2018 yılında Aslan ve yükselen Aslanlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:30:00

(Yükselen burcunuz Aslan ise sizlerde okuyunuz)

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – 2018 yılında siz Aslan burçlarını bakalım neler bekliyor?

Bu yıl birçok gezegen burç değiştiriyor. Jüpiter 10 Ekim 2017 den itibaren, Akrep burcunda ilerliyor. Transit Jüpiter bu yıl, 4. Evinizin bereketli misafiri olarak ziyaret ediyor. Evde daha fazla dinlenebilirsiniz. Misafir ağırlayabilirsiniz. İşinizi evden yönetebilir, homeofis olarak kullanabilir ya da iş yerinizi daha yakın bir mekana taşıyabilirsiniz. Ev alabilir, tadilat yapabilir, aile bireylerinizden destek alabilirsiniz. Bu bir yıl içinde emekli olabilirsiniz (genelde Jüpiter bu evden çıkarken.) Mala, mülke, gayrimenkule toprağa yatırımı yapabilirsiniz. Miras kalabilir, hukuki konular özellikle 4 - 18 Kasım 2017 ve 30 Nisan-15 Mayıs 2018 civarı lehinize sonuçlanabilir. Ayrıca bitişler ve başlangıçlar hayatınıza girebilir. Belki de artık yorgunsunuz, geçmişinizle ilgili bazı şeyleri kökünden temizlemek ve yolunuza dinlenmiş devam etmek istiyorsunuz. Bu yıl adına da birçok konuyu açığa çıkarabilirsiniz. 4. Ev en dip noktadır. Bu evde, ev, aile yaşamı, kişisel yaşam ön plana çıkar. Kendi geçmişteki hayatınız, görüp geçirdikleriniz, eviniz, ebeveynleriniz hakkında düşünme ihtiyacı duyarsınız. Bunlarla ilgili problemler varsa açığa çıkarılıp temizlenmesi mümkün olur. Kendi kişisel haritanızda hangi gezegenler varsa bu konular hakkında değişimler de söz konusudur. Aile fertleri birbirlerine karşı daha açık samimi ve cömert tutkulu olabilirler. Bu da bazı sorunların iyi niyetle halledilmesine huzurlu ve güvenli bir ortamın doğmasına fırsat verebilir. Sizin de istediğiniz zaten iç huzuru bulmak ve gerek psikolojik, gerekse maddi anlamda güvenli bir ortamda yaşama ihtiyacıdır. Bahçe, toprak, emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Ailenizi ve kişisel yaşamınızı belli bir rotaya oturtabilirsiniz. Artık gelecekte size zor durumlarınızda destek vereceklerini bu yıl anlayabilirsiniz. Kendinizle de ilgili gerçekleri kabul edip yüzleşmelisiniz! Evcil yaşamı destekleyen bu transit iç alemde arzulanan huzuru da anlatır. Neptün’le ilişkisi, finansal ve psikolojik anlamda destektir. Plüton’la ise, iş ve sağlık açısından güçlenme,  dönüşüm şifalanma verebilir. Bazı güçlü kişilerden destek alabilir. Yenilenebilir, köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ayrıca 4. Ev, evlilikleri, ev değişimlerini ve bebek müjdesini de verir. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn/Oğlak (2.5yıl)  6. evinizde yolculuğa başladı. Bu ev sizin günlük hayatınızı daha dikkatli bir şekilde ele alacağınızı göstermektedir. Çalışsanız da çalışmasanız da sizi zayıf düşüren etkiler altında olabilirsiniz.  Demek ki, sağlığınızı daha fazla dikkate almanız gerekmektedir. Zararlı alışkanlıklarınız varsa bırakmalı, kilolu iseniz kilo vermelisiniz. Uzun zamandır sağlık sinyal veriyorsa bu dönem ortaya çıkabilir. Diyete, temizliğe, kemiklere, tansiyon, kalp rahatsızlıklarına daha fazla dikkat etmelisiniz. Dişlerinizi yaptırabilirsiniz. Mesleki yönden yapılandırma var.  İş konusunda, çalışmalar artarken, düzenlemeler yapılmalı. İşçi, işveren, hizmetli, çalışanlarınız arasındaki sıkıntılar da bu dönem artacağından çözülmeli. İş alanındaki eksiklikler tamamlanmalı.  Günlük arkadaşlarınızla, yanınızdan çalıştırdığınız kişilerle de birbirinize duyulan küçük kırgınlıklar büyümeye ve sorgulatmaya başlar. Paylaşmayı öğrenmek ve sorumlulukları kabul etmek gerekir. Evcil hayvanların sorumlulukları artabilir. Angarya işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Günlük yaşantınızı daha fazla düzenlemek durumundasınız. Yoğun ve detaylı ve önemli işlerle uğraşmak gerekiyor bu yüzden iyi organize olmak gerekir. Ancak şunu da söylemeliyiz ki, büyük işlerin altından kalkmayı becerebilir, yavaş ama kalıcı bir şekilde ilerlersiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. İşlerinizle ilgili yenilenmeler, büyüme söz konusu.  İşinizde, kariyerinizde yapacağınız pratik reformlar olabilir. Bu iş hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Farklı yöntemler kurarak, sıra dışı değişimlerle toplumun dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Teknoloji de kariyer de etkin kullanabilir, para kazanabilirsiniz. Baba tarafından akrabaların hayatında bazı sıkıntılar olabilir. Satürn’ün rötar dönemi: 18 Nisan-6 Eylül 2018dir.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 10. Evinizde ilerleyecektir. Güneşinize mücadeleci bir açı yapacaktır. Artık değişime açık olmak önemlidir! Belki bu dönem ya da daha önceki yıllardan da gelen etkiyle, hızlı bir iş, meslek,  mecburi  ve kadersel yön değişimi gündeme gelebilir. İş hayatında reformlar, radikal değişimler yapılabilir. Daha önce bu işten de para kazanılır mı nasıl olur ki? Diye düşündüğünüz işlerden, yeni farklı metotlardan para kazanabilirsiniz. Yeni bir teknik geliştirebilirsiniz. İşinizde Teknoloji, bilimsel konulardan faydalanabilirsiniz. Eğer kişisel gezegenlere olumlu açıları varsa, değişim, imajınıza olumlu yansıyacaktır. Değişimi daha kolay benimseyebilirsiniz. Sert açılar varsa, aniden otoritelerle geçimsizlik, işten ayrılmalar, babanızla ilişkilerde kopmalar ya da babanın hayatında bir takım değişimler mümkün olabilir. İmajınız sarsılabilir, dış görüntünüzle ilgili istenmeyen durumlar da mümkün. Sağlıkla da ilgili dikkat etmek gerekebilir! (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Güneş Tutulması (yeni ay):  11 Ağustos 2018, 18 derece burcunuzda gerçekleşecek. Doğum gününüz bu dönemler civarı ise daha çok etkilenebilirsiniz. Yenilenmeler, yeni başlangıçlar hayatınıza girebilir.  Özellikle o dönem babanızla, özel hayatınızla ve taşınmalarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Ayrıca ilişkilere hukuki konulara da dikkat etmekte fayda var. 

Ay Tutulması (Dolunay):  Bu yıl 31 ocak 2018 burcunuzdaki Ay tutulması ile, bir çok konuda sonlanmalar, bitişler yaşanabilir.  Sizin ve ya eşinizin hayatındaki konular önemli hale gelebilir. Sağlık sorunlarınız varsa bu dönemler sonuç alabilirsiniz.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16  Şubat 2018'de, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reform, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne, toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün. Özgürleşme, fikirsel yenilenme, reformlar!

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür sizin burcunuzda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok: Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  Bu retro dönemi önemli değişimler (evlilik, ortaklık, mahkemeler, yurt dışı konuları, medya vb..) sizi bekliyor! En çok: Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur). Siz Aslanlar, Kova burcundaki retro dönemi zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin asi, kuralsız, radikal davranışlarıyla da karşılaşabilirsiniz. İlişkilere dikkat etmelisiniz. Aranızdaki tartışmalar etrafınıza da yansıyabilir. Ayrıca mars/Güneş'e karşıt yapacağından öfke ve mücadele mümkün.

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin) Siz Aslanlara taşınma, tadilat getirebilir.

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönemde, Özellikle de Aralık ortalarından itibaren, güzel bir dönem başlıyor. Çocukların hayatında değişimler, sizin ve ya onların hayatında yolculuklar olabilir. Keyifler yapılabilir. Aşkta şans! Parasal konularda şans getirir! (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında yuvada şans! Ama sağlığa daha özen gösterin! Yılın ikinci yarısında ise, aşkta, çocuklarda, para da şans! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 


  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil
  2. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil