Transit Satürn Oğlak Burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 11:40:00

Kendi öz burcunuz dışında yükselen burcunuzu da okumalısınız

20 Aralık 2017 Çarşamba gününden itibaren, Transit Satürn Oğlak burcunda yolculuğuna başlıyor. Bu yolculuk 22 Mart 2020’e kadar sürecek.  Satürn, Yunan mitolojisinde Kronos olarak bilinir. Zaman tanrısıdır. Zamanı yarattığı, zamanlarda seyahat ettiği söylenir. Kendi kaderine boyun eğdiği için kaderi sembolize etmektedir. Bu yüzden karmik yükü ağır olarak bilinir.

Satürn, olumlu olarak, yapılandırmayı, sabrı, öğretmeyi, çalışkanlığı, gerçekçiliği, araştırmayı, sadeliği anlatır. Satürn sorumluluktur. Dayanıklılık, kuvvet, sağlamlık demektir. Satürn alçak gönüllüdür, ciddidir, görevlerini bilir. Maddi güvence toplumsal saygı arayan özellikleri vardır. Kurallar, kanunlar koyar, yönetir. Düzeni güvenliği sağlar. Amacı, önemli konulara yoğunlaşmak, gerçeği yakalamak, istikrarı ve kalıcı başarı sağlamaktır.

Olumsuz olarak ise, katı yüreklidir. Depresyona, melankoliye yatkındır. Başarma saplantısı, kompleks, küskünlük, yalnızlık ve katı davranışları vardır. İçtenlikten yoksun, hayatın neşeli yönlerinden zevk alamayabilir. Çekingenlik, gerginlik, soğukluk, dar kafalı ve inatçılık belirgin özellikleri arasındandır. Zamanın yöneticisidir, bundan dolayı her şeyin bir noktada sona ermesini de sağlayabilir. Ayrılıkların vedaların da sembolü olarak bilinir.

Satürn Oğlak burcunda,  burç ve terim yöneticidir. Satürn bu burçta rahattır bu burcun özelliklerini bilir, yabancılamaz bu yüzden doğasının genelde olumlu yönleri ortaya çıkacaktır. Görev bilinci güçlüdür. Artık bu dönemden itibaren, sorumlulukların farkına varılır. Planlı programlı hareket edilir, ödevler yerine getirilir. Çalışkanlık ve öz disiplin verecektir.  
Politika konularında, ilerlemek, işte yükselmek, yönetimsel konularda planlı programlı olmak mümkün. İnşaat, mimar, mühendislik gibi mesleklerde başarılar verebilir. Büyük ihalelere girilebilir. Önemli pozisyonlarda görev almak, saygınlaşmak, sözünün dinlenilmesi ciddiye alınmak, hayata daha gerçekçi adımlarla yaklaşmak mümkündür. Bu dönemlerde sözüne güvenilir, saygın, ciddi, kurallara uyan, adalet konusunda hassas  olan ve taviz vermeyen politikacılar, devlet adamları yükselebilir. Gelenekçilik, klasik sistemler öne çıkabilir. Kariyere odaklanmak, yükselme hırs, gerçekçilik, sağduyulu olmak söz konusu. Bu dönemlerden itibaren, 2.5 yıl içinde, kanunlarla ilgili yeni düzenlemeler gelebilir. Özellikle kanun açıkları varsa bunlar tamamlanır. Cezalar arttırılabilir. Madencilerle ilgili reformlar yapılabilir. Toprakla uğraşanlar, toprakla ilgili mahsuller, tarım, çiftçilik, koyunlar öne çıkabilir. Avustralya, Sudan, Rusya Oğlak burcu ülkelerinden bazıları. Satürn, 18 Nisan-6 Eylül 2018 dönemleri retro (geri hareketi) olacaktır.

Fiziksel bağlantıları: İskelet, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak ve kulaklar. Özellikle sağ kulak, işitme, romatizma, gut, diz, kemik, cilt, deri hastalıkları, vücutların eklemleri, iskelet sistemiyle alakalıdır. Ortopedik sorunlarla bağlantılıdır. Satürn/Oğlak dönemi, bu hastalıklarla ilgili devrimler buluşlar da gerçekleşebilir. Özellikle, cilt, kas ve kan hücresi yenilemesinde oldukça destekleyici olan Kolajen içeren  bitkiler, vitaminler bu dönemler arasında yükselişe geçebilir.

Satürn /Oğlak ve burçlara etkileri:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Satürn bu yıl 10. (kariyer) evinizde (2.5 yıl boyunca) ilerlemeye başlıyor.  Bu transitin nasıl bir etki getireceği geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalara bağlıdır. Son 12 yıl içinde yapılanların sonuçlarını görme zamanıdır. Başarı elde etmek için artık her zamankinden daha çok çalışmanız gerekecektir. Satürn/Güneş'inize mücadeleci bir açı yapmaktadır. Sert açılar, motivasyonunuzu  güçlendirir, daha fazla başarı elde etme şansı da verir. Mecburi bir iş değişimi de getirebilir ya da iş konusunda bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Başarı ya da başarısızlık da verebilir. Toplumsal saygınlığınızı ve kariyeri etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, yanlış davranışlar gözden düşmenize sebep olabilir. Otorite ile ilgili konularda, babanızla olan ilişkilerde, patron, amir vb..kişiler,  sizi daha fazla idare etmek isteyebilir, özgürlüğünüzü kısıtlayabilirler, sabır ve dirayetle karşılamalı, inatlaşmadan ilerlemelisiniz. Kendinizi kabul ettirmek için daha fazla mücadele etmelisiniz. Eğer pozitif enerjiler üretebilmiş iseniz, şimdi mükafat alma zamanınız da olabilir. O zaman toplumda iyi bir izlenim ve ya nam kazanmak, güvenilir bir imaj elde etmek için bir fırsattır. Annenizin ya da babanızın da hayatında bir takım mücadeleler olabilir, bazı konularda sizi kısıtlayabilirler. Hukuki konular varsa hayatınızda, bu dönemler yargı süreci gerçekleşebilir. Özellikle: Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018ler de daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Buna rağmen, bazı olumlu açılar rahat ilerlemeniz için olanaklar da sağlayabilir. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Özellikle bu dönemler, kariyer, mesleki, finansal açıdan pratik reformlar yapılabilir. Terfi, yükseliş de beklenebilir. Sıkı çalışmanın sonunda sorumlulukların üstesinden gelebilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu transit, sizi 2.5 yıl içinde zirveye ulaştıracak bir enerji verecektir. Bütün gayret ve emekler bu iki yıl içinde meyve vermeye başlar. Kendinizi daha iyi anlamaya başlar, bilinçlenirsiniz. Satürn/Güneşinize olumlu açılar içinde olacak. Bu durum Nisan ortalarından Ekim 2018e kadar daha da belirgin olacaktır. Davet, partiler, kutlamalar yapılabilir. Sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilirsiniz. Yabancı çevreler, yurt dışı projeleri hayatınıza girebilir. Eşinizin akrabalarıyla daha fazla birlikte olabilirsiniz. Gerek akademik eğitim konusunda gerekse medya bağlantılı çalışmalarda, hukuki konularda daha fazla sorumluluklar getirebilir. Devlet bağlantılı projelere de açık olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı inşaat firmalarıyla çalışabilir, ihaleler kazanabilirsiniz. Uzak ülkelerde yatırımlar,  uluslar arası konular, ithalat/ihracat önemli olabilir.  Üniversite de görev alınabilir.  Kanunlar, uluslararası hukuk, mahkemeler, medya, devlet uzantılı projelerin, davaların, tarihle ilgili konuların içine girebilirsiniz. Ancak organize planlı ve metotlu çalışmak ve gayret etmek gerekebilir. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Bu dönemlerde ise eğitim, akademik konular, hukuki süreçler, mesleki konularda gelecek için pratik reformlara işaret edebilir. Geçmişte yaşanılan olumsuzluklar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimler yaptırabilir. Potansiyelleri daha rahat kullanabilirsiniz.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Satürn/Oğlak (2.5yıl)burcuna girince, ortağınızın ya da eşinizin para durumu daha önemli olabilir sizler adına. Dikkat etmek önlemci olmak gereksiz harcamalar yapmak doğru olmayabilir. Harcamalarla ilgili dengeyi iyi korumalısınız. Bu dönem her türlü yatırımları iyice gözden geçirmekte fayda var. Başkalarından gelen kaynaklarda geri ödemlerde kredilerde daha dikkatli davranmak gerekebilir, belki bir süre de askıya almak en doğrusu. Eşinizin de akıllıca para harcaması gereken durumlar vardır. Miraslar, yaşlıların sağlığı, tedavileri, babayla ya da büyüklerle ilgili sağlık sorunu yaşanabilir. Ancak, geçmişte yaşanan deneyimlerle kriz çözme yeteneğiniz güçlenmektedir. Meslek gereği, ekonomi, bankacılık, emlakçılik, başkalarının para durumunu yönetmek, sigortada ve ya aracılık hizmetlerinde çalışmak, insan kaynaklarında hizmet etmek mümkün olabilir. Psikolojik ya da fiziksel sağlık sorunu olanlar için, çözümler bulmak adına profesyonel sağlıkçılara başvurmak, bu konuların kökünden çözülmesi 2 yıl içinde mümkündür. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. İş ya da eğitim için yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz. Geçmişte yakın değildiniz ancak şimdi bu konuya daha farklı bakıyorsunuz. Değişikliğe açıksınız. Geçmişten gelen hukuki bir davayı kazanabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte (kadersel yaşanılan etkiler) yaşanılan acılar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimler mümkündür. Satürn: özel hayatınız, eviniz, aileniz, yuvanız ve sağlık/iş evinize olumlu açılar yapmaktadır. Bu konuları daha güçlü bir şekilde yapılandırabilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Satürn/Oğlak (2.5 yıl) ilişkiler evinizde yol almaya başlıyor. 1. Evin hasadı, sonuç alma dönemidir. Artık karşınızda başkaları var yalnız değilsiniz.  Satürn/Güneşinize karşıt açıda dır.  Ortak olmak isteseniz bile artık seçici davranabilirsiniz. Karşınızda sorumluluk sahibi istikrarlı birini ararsınız. Sadık güvenilir, bükülmez yapıcı birini istersiniz. Eşinizin yükü sorumlulukları ağır olabilir, siz bunun farkına vararak onun yükünü hafifletmek isteyebilirsiniz.  Hayattaki vereceğiniz sınavlar ikili ilişkiler üzerine olabilir. Artık bu yıllar içinde karşıtlıklar olacağından, rakiplerinizden, birlikte olduğunuz kişilerden arkadaşlarınızdan karşıt görüşler eleştiriler almaya başlayabilirsiniz. Hukuki davalar varsa sıkıntılar verebilir. Bu dönem dava açmanız da pek faydalı olmayabilir. Dışa açılmak insanlarla karşılaşmak mümkün. Kimileri adına geç yaşta gelen ya da genç de olsa olgun biriyle evlilik mümkünken kimileri için ise evlilik bir yük haline gelebilir. Belki de tansiyon yükselir ama Satürn Oğlakta güçlüdür, sorunlar aşılabilir. Sizden kaynaklanan ortaklı ilişkilerde sıkıntılar sorunlar da mümkün olabilir. Bu dönemler anlaşma sağlamayı, sabırlı olmayı, gerektiği zaman çekilmeyi, susmayı, daha dikkatli ve disiplinli olmayı öğretir hayat insana. Özellikle, Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018 ler de bazı konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. Arkadaşlarınızın size verdiği değişik ve pratik fikirler sizi geliştirebilir. Dernek, cemiyetler, vakıflar içinde sosyalleşebilirsiniz. Özgür hareket etmek isteyebilirsiniz. Farklı arkadaşlıklar, size heyecan verebilir.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Satürn/Oğlak (2.5 yıl)  6. evinizde yolculuğa başladı. Bu ev sizin günlük hayatınızı daha dikkatli bir şekilde ele alacağınızı göstermektedir. Çalışsanız da çalışmasanız da sizi zayıf düşüren etkiler altında olabilirsiniz.  Demek ki, sağlığınızı daha fazla dikkate almanız gerekmektedir. Zararlı alışkanlıklarınız varsa bırakmalı, kilolu iseniz kilo vermelisiniz. Uzun zamandır sağlık sinyal veriyorsa bu dönem ortaya çıkabilir. Diyete, temizliğe, kemiklere, tansiyon, kalp rahatsızlıklarına daha fazla dikkat etmelisiniz. Dişlerinizi yaptırabilirsiniz. Mesleki yönden yapılandırma var.  İş konusunda, çalışmalar artarken, düzenlemeler yapılmalı. İşçi, işveren hizmetli çalışanlarınız arasındaki sıkıntılar da bu dönem artacağından çözülmeli. İş alanındaki eksiklikler tamamlanmalı.  Günlük arkadaşlarınızla, yanınızdan çalıştırdığınız kişilerle de birbirinize duyulan küçük kırgınlıklar büyümeye ve sorgulatmaya başlar. Paylaşmayı öğrenmek ve sorumlulukları kabul etmek gerekir. Evcil hayvanların sorumlulukları artabilir. Angarya işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Günlük yaşantınızı daha fazla düzenlemek durumundasınız. Yoğun ve detaylı ve önemli işlerle uğraşmak gerekiyor bu yüzden iyi organize olmak gerekir. Ancak şunu da söylemeliyiz ki, büyük işlerin altından kalkmayı becerebilir, yavaş ama kalıcı bir şekilde ilerlersiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. İşlerinizle ilgili yenilenmeler, büyüme söz konusu.  İşinizde, kariyerinizde yapacağınız pratik reformlar olabilir. Bu iş hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Farklı yöntemler kurarak, sıra dışı değişimlerle toplumun dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Teknoloji de kariyer de etkin kullanabilir, para kazanabilirsiniz. Baba tarafından akrabaların hayatında bazı sıkıntılar olabilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Satürn (2.5yıl) boyunca Oğlak burcunda ilerlemektedir. Yaratıcı yönleriniz hakkında daha çok bilgi edinip en iyi şekilde tahlil edebilirsiniz. Daha bencil, sade, gösterişsiz bir hayat yaşayabilirsiniz. Kendinize daha çok güven duyabilirsiniz. Sağlam kaliteli, işler, hobiler edinmek istersiniz. Hobilerinizi işe çevirmeye niyet edinirsiniz. Çocuklarınızın sorumlulukları ağır gelebilir, siz bu konuları daha fazla dikkatle ele alabilirsiniz. Girişimleri, evlilikleri, çocuk sahibi olmaları gibi konular hayata girer. Sizde bu konuda çaba sarf edersiniz. Aşk hayatınızı daha çok ciddiye alırsınız, zor koşulların üstesinden gelir, sağlam kaliteli işler üretirsiniz. Spor, yaratıcı faaliyetler gibi aktiviteleriniz konusunda disiplinli ve prensipli davranmaya başlarsınız. Çocuk sahibi olmak görev haline gelebilir, mesuliyetler artabilir. Evlat edinme ya da bir çocuğun sorumluluğunu üstlenme gibi durumları da gündeme gelebilir. Aşk/cinsellikle ilgili problemler varsa daha fazla dikkate almak gerekebilir. Ayrıca bebek sahibi olamadıysanız ciddi sorun etmeye başlayabilir, tedavi olabilirsiniz. Şans oyunlarında spekülatif konularda daha dikkatli davranmak gerekebilir. Eşinizin arkadaşlarıyla ilgili sorunlar yaşanabilir. Yeteneklerinizi daha fazla dikkate alabilir, iş alanına taşıyabilirsiniz. Yazarlar için ise yaratıcılığını daha disiplin edici bir süreç. Özellikle de Jüpiter/Akrep’teyken, güzel eserler ortaya koyabilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. Yabancılarla bağlantılar kurabilirsiniz. İş bağlantılı yolculuklar yapabilirsiniz. Eşinizin akrabalarının verdiği olumlu enerji sizi farklı konulara yöneltebilir. Değişik çevreler keşfedebilirsiniz. Ürünlerinizi, yeteneklerinizi uluslararası boyuta taşıyabilirsiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Satürn (2.5 yıl) Oğlak burcunda ilerleyecek.  Satürn haritamızın en dip noktasından geçmektedir. Bir temel atma dönemidir. Döngünün başlangıcının 7. Yılıdır ve başladığınız noktaya zorlu bir kare açı yapıyor. Ruhsal hayatın temeli olan bu noktada iç arayış ve endişe olacaktır. Burada temel ne kadar sağlam olursa ileride o kadar iyi bir bina yükselir. Hazırlık dönemi bitti artık kabuğunuzdan çıkmak yükselişe geçmek istiyorsunuz. Virajın farkındasınız. İlk dönemleri zorlanabilirsiniz. Psikolojik alt yapınızla ilgili sorunlar da yoğunlaşır sizi rahatsız ederler. 14 yıl boyunca bunların önünüze çıkmasını istemiyorsanız içsel problemleri şimdiden çözmelisiniz. Ayrıca evinizle, ebeveynlerle ilgili sorumluluklar artar. Evlilikler gerçekleşebilir. Ödemeler, tamiratlar gerçekleşebilir. Ev alabilirsiniz. Kimileri adına da kariyerle ilgili bir seçim yapmaları gereken dönemlerdir.  Anne, baba ve ya ailenizden ebeveyn rolünde olabilecek birinin tecrübelerine kulak vererek bulunduğunuz çıkmazdan kurtulmak için fayda görürsünüz. Bu dönem eski hatıralar da akla gelebilir, sizi sıkar, akılcı bir şekilde bunlardan kurtulmak gerekir. Burası haritanın temel noktasıdır, zorlayıcı ama öğretici ve büyütücü faktörü iyi kullanmak gerekir. Çünkü yeni başlangıçlara fırsat verecektir. Akılcı çıkışlar yaptıran bir transittir. Özellikle, Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018ler de bazı konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Ruhsal ve finansal özgürleşme! Bu dönemler ise, beklenmedik ortak kaynaklardan kazançlar elde ederek özgürleşebilirsiniz. Emekli olabilirsiniz. Borçlar, krediler varsa sürpriz bir şekilde sıyrılmak mümkün olabilir. Hayatınızın eski düzeni değişip, yeni zamana uygun bir düzen gelir. Gelir kaynaklarında değişiklikler mümkün.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Satürn (2.5yıl) Oğlak burcunda ilerlemekte. Bundan 4-5 sene önce başlayan rotasyon kendinizi tanıma çalışmaları bu evde tamamlanıyor. Bu kez hayatınızın aktüel ve iletişim yönleri ile yüzleşiyorsunuz. Düşünme tarzınız davranışınız, konuşmanız, başkalarını dinleme ya da dinlememe tarzınızla ilgili öğrenmeniz gereken çok şeyler çıkar karşınıza. Yakınlarla da kendinizi ifade etmek, anlatmak ilişkiler kurmak yönünden de daha dikkatli olmak gerekir. İyice düşünüp yanlış yapmamalısınız. Artık çevrenize karşı yeni bir bakış açısı oluşturmalısınız. Yakın çevrenizle de ilişkilerde mesafeli daha saygılı olabilirsiniz. Sorun varsa aşılır. Çalışsanız bile bir konuyu yeniden öğrenebilirsiniz bu dönem. Eğitim ya da iş belki de askerlik ve ya herhangi bir görev için kimileriniz de çevrenizden uzaklaşabilirsiniz. Eğitim çağında olanlar okulda daha çok çalışmaları daha çok sorumluluk almaları gerekiyor. Daha çok konsantre olmalılar. Bir sebeple eğitimi ara vermek zorunda kalabilir ya da yarım kalmış eğitime tekrar başlayabilirsiniz. Kimileri için ise tez hazırlayabilirler derin araştırmalar yapabilirler. Kardeşiniz evden ayrılabilir. Önemli bir göreve gidebilir, evlenebilir. Kontrat anlaşmalarla da ilgili konuları dikkate almak gerekir. Komşularınız, yakın akrabalarınızdan özellikle ağır hasta ya da yaşlılar varsa onlar içinde zorlu süreçler. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Bu dönemler ilişkilerinizle ilgili olumlu gelişmeler, yenilenmeler mümkün. Ortaklı işlere girebilir, onların becerileri ve pratik oluşları sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Ani taşınmalar, yer değişimleri de gündeme gelebilir.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Satürn (2.5yıl) artık sizin hanenizi terk ediyor ve Oğlak burcuna giriyor. Bu konuda rahatlıyorsunuz.  Bu dönemler,  nelere değer veriyorsunuz, neye sahip olmak istiyorsunuz artık bu konular ön plana geçiyor. Maddi/manevi değerler olabilir bunlar. Maddi sıkıntıların yaşandığı bir dönemde olabilir ya da maddi konulara daha temkinli yaklaştığımız bir dönem. Kazançlar konusunu daha fazla takıntı hale getirebilirsiniz, az maaş alınıyorsa sıkıntı oluşturabilir. Sınavınız maddiyat üzerinde olur. Sabrınız daha fazla artacaktır. Ayaklarınız üzerinde sağlam durmak isteyerek kaynaklarınızı doğru kullanmak isteyebilirsiniz. Doğru üretime, iş projelerine girişebilirsiniz. Bütçenize dikkat etmeye önem verirsiniz. Bu alana çok takıntı yaparsanız kendi değerinizi de düşük hissetmeye başlarsınız. Yetenekliyim ama az kazanıyorum çok yoruluyorum benim değerim anlaşılmıyor gibi ve işinizden de soğursunuz. Çok takılmamalı ayrıca ekonomi de yapmalısınız. Diğer yönden gelirinizi arttırmak için yeni yollar bulma gerekliliği doğar. Olumlu açılar almışsa, Satürn retro yapmadığı zamanlarda tam tersi sağlam, kalıcı, riskten uzak yatırımlar yapılabilir. Bu dönem ekonomi yapmayı da öğrenmiş oluyorsunuz. Gayrimenkullere ve taşınabilir mallara sahip olabilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. İşinizle ilgili pratik reformlar yapabilirsiniz. Sürpriz paralar kazanabilirsiniz. Teknolojik bir alandan,  gelir elde edebilirsiniz. Yeni bir iş alanı keşfederek kazançlar elde edebilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Satürn (2.5yıl) burcunuzda yolculuğuna başlıyor. Artık kişisel gelişim dönemi. Yeni başlangıçlar var hayatınızda. Yeniden yapılanmaya başlayacağınız bir döngü geldi! Kendi hayatınızın kontrolü sizin elinizde! Sorumluluklar artar fakat zaman içinde başarı da büyük olur. Başkalarının hatta bütün dünyanın yükünü de omuzlarınızda hissedebilirsiniz. Satürn kişiliğinizi tekrar elekten geçirmektedir. Size gereksiz olanları ve ilerisi için engelleri ortadan kaldırıcıdır. Kendinizden haberdar olma ve düzelme vakti gelmiştir. Özellikle de ASCe geldiğinde, gereksiz yükler atılmış daha önceki projelerin tamamlanmış olabilir. Daha sağlam adımlar atmak, ileride ulaşacağınız başarılara kendinizi hazırlamak, yeniden hayatınızı yapılandırmak mümkün. Burada gereken kararları ne kadar sağlam verirsek o kadar güçlü ve sağlam bir yolculuğa başlarız. Olaylara gerçekçi yönden bakarak ilerleriz. Hayata yeniden şekil vermek önemlidir. Daha fazla sorumluluk alma elini taşın altına sokma ve yeni adımlar atmak mümkün. Bu dönem, kişi evlilik kararı alabilir, ülke değiştirebilir. Yeni bir hayata başlayabilir. Yürümeyen ilişkilerini bitirip yol da alabilir. Fiziksel olarak yorgun da hissedebilir, sağlığa dikkat etmek gerekebilir, kilo verebilir. Dişlerini yaptırabilir. Kemikler, kıkırdaklar, ya da ağır hastalıkları varsa bunlar adına daha fazla önlem alınabilir.  Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Çocuklarınızın hayatında önemli gelişmeler kaydedilebilir. Yaratıcı, yetenekli, farklı, radikal değişimlere açıksınız. Sıra dışı yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Aşkta yenilenmeler var. Yaşamdaki yeni farklı renkleri yakalama fırsatınız olur.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –. Satürn (2.5yıl) Oğlak burcunda yolculuğuna başlıyor. Artık son yıllarda yaptığınız işleri tamamlıyorsunuz. Özellikle, 10. (5 yıl önce), 11.  (2.5yıl önce) evinizden transit Satürn geçtiği dönemde hedeflerinizi iyi tespit ederek başarılı olabildiyseniz şimdi eksikleri kapatabilirsiniz. Bir devrenin sonuna geldiniz. Arka planda, kapalı yerlerde çalışabilir, üstlendiğiniz sorumlulukları gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarının yapamadığı işleri bile yapabilirsiniz. Vakıflar, kolektif çalışmalar, hayır kuruluşları, kurumsal şirketler, hastaneler gibi yerlerde görev alabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir, sosyal ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Artık döngünün bittiği bir noktadasınız. Hayatımızın düzeni biraz zorlanabilir içe dönüş yaşanan bir dönem. Bu yıllarda içe çekilmek, geçmişi değerlendirmek bitirilmesi gerekenleri hayatımızdan temizlemek gelecek yıllar için taze enerjiler toplama zamanıdır. Bu dönem meditasyon benzeri çalışmalar yapmak faydalı olabilir. Blok çalışmaları yapılabilir, hizmetler, yardımlar faydalı olabilir.  Çocuk, torun büyütme, başkalarının sağlık sorunlarıyla uğraşma gibi konular verebilir. Bu dönem dernek çalışmaları yapabilir, kitap yazmaya başlayabilirsiniz. Ülke değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Büyükbaş hayvanlarla toprak işleriyle uğraşabilirsiniz. Devlet bağlantılı gizli görevler içinde olabilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Bu dönemler, ebeveynlerin hayatında değişimler söz konusu. Sürpriz taşınmalar, hayatın yenilenmesi mümkün olabilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Satürn (2.5yıl) Oğlak burcunda yolculuğuna başlıyor. Gruplar, örgütler, dernek, birlikler ve meclislerde çeşitli görevler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Amaç ve hedeflerinize ulaşmak için birlikte çalışmayı istemek ve grupla kaynaşabilmek, birlik, bütünlük önemli olacaktır. Toplumsal organizasyonlarda çalışabilirsiniz. Size bir şeyler kazandıracak, öğretebilecek faaliyetlere katılabilirsiniz. Kendinizden evvel karşınızdakini de düşünmelisiniz. Buradaki önemli konu özverili olmayı öğrenmektir. Kendi nefsinizin isteklerine dur diyebilmektir. Birkaç yıl önce başarılı olup da tatminkar neticeler elde edildiyse şimdi de başkaları ile birlikte yükselme isteği ağır basacaktır.  Arkadaşlarınızın şartlarında kısıtlanmalar sağlık sorunları olabilir. Pek çok kişinin grup içinde yükünü üstlenebilirsiniz. Sosyal aktiviteler, düğün dernek alaylarda görevler edinebilirsiniz. Bir grubun komutanı olabilirsiniz. Yükselme periyodunun devamı başlamıştır. Belki kendinizi yorgun hissediyorsunuz ancak istikrarlı olur da ideallerimiz hedeflerimiz için gereken sorumlulukları yerine getirirsek sonuç olumlu olacaktır. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018'lere kadar olumlu bir açı yapacak. Akrabalarınızın hayatında değişimler, gelişmeler meydana gelebilir. Önemli organizasyonlar hayata geçebilir. Sosyal yaşamınız yenilenir ve temponuz artar. Çevrenize olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İleri teknolojiyle çalışarak bir grup faaliyetini hayata geçirebilirsiniz.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum