2018 yılında Koç ve yükselen Koçlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:29:00

(yükselen burcunuz Koç ise sizler de okuyunuz)

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 2018 yılında Koçları neler bekliyor? 

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter 10 Ekim 2017 den itibaren, Akrep burcunda ilerliyor. Transit Jüpiter bu yıl 8. Evinizin bereketli misafiri olacak. Çeşitli nedenlerle az ve ya çok, başkalarının olanaklarından, kaynaklarından faydalanma imkanı verebilir. Alım satımlar, gayrimenkuller, mahkemeler söz konusu olabilir. Bankadan kredi almak, iş açısından taban oluşturmak mümkün. Kimilerine miras kalabilir. Psikolojik açıdan bazı gerçekleri de anlamanıza yardımcı olabilir. Ummadığınız kişiler ya da olaylardan şans yakalanabilir. Özellikle Jüpiter rötar devresinde (9 Mart-10 Temmuz 2018) içe dönmek, olgunlaşmak ve bilgeleşmek adına oldukça faydalıdır. Ruhsal ve dinsel yönde yenilenmeye ve genişlemeye de fırsat verir. Dini, mistik, felsefi, okült kaynaklara ilgi ve araştırma isteği verebilir. Sağlık, tedaviler varsa daha olumlu ilerleyebilir. Eğitimle ilgili, bilimsel araştırmalar, gizemleri çözme, olayların içine girerek derinleşme, bir şeylerin gerçeğini bulup çıkarma bu evin konularıdır. Bu dönem paylaşıma da açık olabilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan şansınız açık olur. Eşin, ortağın gelirleri artabilir. Size de katkısı olur. Onlardan destek alabilirsiniz. Özellikle ortak işlerden fayda sağlanabilir. Bankacılık sektörü, muhasebe, borsa, aracılık hizmetleri, emlak, sigorta, devlet daireleri, arkeoloji, antropoloji, psikoloji, onkoloji, madencilik, jeoloji vb..gibi alanlarda çalışıyor iseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Nafaka ya da başka bir davanız varsa olumlu dönebilir. Neptün’le olumlu açılardan dolayı, ruhsallık, maneviyat, sezgiler çok güçlü olabilir. İsteklerinizi kontrol edin. Hayallerinize de kavuşabilirsiniz. Geçmişten gelen bir fırsat bu dönem değerlendirilebilir. Plüton’dan dolayı ise, kariyer açısından güçlenebilir, güçlü kişilerden destek alabilirsiniz.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn bu yıl 10. (kariyer) evinizde (2.5 yıl boyunca)  Oğlak burcunda!  Bu transitin nasıl bir etki getireceği geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalara bağlıdır. Son 12 yıl içinde yapılanların sonuçlarını görme zamanıdır. Başarı elde etmek için artık her zamankinden daha çok çalışmanız gerekecektir. Satürn/Güneşinize mücadeleci bir açı yapmaktadır. Sert açılar, motivasyonunuzu  güçlendirir, daha fazla başarı elde etme şansı da verir. Mecburi bir iş değişimi de getirebilir ya da iş konusunda bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Başarı ya da başarısızlık da verebilir. Toplumsal saygınlığınızı ve kariyeri etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, yanlış davranışlar gözden düşmenize sebep olabilir. Otorite ile ilgili konularda, babanızla olan ilişkilerde, patron, amir vb..kişiler,  sizi daha fazla idare etmek isteyebilir, özgürlüğünüzü kısıtlayabilirler, sabır ve dirayetle karşılamalı, inatlaşmadan ilerlemelisiniz. Kendinizi kabul ettirmek için daha fazla mücadele etmelisiniz. Eğer pozitif enerjiler üretebilmiş iseniz, şimdi mükafat alma zamanınız da olabilir. O zaman toplumda iyi bir izlenim ve ya nam kazanmak, güvenilir bir imaj elde etmek için bir fırsattır. Annenizin ya da babanızın da hayatında bir takım mücadeleler olabilir, bazı konularda sizi kısıtlayabilirler. Hukuki konular varsa hayatınızda, bu dönemler yargı süreci gerçekleşebilir. Özellikle: Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018ler de daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Buna rağmen, bazı olumlu açılar rahat ilerlemeniz için olanaklar da sağlayabilir. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. Özellikle bu dönemler, kariyer, mesleki, finansal açıdan pratik reformlar yapılabilir. Terfi, yükseliş de beklenebilir. Sıkı çalışmanın sonunda sorumlulukların üstesinden gelebilirsiniz. 18 Nisan-6 Eylül 2018 tarihleri arasında Satürn retro yapacaktır.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda yolculuğuna başlıyor, bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir. Transit Uranüs 2. Evinizde yolculuğuna başlıyor. Yıllar içinde farklı para kazanma yolları bulabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerde beklenmedik değişimler olabilir. Kariyer evinizdeki Satürn’le olumlu açısından dolayı, sürpriz kazanımlar da olabilir. Eski metotlara yenilerini katarak, pratik reformlar yapabilirsiniz. Sahip olduğunuz şeyler değer kazanabilir ancak riskler evine sert bir açı aldığından, aşırı harcamalara da dikkat etmek gerekebilir. Kazanç elde etmenin farklı yollarını keşfedeceksiniz. Örnek: bilimsel konular, yeni trendler, elektrik, toprak, ekoloji, tarım, doğa bilimleri, teknoloji, astroloji, mal, mülk alım satım vb…. değişik konulardan para kazanma imkanları elde edebilirsiniz. Kaynaklarınızı teknolojik olarak değerlendirebilirsiniz. (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay: 16 Nisan’da burcunuzdaki Yeni ay/Uranüs’le kavuşum da. Hayatınızı parlatan yenilikler getiriyor. Sihirli bir değnek gibi dokunarak enerjinizi güçlendiriyor. Hayatınızın bazı bölümlerinde reformlar yapılabilir. Yeni Ayla birlikte, özgürleşebiliriz. Sürprizler gündemde!

Dolunay: 25 Eylül 2018 de Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile, işlerinizle ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz.  Bitişler yaşanabilir.

Yıl içinde Tutulmalar: (Yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16  Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar, mitingler, aykırı davranışlar mümkün olabilir. İnsanlık adına fayda getiren çalışmalar yapılabilir. 

3  31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler yaşanabilir.. Fazlaca gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınmak mümkün.

3    13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne. Toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

    27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün. Özgürleşme, fikirsel yenilenme, reformlar!

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular.

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

         26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok, Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

 17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1 Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir.Sezgilerle hareket edebilirsiniz. En çok Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur).

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin)

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönemde, uzak yakın seyahatler, farklı kültürlere yolculuklar, mahkemelerde şanslar çok mümkün. Adaletin yerine gelmesi  (12 Aralık 2018'den itibaren) mümkün. Hukukçu iseniz, yargı adına önemli reformlar yapılabilir. Ayrıca, akademik eğitimde başarı verebilir. Sınavlar kazanılabilir, yurt ya da şehir dışına eğitime gidilebilir. Uluslar arası ticaret, alışverişler, halkla ilişkiler söz konusu. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Kariyerle ilgili yükselme, ilerleme mümkün ancak biraz daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yılın ilk yarısında başkalarının gelir kaynaklarından yana şanslısınız, yılın ikinci yarısında ise, eğitimden, eşin akrabalarından, mahkemelerden yana şanslar ve bol seyahat, özgürlük sizi bekliyor. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil