2017 yılında İkizler burcunu neler bekliyor? (yükselen burcu ikizler de okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:10:00

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bu yıl Jüpiter sizi aşkta destekliyor. Daha çok sahnedesiniz, fark ediliyor, şov yapıyorsunuz. Keyiflere, konfora, sanata, hobisel faaliyetlere, etkinliklere zaman ayırabiliyorsunuz. Çocuklarınızın da dikkat çektiği bir yıl, onların da hayatında bir takım değişimlerden söz edilebilir. Aşk hayatınıza olumlu ve genel anlamda iyi bir enerji veriyor. Seyahatlerde hayatınızda olacaktır. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ortak çalışmalarda birbirinizi destekleyebilirsiniz. Ailenin servetiyle de ilgili gelişmeler var. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi, Jüpiter/Terazi yazısını www.astrotalin.com da bulabilirsiniz.

Yeni Yıl dönemleri, ortak harcamalar artmış olmalı. Ortaklaşa konular, tadilatlara giden harcamalar, resmi dairelerle ilgili işlemler yoğunlaşabilir. Bazı şeylerin düzene girmesi için zaman geçmesi gerekiyor, acele edilmemeli. Ocak ayının sonlarına doğru, hayat enerjiniz yükseliyor ve Şubat ayında seyahatler gündeme geliyor olmalı. Daha çok toplumsal faaliyetler, sosyal organizasyonlar içinde bulunacak, yeteneğiniz ve yaratıcılığınızla fark edileceksiniz. Çalışmalardaki başarılarınız konuşulabilir. Daha çok özgürleşebilir, arkadaşlarla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Grup faaliyetlerinde etkinleşebilir, partilerde davetlerde bulunabilir ve  misafir ağırlayabilirsiniz.

11 Şubat 2017 dönemleri, yolculuklar evinde bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Seyahat planını hayata geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok birlikte olabilirsiniz. Astroloji, etkinlikler, seminerler, yazı, kitap çalışmaları, sunumlar yoğunlaşabilir. Kendinize güveniniz artabilir, hiç olmadığınız kadar keyifli çalışmalar yapabilirsiniz. (detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

26 Şubat’ta ise Balık burcunda yaşanacak olan tutulma ile bir anda toplumun önünde daha çok konuşulur hale gelebilirsiniz.  Olumlu olarak yaratıcılığınız, yardımseverliğiniz fark ediliyor, toplumda konuşuluyorsunuz. Yaratıcı çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Olumsuz olarak da Neptün’le etkileşimi var, yaptığınız yardımlar/eylemler ters çalışabilir, gereksiz yere mücadeleniz toplumun önünde ve iş/kariyerde hayal kırıklığı yaşatabilir. Duygusal kaynaklı çıkışlar negatif algılanabilir. Toplumun çok fazla gözü önündesiniz, her şey daha görünür haldedir. Başkalarının eleştirilerine de maruz kalabilirsiniz. Mars/Uranüs kavuşumda o dönemler, arkadaşlar arasında gerginlik olabilir. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

İlişkiler, para ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. (3 Nisan’a kadar Koç burcunda, 15 Nisan’a kadar ise Balık burcunda geri hareketinde ilerleyecek.) Bu dönem keyiflere de başkaları tarafından sekte vurulabilir. Arkadaşlar ya da çevre baskısı rahatsız edici olabilir, özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Siz de onlar üzerinde daha fazla hükmetmek isteyebilirsiniz. Dağınıklık yaşamamak için olaylar karşısında daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Sizi hedef alacak konuşmalardan uzak kalmalısınız. Ayrıca Venüs retro boyunca mesleki yaratıcılığınız artacak, yaratıcı çalışmalarınızla ün, şöhret yakalamanız mümkün. Daha fazla popüler olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle de ortamlarda bulunabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatındaki güzel şeylerle anılabilirsiniz. Belki de doğum/hamilelik gibi temaları var. Ancak bir süre çok fazla çalışmak, işleri bitirmek, çalışmaları ustaca planlamak gerekebilir. Ayrıca bu dönemlerde Jüpiter/Uranüs etkileşimleri ile (Şubat/Mart/Nisan ve Eylül) aşkta sürprizler, organizasyonlarla ilgili konularda güzel gelişmeler, çocuklarla ilgili heyecanlar, yenilenmeler, seyahatlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak tüm bu hoşluklar yaşanırken, hukuki konularla, resmi dairelerle bazı yasal konularla ilgili baskılar, zorluklar, ceza, ödemelerle ilgili konular sıkıntıya sebep olabilir. Özellikle de Nisan/Mayıs aylarında başkalarına bağlı olduğunuz konularla uğraşmak gerekebilir, sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. 26 Mayıs 2017 de burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte hayat enerjiniz artıyor, kişisel projelerinizde ise, Haziran’dan itibaren başarılı olabilirsiniz.  Temmuz ayından itibaren keyfiniz yerine geliyor.

7 Ağustos ve 21 Ağustos dönemleri Kova/Aslan burcunda Ay/Güneş Tutulması dönemleri ise, yakın çevre, akrabalarla etkileşim artıyor. Onların hayatındaki değişimlerden söz edilebilir. Eğitim çalışmaları, birlikte organize ettiğiniz seyahat planı, kitap çalışmaları, astroloji,  sempozyum, sunum, organizasyonlar hayatınıza girebilir. Sınava girdiyseniz kazanma potansiyeliniz artıyor. O dönemler Merkür retro olduğundan ailevi konulara yuvaya, eve, ebeveynlere de ait temalar var. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. İş hayatınız gündeme gelebilir. Sağlık şartlarınız, günlük işleriniz düzene girebilir. Evcil hayvan almak isteyebilirsiniz. Hala ve amcalarla görüşmek için nedenleriniz olabilir. Onların hayatında da gelişmeler kaydedilebilir. Bu yıl bebek/doğum temaları da olması mümkün. Özellikle de Kasım ayında istediğiniz gibi seveceğiniz bir işe sahip olabilirsiniz. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

3 Aralık 2017 civarı burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile yıl içinde gerçekleşen konuların, sonuçlarını alabilirsiniz. Eşinizle ortak kararlar almanız, sözleşmeler, iş yeri ve alım satımla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz.

Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Bu dönemlerde alım/satım bankalarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Toprak sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ortak paylaşımlar, harcamalar gündeme gelebilir. Meslek olarak ise hayatınızda, insan kaynakları, emlakçılık, sigorta işleri yoğunlaşabilir.  Bilimsel çalışmalar yapabilir, eğitim, tedavi merkezlerinde devlet bağlantılı sektörlerde kamusal görevlerde yer alabilirsiniz. Yatırımlara yönelebilirsiniz. Ayrıca tedaviler gündeme gelebilir. Özellikle baba, yaşlılar eşin tarafından kişilerin tedavisi de olabilir. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, aşk, seyahat, etkinlikler, organizasyonlar, şöhret. İkinci yarısında ise, iş hayatı, sağlık koşullarında yenilenme sizi bekliyor. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın..

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum