksiniz. Hızlı yapılması gereken sizi harekete geçiren bir durum olabilir. Eşinizin kardeşiyle de ilgili geçmişten gelen konular ya da seyahatler belki de uzak ülkeler gündeme gelebilir. Mars ve Uranüs’ün etkisiyle sürpriz gelişen konular ve hızlı kararlar alınabilir. 26 sına kadar elinize para geçebilir. Geçmişe yönelik sıkıntı yaratmış bazı konularda özgürleşeceksiniz. Bu dönem ay sonuna kadar geçmişten planlanmış yolculuklar da yoğunlaşabilir. Merkür retro olduğundan belki de plan değişikliğine de gidebilirsiniz.
 
Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl bu burçta kalacak.  Bu dönemler, gelecek hedeflerinize ulaşmak çok daha kolay olabilir. Arkadaş, dostlardan, akrabalarınızdan fayda destek görebilirsiniz. Yardım edebilirler, partilere, sempozyumlara, toplantılara katılabilirsiniz. Cemiyet işlerinde daha çok yer alabilirsiniz. Yazı, dergi, kitap ya da astroloji çalışmalarıyla ilgili toplantılar yapabilir, katılabilir, etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde genişleme olur. Ayrıca işten gelen gelirler artabilir.
 
Transit Satürn, 20 Aralık 2017 den itibaren sizin burcunuza giriyor.  Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Şimdilerde artık yeni bir dönem başlıyor. En son Satürn 14 Şubat 1988 yılında Oğlak burcuna girmişti ve 7 Şubat 1991 yılına kadar bu burçta kalmıştı. Yaşınız elveriyorsa, bu dönemleri hatırlayanlar için neler yaşamıştınız bir düşünün dilerseniz? Şimdilerde ise artık yeni başlangıçlar var sizler için. Evlendiniz, çocuk sahibi oldunuz, üstünüze bir yük daha mı bindi? Torun mu geldi? Sorumluluk mu aldınız? Yeni işe başladınız, yoksa şehir, ülke mi değiştiriyorsunuz, üniversiteyi mi kazandınız. Mümkün olduğu kadar yükleri üstünüzden atarak Satürn'ü karşılayın ki zorlanmayın. Yepyeni başlangıçlar içindesiniz. 2018 deki burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte yepyeni sayfalar açıyorsunuz. Daha kararlı, cesur, soğukkanlı, nerde duracağını, ne yapacağını bilerek hareket etmeye başlıyorsunuz. Hayatla mücadele şimdilerde daha gerçekçi. Yeni ve sağlam adımlar atıyorsunuz. Bu dönemler kilo verebilir, işlerinizi yapabilmek hayata geçirmek için çok fazla mücadele edebilirsiniz. Bu konuyla ayrıntılı bilgiler yıl içinde verilecektir.
 
Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:
 
19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.
 
Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, kariyer, toplumun önündeki yeriniz, annelik ya da evlilik, yükselme, eğitim. İkinci yarısında ise, arkadaşlarla dostlarla daha çok bir arada olmak, toplumsal çalışmalar, davetler, konserler toplantılara katılabilirsiniz, sezgilerinize bu dönem güvenin. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın..

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
 

Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum