2017 Yılında Terazi burcunu neler bekliyor? (yükselen Teraziler de okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:42:00


TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Bu yıl Transit Jüpiter sizin burcunuzda ilerliyor. Kişisel gelişim açısından bu yıl olumlu gelişmeler yaşıyorsunuz. Artık istekleriniz daha rahat yerine gelmeye başlıyor olmalı. Kendinize olan güveniniz gelişiyor. İyimser tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Gerek eğitim çalışmalarından, gerekse yakın çevreyle ilişkilerden yana daha olumlu bir dönem. Sağlık açısından avantajlı iş açısından ise daha üretkensiniz. Yeni bir şeylere başlamak, öğrenmek, kısa seyahatler etmek bu yıl daha kolay olabilir. Düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere daha rahat kabul ettirebilirsiniz. Üzücü olaylar olsa bile bunları daha önceki gibi umutsuzlukla değil olumlu yönde değerlendirerek yaklaşabilirsiniz. Yeni kaynaklar bularak bilgi hazinenizi de geliştirebilirsiniz. Sosyal ilişkiler artabilir bunlarında faydalarını görebilirsiniz. Jüpiter/Uranüs, Şubat/Mart ve Eylül ayında karşıt yapacak. Bu dönemlerde, arkadaş, ikili ilişkiler, mahkemeler (varsa), sosyalleşme konusundan heyecanlı, verimli, sürprizli dönemler denilebilir. Yenilikçi düşünen ya da teknolojiye açık kişilerin fikir ve olanaklarından faydalanabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi de onlara aktarabilirsiniz. Güçlü bir şekilde yenilik yapma ihtiyacı hissedebilir, ortaklı yaratıcılık gerektiren çalışmalara girebilirsiniz. Ancak, bu tarihlerde hatta Nisan sonuna kadar bu açılara Plüton’un sert açıları da dahil olacak. Ev/yuva/özel hayatınızla ilgili konular, ebeveynlerin hayatındaki mücadele, taşınmayla, tadilatlarla, yerleşimle, harcamalarla ilgili konulardan, mücadeleden daha fazla söz edilebilir. Jüpiter Terazi burcuyla ile ilgili daha detaylı bilgiyi www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.


Yeni Yıl dönemleri, ev hayatına daha çok önem veriyorsunuz. Daha çok eve yuvaya ait konular yoğun. Geçmişten gelen finansal konulara yoğunlaşırken, bir takım çalışmalarınızı da tamamlamaktasınız.  Merkür’ün retro olduğu dönemler ve 12 Ocak Dolunay dönemleri, kariyer ve ev, aile hayatınız anneniz/babanız önemli olurken, daha önce görüşemediğiniz kişilerle görüşebilir, işlerinizi toparlayabilir, evinize misafir ağırlayabilirsiniz.
 
11 Şubat 2017 dönemleri, 11. eviniz Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecektir. Bu dönem sosyal organizasyonlar içinde yeni çalışmalar yapabilir, gruplara etkinliklere daha çok dahil olabilirsiniz. Daha çok gezebilir, davetlere katılabilirsiniz. Seyahatler de gündeme gelebilir. İkili ilişkiler canlanabilir. Her koşulda bu dönem ilişkiler çok hareketli ve enerji dolu. Sizi motive etmek isteyen, cesaretlendiren, teknolojik açıdan donanımlı kişileri kendinize çekebilirsiniz. Hukuki konular da gündeme gelebilir.
 
26 Şubat’ta ise Balık burcunda iş ve sağlık evinizde yaşanacak olan tutulma size yeni iş olanakları yaratabilir. Ortaklı iş konularına, organizasyonlara, çalışmalara katılabilirsiniz. Avukatlı işleriniz varsa yoğunlaşabilir. Kimilerinin ise eşine ait konular gündeme gelebilir. Taşınmalar varsa bu dönem hareketlenebilir. Sağlık hizmetleri, çevre düzeni, işyeriyle ilgili konular, sağlık kontrollerinin yanı sıra, evcil hayvanınızla ilgili de tedavi süreci olabilir.

 
12 Mart 2017 de burcunuzda gerçekleşen Dolunay dönemleri, önemli kararlar alabilirsiniz. Yolculuk planları, uzaklarla ilgili konular söz konusu. İşlerin hukuki süreçleri varsa ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bu dönem para evinizdeki Jüpiter’inde retro olduğunu düşünürsek, beklediğiniz finansal konularda gecikmeler yaşanabilir ya da geçmişten gelen finansal konular yoğunlaşabilir.  Üzerinde olduğunuz bir takım araştırmaları derinleştirebilirsiniz.
 
İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem aşk ve ilişkiler, evlilikler devreye giriyor. Geçmişte ayrılık kararı mı alındı ya da aranızda kara bulutlar mı dolaşıyor? Şimdi tekrar ele almak düşünmek gerekebilir. Nisan ayında ise sağlığa dikkat etmeli, şeker, tansiyon dengenizi korumalısınız. Üreme organları ile sorunlar varsa bu dönem çözüme de gitmek isteyebilirsiniz. Ancak estetik operasyonu gündemdeyse retrodan sonra yaptırmalısınız. Nisan ayı boyuca geçmiş konuları tekrar konuşmak ve yapılandırmak gerekecek, karşınızdaki kişilerle uzlaşmaya çalışabilirsiniz. 4 Nisan'dan sonra işe yoğunluk da artıyor olmalı. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak bir takım çalışmalardan söz edilebilir. İşten gelen kazançlar da artabilir. Organizasyonlar, seminer, sunumlar canlanıyor. Sosyalleşebilir daha çok faaliyet içinde olabilirsiniz. Özellikle de 11 Nisan dönemi burcunuzda gerçekleşen dolunay dönemleri şartları üzerinize çekebilir, bazı konularda anlaşmalar gerçekleştirebilir, karşılıklı bazı kararlar alabilirsiniz. Mayıs sonları elinize para geçmeye başlıyor. Bu dönem maddi olanaklarınız açısından derin bir nefes alabilirsiniz. Ortak paylaşımlar, alacak verecek konuları, sözleşmeler gündeme gelebilir.  Ayrıca, Mayıs’ın sonlarında sürpriz bir şekilde gelişen ilişkiniz size neşe heyecan verebilir. Belki eski ilişkinizdir ya da uzun bir dönemden beri, tanıdığınız bir kişi.
 
7 Ağustos Kova burcundaki ay tutulması dönemi, (5.ev) aşk hayatınızla ilgili konular var. Keyfiniz yerine geliyor. Mesleki yaratıcılığınız artıyor. Gerek maddi gerek manevi açıdan daha güvenli bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınız toplum önünde daha görünür hale gelir. Başkalarıyla tanışabilir, sosyalleşebilir, grup faaliyetlerine katılabilirsiniz. Keyifli organizasyonlar var. Ev, anneyle ilgili temalar da bu dönemlerde yoğunlaşabilir. Özellikle de 21 Ağustos Güneş Tutulması dönemleri (11.ev) yeni bir grup çalışmasında etkin görev alabilirsiniz. Başkalarıyla hareket etmek bir gruba liderlik etmek çeşitli organizasyonlara katılmak gerekebilir. Bazı şeyleri planlamak zaman alabilir. Bu dönem sağlığa da dikkat etmeli.

 
19 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte kişisel projelerinize başlayabilirsiniz. Ortaklı iş olanaklarını hayata geçirebilirsiniz. İşinizin artık maddi getirileri önem kazanıyor. Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl bu burçta kalacak (bu konuyla daha ayrıntılı bilgi verilecektir). Bu dönemler, yatırımlara yönelebilirsiniz. 2017 nin sonuna kadar emekli olabilirsiniz. Para kazanmak için yeni olanaklardan faydalanabilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalardan, eğitimden, yeteneklerinizden, ticaretten, halkla ilişkilerden, yayıncılıktan kazançlar artabilir.  Kasım’ın ilk haftası elinize yüklü bir para geçebilir, resmi bir işinizi sonuçlandırabilir, sigorta, prim, tazminat gibi bir konuda gelir elde edebilirsiniz.
Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Bu dönemlerde, önemli değişimler sizi bekliyor. Taşınma, toprak, mala yatırım yapma gibi olanaklar yakalanabilir. Ebeveynlerin hayatında bir takım değişim ve kısıtlanmalardan söz edilebilir. Ailevi konularda test edilebilirsiniz. Yaşlılara babaya karşı daha fazla hassaslaşabilirsiniz. Aile içinde bazı sorumlulukları yüklenebilirsiniz.  Bu yıllardan itibaren gelecekle ilgili konularda daha sağlam temeller atılmalıdır.
Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:
19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.
Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, kişisel gelişim, cesaret, yeni girişimler, olanakların daha rahat ele geçmesi konusunda, ikinci yarısında ise, finansal getiriler, yatırımlar, kazançlar, maddi gelirler açısından şanslısınız. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.
 
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  

Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com
 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum