2018 yılında İkizler ve yükselen İkizler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:37:00

(yükselen burcunuz İkizler ise sizler de okuyunuz)

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 2018 yılında siz İkizler burcunu neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter 10 Ekim 2017 den itibaren, Akrep burcunda ilerliyor. Transit Jüpiter bu yıl,  6. Evinizin bereketli misafiri olacak. İş olanaklarınız genişliyor. Üzerinde olduğunuz işi devam ettirebilir, bu konuda yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Başka olanaklar, imkanlar dahilinde iş konusu geliştirilebilir. Kendi kişisel gelişiminize de katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle fiziki açıdan güçlülük, enerji artar. Daha önceki sağlık sorunları varsa bu dönemler iyileştirici olabilir. Tedaviler varsa kesin çözüm getirici yönden yeni bir çalışma geliştirilebilir. Kilo almamaya, karaciğerinizi yormamaya dikkat etmelisiniz. Sigara ve ya alkol gibi alışkanlıklarınızı bu yıl bırakma olanaklarınız artabilir. Bırakmak durumunda da (mecburi) kalabilirsiniz. Çok çalışabilirsiniz. İş kurabilirsiniz.
Yaşamınıza bir düzen getirebilirsiniz. Belki iş yerinizi genişletmek, yaşam şartlarınızın iyileşmesi gibi... Ücretin ya da kazançların artması, birlikte çalıştığınız kişilerin takdirini kazanmak gibi artılarınız olabilir. İşlerinizi daha kolay yapabilirsiniz. Düşünceleriniz bir de bakmışsınız gerçekleşmiştir. Yanınızda çalışan kişilerden yana bu yıl şansınız artar. İyi performans gösterebilirler. Özellikle bu dönemlerden başlayarak, evinizi, iş yerinizi düzenlemek toparlamak adına yardımlar alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden de başarılar elde edilebilir. Alternatif tıp, sağlık sektörü, yurt dışı bağlantılı işler, basın, medya, yayın gibi çalışma alanlarında başarılar verebilir. Bünyenizi güçlendirebilir, sağlığınıza, giyim, kuşam, beslenme, hijyene dikkat edebilirsiniz. Kendinize bu yıl evcil hayvan alabilir, bu tarz dernekleri, kurumları destekleyebilirsiniz. Neptün’le olumlu açılardan dolayı, iş alanında arzu ve istekleriniz, niyetleriniz gerçekleşebilir. Arzu ettiğiniz elemanlara sahip olabilirsiniz. İş alanında yaratıcılığınız, yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Plüton’dan dolayı ise, sağlıkta dönüşümler güçlü bünye söz konusu. Mal mülk satma, satın almalar, kira, kontrat işleri adına da olumlu olabilir. İkna etme gücünüz artar. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Transit Satürn/Oğlak (2.5 yıl) burcunda!  Bu yıldan itibaren önümüzdeki 2.5 yıl boyunca, ortağınızın ya da eşinizin para durumu daha önemli olabilir sizler adına. Dikkat etmek önlemci olmak gereksiz harcamalar yapmak doğru olmayabilir. Harcamalarla ilgili dengeyi iyi korumalısınız. Bu dönem her türlü yatırımları iyice gözden geçirmekte fayda var. Başkalarından gelen kaynaklarda geri ödemelerde kredilerde daha dikkatli davranmak gerekebilir, belki bir süre de askıya almak en doğrusu. Eşinizin de akıllıca para harcaması gereken durumlar vardır. Miraslar, yaşlıların sağlığı, tedavileri, babayla ya da büyüklerle ilgili sağlık sorunu yaşanabilir. Ancak, geçmişte yaşanan deneyimlerle kriz çözme yeteneğiniz güçlenmektedir. Meslek gereği, ekonomi, bankacılık, emlak işleri, başkalarının para durumunu yönetmek, sigortada ve ya aracılık hizmetlerinde çalışmak, insan kaynaklarında hizmet etmek mümkün olabilir. Psikolojik ya da fiziksel sağlık sorunu olanlar için, çözümler bulmak adına profesyonel sağlıkçılara başvurmak, bu konuların kökünden çözülmesi 2 yıl içinde mümkündür. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018 lere kadar olumlu bir açı yapacak. İş ya da eğitim için yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz. Geçmişte yakın değildiniz ancak şimdi bu konuya daha farklı bakıyorsunuz. Değişikliğe açıksınız. Geçmişten gelen hukuki bir davayı kazanabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte (kadersel yaşanılan etkiler) yaşanılan acılar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimler mümkündür. Satürn: özel hayatınız, eviniz, aileniz, yuvanız ve sağlık/iş evinize olumlu açılar yapmaktadır. Bu konuları daha güçlü bir şekilde yapılandırabilirsiniz. 18 Nisan-6 Eylül 2018 tarihleri arasında Satürn retro yapacaktır.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde Uranüs daha çok arka planda kalan olayları ya da bilinçaltınızda yatanları tetikleyebilir. Gizli olaylar, gizlilikler varsa ortaya çıkarabilir. 12. Evde ilerleyen bir Uranüs, kontrol dışında gelişen olaylarla ilişkilidir. Ani ve beklenmedik olaylar sizin kontrolünüzün dışında gelişebilir. Gizli kalmış endişe ve korkuları da uyandırabilir. Kurtulmaya çalıştığınız şeyler adına da birden hamle yaptırabilir, örn: ülkeye girme yasağınız varsa kalkabilir bu yasaklar. Ya da tam tersi de olabilir. Zarar veren alışkanlıklar varsa kurtulabilirsiniz vb… ancak dışa çıkaramadığınız sinir bunalımları da size ruhsal olarak zarar verebilir. Anne tarafından akrabalarınızın hayatında değişimler olabilir. Yurt dışına gitme kararı almak zorunda kalabilirsiniz. Hukuki konularla ilgili istem dışı konular da gelişebilir. (bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay: 12 Haziran 2018 günü Yeni Ayla birlikte, hayatınızda yeni başlangıçlar, yenilikler, girişimler oluşabilir.  

Dolunay: 23 Kasım 2018’deki dolunayla bazı konuların bitişlerini yaşayabilir, sonuçlarını görebilirsiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz. Artık ikili ilişkiler canlanıyor! Evlenebilir, ortak olabilirsiniz. Sosyalleşeceksiniz! Mahkemeler varsa kazanabilir, özgürleşebilirsiniz (Merkür retrodan sonra).

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır)

16  Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler. Fazlaca gurur, kibir, hükümranlık ve gereksiz tavırlar takınılabilir.

13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne, toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün. Özgürleşme, fikirsel yenilenme, reformlar!

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular.

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler. Ancak sizin yönetici gezegeniniz olduğu için sevgili İkizler sizde dikkat etmelisiniz.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok Aslan/Kova, Akrep/Boğa. Ancak sizin yönetici gezegeniniz olduğu için sevgili İkizler sizde dikkat etmelisiniz.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1 Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  Bu retro dönemi önemli değişimler (evlilik, ortaklık, mahkemeler, yurt dışı konuları, medya vb..) sizi bekliyor! En çok, İkizler/Yay, Başak/Balık ve Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur).

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek: (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin)

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönemde, evlenebilir, hukuki, avukatlık konularda başarılı olabilirsiniz. Özellikle 12-13 Aralık 2018 den itibaren bazı şeyler daha rahat ilerler. Davayı kazanabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir, taşınabilir, yabancı ortaklıklar söz konusu olabilir. Basın, medya bağlantılı çalışmalar yapabilir, sosyalleşebilirsiniz. Eşinizin hayatında olumlu gelişmeler var artık 6 yıldan sonra başkalarından destek alabilirsiniz, yalnız değilsiniz! (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Hukuki konular, borç alacak konularına daha temkinli yaklaşmanız gerekebilir. Yılın ilk yarısında günlük işlerinizi daha rahat organize etme şansı ve sağlıkla ilgili daha rahat bir dönem yaşayabilirsiniz. Bekarsanız evlenebilirsiniz! Eşten ortaktan destek gelebilir. Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 


  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil