2017 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor? (yükselen Yengeçler de okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:40:00

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Bu yıl Jüpiter size ailevi konularda şans getiriyor. Ebeveynlerinizden daha rahat destek alabilirsiniz. Önemli sorunlarınız varsa bu yıl aşabilirsiniz. Psikolojik alt yapınız yenilenir, sorunlar aşıldıkça güçlenir. Ev veya işyeri, konut vb.. bir taşınmaza yıl içinde sahip olmanız mümkün olabilir. Ailenin genişlemesi de söz konusu, belki bir evcil hayvan ya da bebek sahibi de olabilirsiniz.  Misafirlikler artabilir. Tadilatlar yapılabilir. Yer, mekan değiştirebilirsiniz. Bu konuyla ilgili daha detaylı olarak Jüpiter/Terazi yazısında www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.

Yeni Yıl dönemleri, başkalarına bağlı olduğunuz temalar var tek başına değil, yol alabilmek için birlikte hareket etmek gerekiyor. Ortaklı çalışmalara yöneliksiniz. Eşinizle birlikte aldığınız kararlar olmalı. Bazı konularda onların onayına ihtiyacınız olabilir, ancak söz verdiği şeyleri yapmak zaman alabilir. 12 Ocak civarı burcunuzdaki Dolunay dönemleri bazı konuların sonuçlarını alabilecek, fırsatları da üstünüze çekebileceksiniz. Bu dönem biraz da olsa kendinize güveniniz geliyor. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Bu dönemler farklı çevrelerle daha çok ilgilisiniz. Seminerler, davetler, sunumlar, uluslararası konular yoğunlaşabilir. Ay sonuna kadar, duyuru, reklam, halkla ilişkiler yoğun olabilir.

11 Şubat 2017 dönemleri, finans evinizde bir Ay Tutulması gerçekleşecek.  Ailenizden destek alabilirsiniz bu dönem. Ayrıca işten gelen kazançlara yönelebilirsiniz. Ortak paylar, ortaklaşa alım satımlar, parayla ilgili konular yoğunlaşabilir. Finansal bir konuyla ilgili kararlar alabilir, alacaklar varsa daha rahat temin edebilirsiniz. Resmi dairelerle  ilgili bir konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Bu dönem tedavilerle de ilgili toparlayıcı olabilir. Ayrıca kariyerle ilgili konularda güzel gelişmeler var. Daha çok ürün tanıtma, yükselme, organizasyonlar, daha çok kitleye hitap etme konuları gerçekleşebilir.  Girişim cesareti veren etkiler var. Başarılar çok mümkün. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

26 Şubat’ta ise Balık burcunda yaşanacak olan tutulma ile uzaklarla ilgili bir yolculuk planını hayata geçirebilirsiniz. Uluslararası konular, eğitim temaları, deniz aşırı yolculuklar,  mümkün olabilir. Kitap çalışmalarınızı, medya bağlantılı işlerinizi yapabilmek için yeni yollar açılabilir. Kariyerinizle de ilgili gelişmeler sizi hızlandıracak, harekete geçirecek sürprizler var. Uzaklardaki akrabalarla da iletişime geçebilirsiniz. Eşinizin yakınlarıyla etkileşim artıyor. Yeni işlere girişmek açısından gözü kara, inatçı davranışlar sergileyebilirsiniz. Ürün tanıtımı mesleki açıdan fazlaca ses getiren bir projede olabilir. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

İlişkiler, para, keyifler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem kendinizi daha fazla tanıtma fırsatı bulabilirsiniz. Aile bireyleri ile de etkileşiminiz artabilir.  Belki işe girecek ya da halkla ilişkilere yöneleceksiniz. Ürün tanıtımı için organizasyonlarınız olacak. Seminer, sunumlar, fuar, sanatsal çalışmalar, uluslararası ilişkiler, farklı çevreler çok fazla yoğunlaşabilir. Mesleki yaratıcılığınız artabilir. Projelerinizi, eğitimle ilgili doktoranızı, bitirme tezinizi de yapılandırmak için uğraşabilirsiniz. Basın medya bağlantılı işlerle ilgiliyseniz, toplumsal konularla ilgili önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Sanatsal ve artistik konularla ilgilenebilir yeteneklerinizi toplum önünde gösterebilirsiniz.  Kararlılık ve yüksek motivasyon sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Teknoloji de çok etkin olabilir hayatınızda. Ancak üst ve otorite figürleriyle de bazı çekişmelerden sakınmak koşuluyla. Yine de (Jüpiter/Uranüs) etkileşimleri (Şubat/Mart/Nisan ve Eylül dönemlerinde) size işte ve ailevi konularda yenilenme, radikal gelişmeler, toplum önünde sesini duyurma, tanıtma imkanı veriyor. Evde daha huzurlu olabilirsiniz. İlginç fikirlerinizle bir anda ünlenebilirsiniz. İşle ilgili radikal değişiklikler, girişimler başarı getirebilir, farklı şeyler yapabilirsiniz. Ancak bu dönemler, (Plüton karesi) ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, hukuki konularda güç çekişmeleri, baskı yaratan durumlar da getirebilir..

7 Ağustos Kova burcundaki ay tutulması dönemi, finansal bir konuyu çözebilirsiniz. Kredi mi alacaksınız, ödemelerinizi mi gerçekleştireceksiniz. Ayrıca o dönemler Merkür gezegeninin anlaşmalar, ilişkiler yakın çevre bağlantılar evinde retro olması, geçmişten gelen sorunları çözebilme şansı da sunuyor olmalı. Bir karar almanız gerekebilir.  Daha aklı başında mantıklı düşünüp yakınlarınızın da fikirlerine kulak verip işleri çözebilirsiniz. Akrabalarla görüşme fırsatını da yakalıyorsunuz. İnternet bağlantılarına çok fazla yönelebilirsiniz. 21 Ağustos Aslan burcundaki Güneş Tutulması para evinizde gerçekleşiyor.  O dönemler, kazançlar için yeni olanaklar var harcamaları da karşılamak için fırsatınız artabilir. Yeni Anlaşmalar da yapılabilir.  Artık o dönemlerden itibaren gerek çocukların eğitimiyle gerekse yakın çevrenizle ilişkiler dâhilinde çok yoğun olabilirsiniz, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Çevre trafiğiniz artabilir. (detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir)

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Çocuklarınızın hayatında çok güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Onların yetenekli olduğu konular daha da görünür ve fark edilir olacaktır. Aşk hayatınızla ilgili olumlu bir döneme giriyorsunuz. Muhtemelen aşk teklifi alacaksınız. Bebek sahibi olmak isteyenlere de bu yıl müjdeli bir dönem denilebilir. Ayrıca Bu civarda Venüs/Jüpiter’le kavuşumda olduğundan daha önce gelmeyen maddi olanaklar, alım satımlarla ilgili konular,  bu dönem gelebilir. Çocuklarla, gençlerle ilgili güzel gelişmelere vesile olabilirsiniz.  Bu yıl ailenizin serveti de artabilir. Sağlık şartlarınız, günlük işleriniz düzene girebilir. Yetenekleriniz çok daha görünür hale geliyor. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve karşıt burcunuz olan Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Bu dönemlerde sözleşmelere yönelebilirsiniz. Hayatınıza güçlü bir ortak girebilir. Eşinizin hayatında önemli değişimler beklenebilir. Aşk evinizle destekleyici açılar olduğundan, bekarsanız yasal olarak evlenebilirsiniz. Finansal olanaklarınız gelişebilir. Seyahatler daha sıklaşabilir. Eşinizin de yükünü hafifletmek açısından ona destek olabilirsiniz.  Diğer taraftan ilişkileriniz açısından birtakım testlerden geçmektesiniz. Evlilikteki sorunları, çözemediğiniz konuları büyüklerden, uzmanlardan yardım alarak çözebilirsiniz. Mahkemeler hukuki konular varsa güçlü kişilerin destekleriyle de aşılabilir. Başkalarından gelen eleştiriler, karşıtlıklar olması mümkün. Sert açılarda davalarla ilgili zorlu süreçlerden söz edilebilir. Özellikle de 2018de transit Uranüs, toprak elementi burcu olan Boğa'ya girince iş ve sosyal hayatınızda, anlaşmalar yoluyla değişimi yapabilmeniz çok daha kolay olacaktır. Büyüklerden, otorite figürlerinden destek gelebilir. Yıllar içinde çok zorluk çektiniz ancak güçlendiğinizi cesaretinizin arttığını bu dönemlerde görmeye başlayacaksınız. Acele etmeyin, yaklaşıyorsunuz. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:
 
19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, aileniz, eve ait konular, tadilatlar, alım satımlar, eve haneye yeni bir üyenin katılması. İkinci yarısında ise, aşk hayatı, bebek sahibi olmak, çocuklarınızın hayırlı günleri, yeteneklerinizin fark edilmesi, ailenin servetinin artması. Aldığınız risklerin size menfaat getirmesi söz konusu. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum