2017 yılında Başak burcunu neler bekliyor? (yükselen Başaklar da okumalı)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:58:00

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Jüpiter şans gezegeni size bu yılın ilk dönemi, finansal şanslar getiriyor.  Maddi kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz, kısmetiniz paradan yana açılabilir. Gerek ortaklı konulardan, eşin kaynaklarından gerekse ailenizden, ebeveynlerden, topraktan gelen fırsatlar olabilir. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar keşfedebilirsiniz. Sabırlı olursanız elinizdeki kaynaklar değer kazanabilir. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi www.astrotalin.com da (Jüpiter Terazi yayınından) bulabilirsiniz.

Yeni Yıl dönemleri, geçmiş dönemlerde konuşulmuş bazı organizasyonlar tekrar gündeme gelebilir. Çocuklarınızın sorunlarıyla daha dikkatli ilgilenmeniz gerekebilir. Çok fazla para harcamak için bahaneler artabilir. Bazı planları da ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İkili diyaloglarda karşınızdaki kişilerin, eşinizin tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ocak sonlarında ise iş hayatınızda başarılarınız artmaya başlayabilir. Elinizdeki kaynakları arttırmak için yeni olanaklar gelişebilir. Kredi almak, borç yapılandırmak, devlet daireleriyle çeşitli nedenlerden dolayı daha iç içe olmak, sigorta işleriniz vb. yoğunlaşabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalarınızı da güçlendirebilirsiniz. İkili ilişkiler bu dönemler canlanabilir, çeşitli organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

11 Şubat 2017 dönemi Aslan Burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Geçmişten gelen bir konuyu bu dönem daha iyi anlama fırsatınız olabilir. Geçmiş dönemlerden gelen sizi kısıtlayan bir konuda bazı kararlar alabilirsiniz. Başkalarının işleriyle daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem iş olanakları gelişebilir. Ortak işlerden kazançlar gelebilir. Eşinizin kaynaklarında artış beklenebilir. Daha rahat kredi alabilir, borçlar varsa yapılandırabilirsiniz. İş bağlantılarının mali konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla da ilgili konulara dikkat etmek gerekebilir. Ayrıca bu dönemler, ortak paylaşımlar, bankalarla bağlantılar yoğunlaşabilir. Kimileri için ise bilimsel araştırmalar, tedaviler gündeme gelebilir. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

26 Şubat’ta ise Balık burcunda yaşanacak olan tutulma sizin için önemli olabilir. Ortak işlere yönelebilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Başkalarıyla birlikte hareket etmekten avantaj sağlayabilirsiniz, birlikten kuvvet doğar misali. Eşin ya da ortağınızın hayatında yeni olanak ve gelişmelerden söz edilebilir. Taşınma, yer değiştirme gibi konularda gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönem danışmanlık almak, vermek, karşılıklı kararlar etkileşimler çok önemli olacaktır. Yetenekli olduğunuz bir konuda, yaratıcılık isteyen bir işte ortak çalışmalara da yönelebilirsiniz. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.

 
12 Mart 2017 de burcunuzda gerçekleşen Dolunay dönemleri, önemli kararlar alabilirsiniz. Yolculuk planları, uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerin hukuki süreçleri varsa ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bu dönem para evinizdeki Jüpiter’in retro olduğunu düşünürsek, beklediğiniz finansal konularda gecikmeler de yaşanabilir. Tam tersi parayla etkileşimde çok fazla artabilir. Uzaklarda yaşayan akrabalarla da ilgili konular yoğunlaşabilir.

Jüpiter/Uranüs, Şubat/Mart ve Eylül ayında karşıt yapacak. Bu tarihlerde finansal konularda para olan ihtiyaç artarken, çok hızlı gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni olanaklar gelebilir. Bir yandan krizler diğer yandan fırsatlar yaşarken,  riskli para konularından, aşırı para harcamalarından kaçınmak gerekebilir. Nisan sonuna Plüton’un sert açıları da dahil olacak.

İlişkiler, para, keyifler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem bazı krizlerin yanı sıra başkalarının kaynaklarından faydalanmak, kredi almak, yurt dışından para beklentisinde içinde olmak söz konusu. İlişkiler, evlilik, ayrılık, mahkeme temaları da hayatınızda. Eşinizin para kaynakları ya da ortak kazançlar hanesi çok hareketli. Belki de bu dönem gelişen olanaklarla borç yapılandırmaya girilebilir. Ya da farklı kaynaklardan elinize para geçebilir. Hiç ummadığınız zamanlarda ve kimselerden gelen menfaatlerden, sürpriz gelir, kredilerden de söz edilebilir. Sürpriz bir satış gerçekleşebilir. Ayrıca bu dönem sigortadan paranızı alabilir, emekli olabilirsiniz. Ancak bu konuları  15 Nisan’dan sonra daha iyi değerlendirebilirsiniz. Gerek kariyer hayatınızda yükselişe geçebilir, yatırımlar yapabilirsiniz.

Mayıs ayında ise uzaklarda yaşayan akrabalarınızla etkileşim artabilir, sonlarına doğru ani bir para girişi gerçekleşebilir. Haziran ayında, iş olanaklarınızda genişliyor. Seyahatlere yönelebilirsiniz. Farklı çevrelerden yeni finansal kaynaklar elde edebilirsiniz. Ticari konular da önemli olabilir.

7 Ağustos’ta Kova burcunda ay tutulması dönemi, başkalarına bağlı olduğunuz konular, iş mevzuları, sağlık, hizmet temaları yoğunlaşabilir. İşle ilgili bir konuda karar vermekte, işleri toparlamakta zorlanabilirsiniz, Kişisel projelere bazı sebeplerden dolayı başlamakta gecikebilirsiniz. Bu dönem akışta kalmak elinizdeki işleri bitirmek bazı ödemeleri düzenlemek gerekebilir. Farkında olmadığınız gerçekler ve konular bu dönem ortaya çıkabilir, arkanızdan gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.  O dönem otorite, patron, babayla ilgili sorunlar da yaşanabilir. Gözle ilgili problemler varsa ihmal edilmemeli. İşlerinizden dolayı yorgun düşebilirsiniz, bu dönemde gelişen olayların hayatınızı negatif etkilemesine müsaade etmemeli, pozitif şeyler düşünmeli, ileriye dönük planlarınızı yapmaya devam etmelisiniz. ( detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

21 Ağustos Aslan burcunda Güneş Tutulması ile sıkıştığınız konulara yeni olanaklar imkanlar dahil olabilir. Geçmişte ihmal ettiğiniz ya da harekete geçiremediğiniz bazı plan ve yolculukları gündeme getirebilirsiniz.   Merkür retro olduğundan Eylül ayından itibaren anlaşmalar yapılabilir. O dönemlerden itibaren gerek çocukların eğitimiyle gerekse yakın çevrenizle ilişkiler dahilinde çok yoğun olabilirsiniz, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. (Detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

20 Eylül’de burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte kişisel projelere kendi konularınıza başlıyor, başkalarının işlerinde kurtularak kendinize yöneliyorsunuz. Diyete, sağlığa daha çok önem verebilir, dış görüntünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz.

Jüpiter 10 Ekim’de Akrep burcuna giriyor, 1 yıl bu burçta kalacak (bu konuyla daha ayrıntılı bilgi verilecektir). Bu dönemler, yakın çevrenizle ilgili yoğun bir iletişim başlıyor. Onların hayatındaki güzel gelişme ve değişimlerden söz edilebilir. Daha çok iletişim kurarak aradaki buzlar varsa eritebilirsiniz. Onların daha fazla desteğini görebilirsiniz. Daha fazla seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılı bir dönem başlayabilir. Astroloji, psikolojiye daha çok ilgi duyabilir, çeşitli kurslara yönelebilirsiniz. Yazı, kitap çalışmaları, medya bağlantılı konular, pazarlama, reklam gibi sektörler, iç piyasalara yönelim ve ticaret yoğunlaşır. Halkla ilişkiler açısından da yoğun bir dönem. İnternet satıcılığı blok çalışmaları da fayda getirebilir. Sınavlarda başarı şansınız artıyor. İşleriniz bu dönem açılabilir, para ve satışlar canlanabilir.

Satürn 20 Aralık 2017 de burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Satürn Oğlak burcunun yöneticisidir ve çok güçlüdür.  2020lere kadar yolculuğuna Oğlak’ta devam edecek. Bu dönemler de, yetenekleriniz doğrultusunda yaptığınız çalışmaları daha çok ciddiye alarak işe dönüştürebilirsiniz. Yeteneğinizi iş alanında kullanabilirsiniz. Mühendislik, dekorasyon gibi alanlarda başarılı olabilirsiniz. Zor koşulların üstesinden gelerek sağlam kaliteli işler üretmenin zamanı gelmiştir. Bu dönemde çocukların sorumlulukları artabilir, sizler onların işleriyle görevleriyle daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz, başarabilirsiniz de. Kardeşe destek olabilirsiniz. Çocuklarınız daha kalıcı işler yapacaklardır, sportif ve hobisel alanda profesyonelleşme, çalışma gibi olanaklar da getirebilir. Borsa ve şans oyunlarıyla ilgili durumlar bu dönem iyi gitmeyebilir ancak natal haritanızda transit Satürn, şans göstergesi gezegenlere olumlu açılar yapıyorsa (Jüpiter, Venüs, şans noktası vb..) dikkatli bir şekilde oynayabilirsiniz yine de fazla risk almadan. (detaylı bilgi daha sonraki dönemlerde verilecektir.)

Merkür retro tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

19 Aralık-8 Ocak 2017, 10 Nisan – 3 Mayıs 2017, 13 Ağustos-5 Eylül 2017, 3 Aralık - 23 Aralık 2017.

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  İlk yarısında, para kazançları, borç bulmak, borçları kapatmak, kredileri yapılandırmak, ödemek, yatırımlara yönelmek, daha fazla kazanç. İkinci yarısında ise, akrabalarla ilişkilerin yoğunlaşması, seyahatler, taşınmalar, eğitimde başarı, daha fazla reklam, pazarlama, iç piyasalar önemli olabilir.   Yakın çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın..

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum