2018 yılında Yengeç ve yükselen Yengeçler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:33:00

(yükselen burcunuz Yengeç ise sizler de okuyunuz)


YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 2018 yılında siz Yengeçleri neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter 10 Ekim 2017 den itibaren, Akrep burcunda ilerliyor. Transit Jüpiter bu yıl, 5. Evinizin bereketli misafiri olacak. Jüpiter size bonkör davranıyor sanırım. Oldukça olumlu fırsatlara açıksınız. AŞK! kapınızdan içeri girdi diyebiliriz. Kasım’da kendini daha fazla belli edecektir. Yeni bir aşk olabileceği gibi, evliyseniz eşiniz size tekrar aşık olabilir. Seyahatler, geziler, keyifleri sıkça yaşayabilirsiniz. Daha çok sahnedesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Gizemli, sezgisel yanlarınızın dışında daha açık yanlarınız da harekete geçecektir. Tüm spekülatif konular, şans oyunları adına daha olumlu bir dönem. Ailenin servetiyle ilgili artışlar olabilir. Yaratıcılık isteyen tüm meslekler örnek: fotoğrafçılık, sanat (müzik, resim, tüm dallar) sportif faaliyetler, sanat tarihi vb.. konularda öne çıktığınız bir yıl olabilir. Yetenekleriniz keşfedilebilir. Çocuklarınız ön planda! Bebek sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın kişisel başarıları,  gelişimleri adına olumlu bir dönem. Yetenekleriyle ilgili öne çıkabilirler. Onların aşk hayatları, evlilik, doğum, projeleri, yarışmaları gibi güzel faaliyetleri sizi sevindirebilir. Yarışmaları, oyunları kazanabilirsiniz.  Cesaretiniz artacağından, korkularınızı da yenerek daha güvenli kendinizi ifade edebilirsiniz. Farklı ülkelerden kişilerle de tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Bu tür ilişkiler geliştirebilir, yabancı birine de aşık olabilirsiniz. Aşk başlarsa ilerleyebilir, daha rahat ve geleneklere uyan bir ilişki kurmak arzu edilebilir. Daha önceden olan ilişkilerde yeni boyutlar kazanabilir. Neptün’le olumlu açılardan dolayı, farklı çevreler, yurt dışı bağlantıları, eşin akrabalarıyla ilgili son derece olumlu dönemler yaşanabilir. Romantik, naif, ruhsal açıdan kendinizi iyi hissedeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılık tavan yapabilir, çocuklarla ilgili bir meslek varsa ki eğitimci de olabilirsiniz ya da model çizmek, yaratmak, sahne sanatları, kostümler vb.. başarılı olmanız çok mümkün. Başkaları sizden söz edebilir, hatta uluslararası boyuta taşıyabilirsiniz. Plüton’dan dolayı ise, ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, hukuki konular adına zorlukları, iradenizle, sezgilerinizle, inançlarınızla  yenebilirsiniz. Arkadaşlık, evlilik adına reformlar ilişkilerde yenilenmeler mümkün. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Transit Satürn/Oğlak (2.5 yıl boyunca) burcunda ilerliyor. Bundan sonra  1. Evin hasadı, sonuç alma dönemidir. Artık karşınızda başkaları var yalnız değilsiniz.  Satürn/Güneşe karşıt açıdadır.  Ortak olmak isteseniz bile artık seçici davranabilirsiniz. Karşınızda sorumluluk sahibi istikrarlı birini ararsınız. Sadık güvenilir, bükülmez yapıcı birini istersiniz. Eşinizin yükü sorumlulukları ağır olabilir, siz bunun farkına vararak onun yükünü hafifletmek isteyebilirsiniz.  Hayattaki vereceğiniz sınavlar ikili ilişkiler üzerine olabilir. Bu yıllar içinde karşıtlıklar olacağından, rakiplerinizden, birlikte olduğunuz kişilerden arkadaşlarınızdan karşıt görüşler eleştiriler almaya başlayabilirsiniz. Hukuki davalar varsa sıkıntılar verebilir. Bu dönem dava açmanız da pek faydalı olmayabilir. Dışa açılmak insanlarla karşılaşmak mümkün. Kimileri adına geç yaşta gelen ya da genç de olsa olgun biriyle evlilik mümkünken kimileri için ise evlilik bir yük haline gelebilir. Belki de tansiyon yükselir ama Satürn Oğlakta güçlüdür, sorunlar aşılabilir. Jüpiter size destek verebilir. Sizden kaynaklanan ortaklı ilişkilerde sıkıntılar sorunlar da mümkün olabilir. Bu dönemler anlaşma sağlamayı, sabırlı olmayı, gerektiği zaman çekilmeyi, susmayı, daha dikkatli ve disiplinli olmayı öğretir hayat insana. Özellikle, Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018 ler de bazı konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. Arkadaşlarınızın size verdiği değişik ve pratik fikirler sizi geliştirebilir. Dernek, cemiyetler, vakıflar içinde sosyalleşebilirsiniz. Özgür hareket etmek isteyebilirsiniz. Farklı arkadaşlıklar size heyecan verebilir. 18 Nisan-6 Eylül 2018 tarihleri arasında Satürn retro yapacaktır.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 11. Evinizde ilerleyecektir. Gruplarda, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde değişimler meydana  gelebilir. Onların hayatında da değişiklikler olabilir. Size faydalı olan, hayat görüşlerinize uyan kişilerle birlikte ilerleyebilir, uymayanları eleyebilirsiniz.  Kişisel haritanızda olumlu açılarınız varsa, çevrenizle ilgili güzel ve akıcı bir dönem var demektir. Özgür davranabilirsiniz!  İş ve girişimlerden elde elden gelirlerde değişiklikler olabilir. Olumlu yönden düşünürsek sürpriz fırsatlar çıkabilir. Sizi pratikleştiren, hızlandıran, farklı düşündürten kişilerle yolunuza devam edebilirsiniz.  (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Güneş Tutulması (yeni ay): 13 Temmuz 2018 günü burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması ile, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler, kırılma noktaları gerçekleşebilir. Özellikle Aile, yuva, ev alım satım, bağ, bahçe, emlak işleri,  ailevi ve annelikle alakalı konular söz konusu.

Dolunay: 22 Aralık 2018’deki dolunayla bazı konuların bitişlerini yaşayabilir, sonuçlarını görebilirsiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz. İş hayatınız canlanıyor, sağlıkta güçleniyorsunuz!

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16  Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler. Gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün. Özgürleşme, fikirsel yenilenme, reformlar!

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular.

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok, Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1 Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  Bu retro dönemi önemli değişimler (evlilik, ortaklık, mahkemeler, yurt dışı konuları, medya vb..) sizi bekliyor! En çok Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur). Siz Yengeçler, ödemeler, borçlar dengesini korumalısınız. Tedaviler varsa bu dönem çetrefilli olabilir. 

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin) aşkta test edilebilirsiniz. Aşırı kıskançlık ve kuruntular başa bela!

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönemde, sağlıkta şans verir. Günlük işlerinizi daha rahat düzenleyebilir, taşınabilir, çevre değiştirebilirsiniz. Tadilat yapabilirsiniz. Taşınırsanız eğer, yeni komşularla tanışabilir, günlük hayatınızda etkin olan kişilerde şanslı olursunuz.  Giyim, kuşam, hijyen, bakımınız, sağlığınıza özenli olabilirsiniz, ancak kiloya dikkat lütfen! Özellikle de işinizle ilgili güzel bir dönemdesiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, yolculuklar yapılabilir. İş ya da ev de olabilir, çevre değişebilir. Daha büyük bir mekana taşınabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız kişilerden destek, fayda görebilirsiniz. Kiracınızı değiştirirseniz yabancı uyruklu biri olabilir. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler ve aşkta şans (ekim/kasım hariç), çocuk sahibi olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise, İş olanakları, sağlıkta şans! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 




  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil