2018 yılında Boğa ve yükselen Boğalar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:40:00

(yükselen burcunuz Boğa ise sizler de okuyunuz)

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS)–  2018 yılında Boğaları  neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter 10 Ekim 2017 den itibaren, 7. Eviniz olan Akrep burcunda ilerlemekte. Son altı yıldan sonra artık daha farklı olanaklar içindesiniz. Bundan sonraki dönemlerde artık ilerlemek, ortaklıklar kurmak, diyaloglar geliştirmek daha kolay olabilir. İkili ilişkiler canlanacaktır. Karşınızdaki kişilerin olanaklarından da faydalanabilirsiniz. Arkadaşlık varsa ciddiyete gidebilir, birbirinizle daha anlamlı ilişki geliştirebilir, evliliğe doğru yelken açabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle sorunlar yaşadıysanız problemleri yeniden ele almak gerekebilir. Eşinizin davranışları ve girişimleri adına olumlu bir dönem başlayabilir. Özellikle ilişkilerde daha çok ikna etmek ve sezgisel bir şekilde olumluya yönlendirmek söz konusu. Empati kurma, hisleri anlama tutkulu ilişkiler, yardımlaşmalar ön planda. Bir evlilik teklifi alabilirsiniz, belki de sözlenir, nişanlanırsınız. Yabancı yerlere kişilere ilgi duyulabilir, böyle biriyle ortaklık da söz konusu. Meslek açıdan ise, danışmanlık, sosyolog, psikolog, avukat, doktor vb.. gibi sektörde iseniz başarılarınız artabilir. Başkalarının desteğine, danışmanlığına da ihtiyaç duyabilirsiniz. Uzun zamandır, husumet içinde olduğunuz arkadaşlar, dostlar varsa barışabilirsiniz. Başkalarını daha sezgisel yaklaşarak onları anlayarak, daha önceki düşünce şeklinizi değiştirebilirsiniz. Diyalog kurmak, arkadaşlıklar önemlidir bu yıl. Sosyal ortamlar içinde de bulunabilirsiniz. Eşe, ilişkiye, ortaklığa en fazla ihtiyaç duyduğunuz bir yıl. Neptün’le olumlu açılardan dolayı, ruhsallık, maneviyat, sezgiler her yönde güçlenecektir. Arkadaşlar, dostlar hayatınızda önemli bir yer tutabilirler, onlardan manevi destek alabilirsiniz. Plüton’dan dolayı ise, felsefeniz, fikirleriniz yönünde karşılaşacağınız öyle durumlar olabilir ki, eksiklerinizi düzeltip geliştirebilir ve bir adım ileriye götürebilirsiniz. Eşiniz ya da diyalog kurduğunuz kişilerde gelişiminiz adına destek vereceklerdir. Özellikle, bakış açınız diğer zamanlara nazaran daha olumludur. jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Bu transit, sizi 2.5 yıl içinde zirveye ulaştıracak bir enerji verecektir. Bütün gayret ve emekler bu iki yıl içinde meyve vermeye başlar. Kendinizi daha iyi anlamaya başlar, bilinçlenirsiniz. Satürn /Güneş olumlu açılar içinde olacak. Bu durum Nisan ortalarından Ekim 2018 e kadar daha da belirgin olacaktır. Davet, partiler, kutlamalar yapılabilir. Sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilirsiniz. Yabancı çevreler, yurt dışı projeleri hayatınıza girebilir. Eşinizin akrabalarıyla daha fazla birlikte olabilirsiniz. Gerek akademik eğitim konusunda gerekse medya bağlantılı çalışmalarda, hukuki konularda daha fazla sorumluluklar getirebilir. Devlet bağlantılı projelere de açık olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı inşaat firmalarıyla çalışabilir, ihaleler kazanabilirsiniz. Uzak ülkelerde yatırımlar,  uluslar arası konular, ithalat/ihracat önemli olabilir.  Üniversite de görev alınabilir.  Kanunlar, uluslararası hukuk, mahkemeler, medya, devlet uzantılı projelerin, davaların, tarihle ilgili konuların içine girebilirsiniz. Ancak planlı ve metotlu çalışmak ve gayret etmek gerekebilir. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Bu dönemlerde ise eğitim, akademik konular, hukuki süreçler, mesleki konularda gelecek için pratik reformlara işaret edebilir. Geçmişte yaşanılan olumsuzluklar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimler yaptırabilir. Potansiyelleri daha rahat kullanabilirsiniz. 18 Nisan-6 Eylül 2018 tarihleri arasında Satürn retro yapacaktır.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018den itibaren burcunuzda yolculuğuna başlıyor, bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir. Toplumsal yaşamın kuralları ile kişisel özgürlükler arasında denge sağlanır. Tutucu yanlarınız törpülenebilir. Daha önce esnemediğiniz ve sabit olduğunuz konulara yeni bir anlayış getirebilirsiniz. Hayatınıza daha çok teknoloji, teknik konular, matematik, fen, bilimsel konular girebilir. Uranüs/güneşle kavuşumu, bireyselliğin öne çıkması, özgürlük arzusunun arttığı dönemlerdir. Metafizik, astroloji, bilimsel ve teknoloji bilgisayar gibi alanlarda çalışmalar yapmak mümkündür. Kendini ifade tarzınızda önemli değişimler yaşanabilir. Olaylara konulara karşı daha akılcı davranabilirsiniz. Sağlık açısından kalp, tansiyon gibi sert etkiler verebilir. (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay: 15 Mayıs günü Yeni Ayla birlikte Uranüs’ün de boğa burcuna girmesi yenilikleri de birlikte gündeme getirebilir. Yaz ayları bir yere ait olmak arzusu çok fazla! Patronunuz, babanızla da ilişkilere dikkat edilmeli. Özgürlüğünüz ağır basar kimsenin kurallarına uymak istemezsiniz. İnsanlarla ilişkilerde tansiyonu dengelemeye bakılmalı.

Dolunay: 24 Ekim civarı ise yaşanacak olan Dolunay civarı bazı kararlar alabilirsiniz.  Bu dönem burcunuzun yöneticisi Venüs’ün retroda olması, ilişkileri tekrar sorgulamanızı gerektirebilir. Finansal konulara da dikkat edilmeli.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16  Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgürlük, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler. Fazlaca gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir. Alınganlık verebilir.

13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne, toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün. Özgürleşme, fikirsel yenilenme, reformlar!

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular.  

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!) 

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok, Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. Sezgilerle hareket edebilirsiniz. En çok Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 
27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 - 27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur). Özellikle siz Boğa burçlarına Mars mücadeleci açılar yapacaktır. Uzun süre bazı konularda zorlanabilirsiniz. Mars/güneş karesi, sinirlilik, alınganlık, sertlik verebilir. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir. Otoriteler konumdaki kişilerle (baba, patron, eş, yetkililer vb..) ilişkilere dikkat etmelisiniz. 

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin) Özellikle siz Boğalar, İlişkiler, diyaloglar, evlilikleri daha fazla önemsemelisiniz. Bu konularda test edilebilirsiniz. Ortaklı işlerde zarar görebilirsiniz. 

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönemde, başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Ortak kazançlar, miras, toprak işleri, yatırımlar, alım satımlar söz konusu. Mahkemeyi kazanabilirsiniz. Bebek sahibi olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler de yapılabilir. Ruhsal olarak pozitif hissetme, yenilenme, özgürleşme güzel duygular besleme mümkün. Bankacılık sektöründeyseniz olumlu (13 aralık'tan itibaren) yansıyacaktır. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında evlilikten, ilişkilerden yana şanslar var. Sosyalleşebilir, destek alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise, başkalarının kaynaklarından gelen şanslar söz konusu. Mülk sahibi olma, ruhsal yenilenme mümkün! Ancak ilişkilere ortaklıklara Ekim/Kasım'da dikkat! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 


  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil