2017 yılında Balık burcunu neler bekliyor? (yükselen Balık burçları da okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:26:00

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Bu yıl Jüpiter size farklı olanaklar sağlıyor. Kendi imkanınız dışında gelişen gelirlerden söz edilebilir. Ortaklaşa kazançlar, paylaşımlar, eşin ortağın parasından gelen fırsatlar var. Kredi, borçlar, kira varsa ödenmesi daha kolay olabilir. Kredi kartlarınızı daha rahat ödeyebilir, patrondan, eşten, baba ve anneden daha fazla destek alabilir onlara da destek verebilirsiniz.  Bu yıl evrak, pasaport, resmi dairelerle ilgili işleriniz, tedavileriniz varsa daha rahat aşılabilir, psikolojiniz güçlenebilir.  Sigortalı ya da emekli olabilirsiniz. Muhasebe işlerinde çalışıyorsanız başarılar artabilir. Bilimsel çalışmalar, araştırmalar da söz konusu. Bu konuyla ilgili daha (Jüpiter/terazi) detaylı bilgiyi www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.
 
Yeni Yıl dönemleri, arkadaş dostlarla daha fazla iç içe olabilirsiniz. Cemiyet, vakıflarda bulunabilir, grup çalışmaları yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen ortaklı bir iş konusunu tekrar düşünmek gerekebilir, belki de bu konudaki pürüzleri gidereceksiniz. Daha çok girişimcisiniz, cesaretiniz yerine gelmiş, hareketlisiniz. Venüs 3 Ocak’tan itibaren burcunuza giriyor ve uzun bir süre kalacak. Bu dönemlerde artık kendinize daha fazla özen gösterebilir, giyim, kuşam, saç stili, rengi, takılarınız, dış görüntünüzü yenileyebilir, estetik yaptırabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, uzlaşmak, uyum göstermek, yumuşak ve merhametli tavırlarda söz konusu. Yaratıcı ve yetenekli olduğunuzu da daha rahat dışarıya yansıtabileceksiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkileriniz bu günlerden itibaren canlanabilir.
 
 
11 Şubat 2017 dönemleri, 6. Evinizdeki Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecektir. Bu dönemde işinizle ilgili hizmet konularına, para kazançlarına odaklısınız. Bu dönem kolektif çalışmaların getirdiği kazançlardan da söz edilebilir. Ayrıca geçmişten gelen ortaklı bir işiniz varsa çok fazla yoğunlaşabilir. Kapalı ortamlarda daha fazla çalışabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara da hastaneler gibi daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
 
26 Şubat’ta burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tarihler çerçevesinde doğanlar varsa (23-28 /29 şubat) çok daha etkili olabilir. Yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olacağınız yeni olanaklar gelişebilir. Yeni bir dönem başlayabilir. Yarattığınız ya da organize ettiğiniz bir çalışmadan,  üründen, projeden makale, kitaptan para kazanabilirsiniz. Başkalarının da kaynaklarını üstünüze çekebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi yeniliyorsunuz, bu en son burcunuzda gerçekleşen tutulma olacak, güçlü bir enerjisi olduğundan bu tarihlerde doğanlar sağlıklarına da dikkat etmelidir.
 
Mart/Nisan ve Eylül 2017 Jüpiter/Uranüs karşıt yaptığı tarihlerde finansal kazanç sağlayan projeler yoğunlaşabilir, daha fazla parayla etkileşim artabilir. Ortakların da olanaklarını üstünüze çekebilirsiniz. Hukuki konular, mahkemeler yoğunlaşabilir. Ancak bu dönemler (Plüton kare) grup çalışmaların, sosyal içerikli projelerin, toplumsal olayların, organizasyonların yarattığı baskılar daha fazla olabilir.
 
İlişkiler,  aşk, para, keyifler gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem, 3 Nisan’a kadar parayla etkileşiminiz artıyor. Alacaklarınızı tahsis etmeye çalışabilirsiniz. Büyük bir organizasyon çalışmasına girerek kazançlara odaklanabilirsiniz. Sanatsal bir ürün ya da yazı makaleden, internet çalışmalarından para kazanmaya daha çok odaklanabilirsiniz. İşlerinizi uzayabilir, parada sıkıntı çekebilirsiniz. 29 Nisan’a kadar ise aşk ilişkilerinize yoğunlaşabilir daha fazla çevreyle halkla ilişkilere iletişime yönelebilir, tavırlarınızda uzlaşmaya özen gösterebilirsiniz. Kendinize daha çok bakım yapabilir sosyalleşebilirsiniz. Ancak 4 Mart-15 Nisan dönemi estetik ameliyat yapmaktan, evlilik tarihi almaktan kaçınmalısınız.
 
7 Ağustos ay tutulması ve 21 Ağustos Güneş Tutulması dönemleri 6/12. Evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem geçmişten gelen konular, işiniz, sağlınız daha fazla önemli olabilir. Bazı şeyleri daha iyi anlayabilecek, farkındalık kazanacaksınız. Ortaklı çalışmalar bu dönem yoğunlaşabilir. Arka planda kalıp çok çalışabilirsiniz.  Sözleşmeler devreye girebilir. Eşinizin ya da ortağınızın da bu dönem projeleri var işle ilgili konuları yoluna girebilir. Aşk hayatınız çok olumlu bu dönemler. Çocuklarınızın hayatında verimli bir dönem.
 
6 Eylül 2017 de burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile yıl içinde yapılan çalışmalarının sonuçlarını alabilirsiniz. Bu konularda ortaklı çalışmaların getirdiği faydalardan iş olanaklarından söz edilebilir. Ekim ayında ortaklaşa konulardan gelen kazançlar sizi rahatlatabilir. Gerek finansal gerekse ruhsal olarak olumlu bir dönem.
 
Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl bu burçta kalacak.  Bu dönemler sizin için mükemmel bir yıl olacaktır. Yurt dışına gidebilecek, tarih, astroloji, uluslar arası ilişiler, ticaret, hava alanı projeleri, turizm gibi sektörlerden fayda sağlayabileceksiniz. Daha çok uzak çevrelere yönelebilir, farklı insanlar, kültürlerle tanışabilirsiniz. Kitap, dergi yayınlayabilir, Y.lisans yapabilir, seminer, sunum, workshoplara katılabilirsiniz. Yurt dışında eğitime başlayabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgileri yıl içinde vereceğim.
 
Transit Satürn, 20 Aralık 2017 den itibaren Oğlak burcuna giriyor.  Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Sizinle dost burç olan Oğlak’taki Satürn sizi destekleyecektir. Cemiyet, ekip, grup, vakıf çalışmalarında başarılar elde edebilir, güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Gelecekle ilgili ideallerinizi geçekleştirmek için daha gerçekçi olmanız gerekebilir. Toplumsal organizasyonlarda ciddi sorumluluklar alabilirsiniz. Bunların üstesinden sıkı çalışarak kalkma olanağınız da var.  Bu konuyla ilgili bilgiler daha sonra ayrıntılı olarak verilecektir.
 
Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:
19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.
 
Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, ortak paylaşımlar, başkalarından gelen mali fırsatlar, hukuki konularda mahkemelerde, resmi işlerde şans, İkinci yarısında ise, seyahat, eğitim, gelişim fırsatları yakalayabilir, kitabınızı çıkarabilirsiniz. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın..

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum