2018 yılında Balık burcu ve Yükselen Balıklar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:08:00

(yükselen burcunuz Balık ise sizler de okuyunuz)

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 2018 Yılında Balıkları neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter bu yıl size geniş olanaklar sağlıyor! Seyahatler, yolculuklar yaparken, farklı çevrelere açılıyorsunuz. Gerek eğitim gerekse iş amaçlı geziler yapabilirsiniz. Dini, felsefi, hukuki yönden olumlu bir dönem. Yabancı kültürlerle iç içesiniz. Akademik eğitiminizi geliştirebilir, kurslara yazılabilirsiniz. İnançlı yaşam sizin için anlamlı olur. Tarihle (sanat, uluslararası vb..) ilgilenmek, yazı yazmak, yayınlamak adına da olumlu bir zamandır. Büyük kitlelere ulaşarak sesinizi çok daha geniş bir çevreye duyurabilirsiniz. Astrolojiye merakınız artabilir, eğitim alabilirsiniz. Seminerler vermek, fuarlara katılmak adına verimlidir. Uzakta yaşayan akrabalarla temas artar. Turizm, uluslararası ticaret, ithalat, ihracat,  halkla ilişkiler, basın/yayın/medya bağlantılı mesleğiniz varsa şanslısınız demektir. İnterneti, uluslararası sosyal medyayı daha çok kullanabilirsiniz. Olgunlaşabilir, ahlaklı, bilgili birey olarak tanınabilirsiniz. Yurt dışı eğitime de gidilebilir. Eşinizin akrabalarıyla iç içe olabilirsiniz. Neptün’ün olumlu açılarından dolayı, ihtiyacınız olan konularda yol gösterecek sorularınıza cevap verebilecek sizi eğitecek kişiler hayatınıza yer almaya başlayabilir. Bir gruba katılıp iyilik elçisi olabilirsiniz. İyi bir ustanız, hocanız olabilir. Üniversitede başarılar artabilir. Plüton’un desteğinden dolayı ise, kendi idealleriniz yönünde karşılaşacağınız durumları düzeltip geliştirebilirsiniz. Farklı çevrelere taşınabilirsiniz. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn (2.5 yıl boyunca) Oğlak burcunda! Gruplar, örgütler, dernek, birlikler ve meclislerde çeşitli görevler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Amaç ve hedeflerinize ulaşmak için birlikte çalışmayı istemek ve grupla kaynaşabilmek, birlik, bütünlük önemli olacaktır. Toplumsal organizasyonlarda çalışabilirsiniz. Size bir şeyler kazandıracak, öğretebilecek faaliyetlere katılabilirsiniz. Kendinizden evvel karşınızdakini de düşünmelisiniz. Buradaki önemli konu özverili olmayı öğrenmektir. Kendi nefsinizin isteklerine dur diyebilmektir. Birkaç yıl önce başarılı olup da tatminkar neticeler elde edildiyse şimdi de başkaları ile birlikte yükselme isteği ağır basacaktır.  Arkadaşlarınızın şartlarında kısıtlanmalar sağlık sorunları olabilir. Pek çok kişinin grup içinde yükünü üstlenebilirsiniz. Sosyal aktiviteler, düğün dernek alaylarda görevler edinebilirsiniz. Bir grubun komutanı olabilirsiniz. Yükselme periyotunun devamı başlamıştır. Belki kendinizi yorgun hissediyorsunuz ancak istikrarlı olur da ideallerimiz hedeflerimiz için gereken sorumlulukları yerine getirirsek sonuç olumlu olacaktır. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Akrabalarınızın hayatında değişimler, gelişmeler meydana gelebilir. Önemli organizasyonlar hayata geçebilir. Sosyal yaşamınız yenilenir ve temponuz artar. Çevrenize olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İleri teknolojiyle çalışarak bir grup faaliyetini hayata geçirebilirsiniz. Satürn’ün rötar dönemi: 18 Nisan-6 Eylül 2018 dir.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!
Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 3. Eviniz olan Boğa burcunda ilerleyecektir. Uranüs’ün bu evdeki yolculuğu çevre değişikliğine sebep olabilir.  Akrabaların hayatında sürpriz değişimler, gelişmeler olabilir. Zihinsel olarak yenilikler getirebilir. İnternet, teknoloji, medya alanında yeniliklere sebep olabilir.  Ani, buluşlar, sözleşmeler yapılabilir. Astroloji, ya da teknolojiyle ilgilenebilirsiniz. Ani ortaklıklar gündeme gelebilir. (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay:  17 Mart 2018 de burcunuzdaki Yeni Ayla birlikte yeni başlangıçlar içine girebilir, projelerinize başlayabilirsiniz.

Dolunay: 26 Ağustos civarı yaşanancak dolunay dönemi bir şeyler sonuçlanabilir özellikle iş konusunda.  Yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı çalışmalar,  yolculuklar yapılabilir.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve ifade ettiği konular verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16 Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler. Fazlaca gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir.

13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne. Toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün.

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular. 

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok: Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018: Yay (17 Kasım-1Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. Sezgilerle hareket edebilirsiniz. En çok: Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin,  retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur).

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin)

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönem, Jüpiter 10.Evinizde yolculuğuna başlıyor. Kariyerde şansınız açılıyor. Yükselebilir, terfi edebilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar yapabilir, ticaretle uğraşabilirsiniz. Eğitim amacıyla yurt dışına gidebilir, y.lisans, doktoranızı yapabilirsiniz. Kişisel girişimlerinizle yüksek bir başarı yakalayabilirsiniz. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında eğitimde, seyahatlerde, mahkemelerde şans! İkinci yarısında ise, kariyerde, ticarette şans! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil