2018 yılında Kova burcu ve yükselen Kovalar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:11:00

(yükselen burcunuz Kova ise sizler de okuyunuz)


KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – 2018 yılında bakalım siz Kova burçlarını neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Bu yıl Jüpiter/Akrep burcunda ilerlerken, kariyer açısından olumlu bir dönemdesiniz. Kişisel haritanız destekliyorsa MC/Jüpiter bağlantısı da varsa, yükselme ve önemli bir profesyonel başarı yakalanabilir, evlenebilir çocuk sahibi olabilirsiniz. Toplum tarafından daha çok fark edilebilir, konuşulabilir, parlayabilirsiniz. Azim ve çabalarla yaptığınız çalışmalar iyi netice verir. İddiacılıktan aşırı baskılardan, çok hırslı olmaktan kaçınırsanız daha başarılı olursunuz. Zira yetkili kişilerle çatışmalardan uzak durmak gerekir, başarılı olmak için. Eğer egonuzu kontrol edebilir herkesinde değer ve önemli olduğunu kabul edebilirseniz, çalıştığınız alanda belli bir ün kazanabilir, terfi edebilir, daha çok beğeni toplarsınız. İş konusunda seyahatler yabancı kaynaklarla tanışabilme mümkün. Mesleki alanda mastır gibi üst öğrenim yapabilirsiniz. İşiniz yoksa da uygun yeni imkanlar geliştirilebilir. İşle ilgili sıkıntıları aşabilirsiniz. Üst ve otorite figürlerinden annenizden destek alabilirsiniz. İş seyahatleri yapılabilir. İşinizi farklı alanlara taşıyabilirsiniz. Daha önceki projeler şimdi artık önünüzdedir. Manevi alanda da başarı yakalayabilirsiniz. Dini, ilahi konularda başkalarına rehberlik edilebilir. Neptün’ün olumlu açılarından dolayı, finansal anlamda başarı yakalayabilirsiniz.  İlhama dayalı işler yapabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılık gerektiren işlerden para kazanabilirsiniz. Yatırım, anlaşma, çalışmalar yaparken de sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Plüton’un olumlu açılarından dolayı ise, yurt dışı bağlantılı işlerden başarı yakalayabilirsiniz. Gizli yardımlar yapılabilir. Manevi, ruhsal seviyede düzelme iyileşme yaşanabilir. Dini, felsefi, psikolojik, ahlaki, ölüm ötesi, ruhsal gelişim, ruhsal büyüme gibi konulara merak, ilgi, alaka getirebilir. Bu konularla da ilgili eğitim alınabilir. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn (2.5 yıl boyunca) Oğlak burcunda! Artık son yıllarda yaptığınız işleri tamamlıyorsunuz. Özellikle, 10. (5 yıl önce) ve 11.  (2.5yıl önce) evinizden transit Satürn geçtiği dönemde hedeflerinizi iyi tespit ederek başarılı olabildiyseniz şimdi eksikleri kapatabilirsiniz. Bir devrenin sonuna geldiniz. Arka planda, kapalı yerlerde çalışabilir, üstlendiğiniz sorumlulukları gerçekleştirebilirsiniz. Blok çalışmaları yapabilirsiniz. Başkalarının yapamadığı işleri bile yapabilirsiniz. Vakıflar, kolektif çalışmalar, hayır kuruluşları, kurumsal şirketler, hastaneler gibi yerlerde görev alabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir, sosyal ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Artık döngünün bittiği bir noktadasınız. Hayatımızın düzeni biraz zorlanabilir içe dönüş yaşanan bir dönem. Bu yıllarda içe çekilmek, geçmişi değerlendirmek bitirilmesi gerekenleri hayatımızdan temizlemek gelecek yıllar için taze enerjiler toplama zamanıdır. Eğer Ay/Oğlak ise menopoz evreniz olabilir. Zira daralmalar verebilir. Yaşlıların bakımını mecburiyetten üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem meditasyon benzeri çalışmalar yapmak faydalı olabilir. Çocuk, torun büyütme, başkalarının sağlık sorunlarıyla uğraşma gibi konular verebilir. Bu dönem dernek çalışmaları yapabilir, kitap yazmaya başlayabilirsiniz. Kütüphanede görev alabilirsiniz. Ülke değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Büyükbaş hayvanlarla toprak işleriyle uğraşabilirsiniz. Devlet bağlantılı gizli görevler içinde olabilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. Bu dönemler, ebeveynlerin hayatında değişimler söz konusu. Sürpriz taşınmalar, hayatın yenilenmesi mümkün olabilir. Satürn’ün rötar dönemi: 18 Nisan-6 Eylül 2018dir.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!
Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 4. Eviniz olan Boğa burcunda ilerleyecektir. Uranüs’ün bu evdeki yolculuğu Akslarda olduğu için önemli değişimler getirebilir. Ani taşınmalar, ebeveynlerin hayatında olumlu ve ya olumsuz sürpriz değişimler söz konusu. Ülke, şehir, ev değiştirebilirsiniz. Eğer kişisel gezegenlere gergin açılar varsa huzursuzluk ve istenmeyen tarzda değişimler olabilir, olumlu açılarda ise tam tersi, isteyerek yer değiştirebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili olaylar varsa aniden ortaya çıkabilir. Bağ, bahçe, çitçilik, ekolojiyle, toprakla ilgilenebilirsiniz. Geçmişten, atalarınızdan gelen ani bir miras durumu da hayatınıza girebilir. (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Güneş Tutulması/Yeni Ay:  16 Şubat 2018 de burcunuzda yaşanacak Güneş tutulması ile yeni başlangıçlar içindesiniz. Çocuğunuzu ya da sizin aşk hayatınızı ilgilendiren kişisel kararlar alınabilir. Ailenizin servetiyle ilgili bir durum gelişebilir.

Ay Tutulması/Dolunay: 27 Temmuzda yaşanacak olan Ay tutulması ile yıl içinde gelişen olayların sonuçlarını alabilirsiniz. Ancak bazı konularda ilerlemek Eylül'e kadar kolay olmayabilir.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler. Fazlaca gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir. Alınganlık ve küstahlık verebilir. 

13 Temmuz’da karşıt evinizde Güneş tutulması  yaşanacak. Ev/konut, anne, aileyle ilgili konular gündemde.

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular. 

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok: Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1 Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  En çok: Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin,  retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur). Özellikle siz KOVALAR, Haziran ortalarından, 10 Eylül 2018e kadar bazı, işlerinizi, girişimlerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz.  Sağlığınıza dikkat edilmeli.

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin)

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönem, Jüpiter 11.Evinizde yolculuğuna başlıyor. Arkadaşlar, dostlar, sosyal çevrenizden yana şanslar akıyor. Gelecekle ilgili hedeflerinize, ideallerinize kavuşabilirsiniz. Gruplar, etkinlikler, partiler, organizasyonların içinde yer alabilirsiniz. Pozitif gelişmeler var. Güzel bir çevreniz olabilir. Eşin gelirlerinde olanaklar artıyor (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında hedeflerde yükselme, kariyerde şans! İkinci yarısında ise, dostlardan, gruplardan şanslar! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum