2018 yılında Terazi burcu ve yükselen Teraziler

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:26:00

(yükselen burcunuz Terazi ise sizler de okuyunuz)


TERAZİ (24 EYLÜL - 23 EKİM): -  2018 yılında size Terazileri bakalım neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. Jüpiter 10 Ekim 2017den itibaren, Akrep burcunda ilerliyor. Transit Jüpiter bu yıl,  finans (2.ev) evinize hoş geldi! Bir süredir maddi ve manevi sahip olduklarınızla ilgili kaygılarınız vardı sanırım? Belki de iş değiştirmek mi gerekti? Ancak önümüzdeki bir yıl içinde parasal ve kaynaklarınız yönünden değişim ve dönüşümler içindesiniz. Genel olarak 2. Ev, para ve gelir getiren kaynaklar anlamına gelir. Sadece para değil, yaşamda değer verdiğiniz her türlü konuda bitişin ardından yenilenme, genişleme yaşanabilir. Eğer kişisel haritanız da destekliyorsa, maddi ve manevi değerlerle ilgili artış yaşanabilir. Bu güç istenileni fazlasıyla elde etmeye fırsat vereceğinden, bu dönemde ne istediğinize iyi karar vermeniz gerekebilir. Eğer bu dönemde isabetli kararlar verilmemişse, kaynak ve imkanları yanlış kullanma ve daha sonra pişman olma riski de getirebilir! Bu dönem kendi değeriniz hakkında da düşünürsünüz. Akrabalık, aile ve toplum içindeki inanç ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Maddi yatırım yapmak, mülk edinmek, para kazanmak adına iyi bir konumdur. Harcamalarda aşırılık da söz konusu olabilir. Parayı konfor, lüks adına da harcama isteği artar. Jüpiter, Maddesel ve inançsal açıdan iyi bir geleceğe sizi hazırlar. Uluslar arası işler, organizasyonlar, ticari konulardan da gelir elde edilebilir. Yayıncılık, reklam, medya, televizyon, hava alanı vb… alanlarda para kazanabilirsiniz. Ya da havayı iyi koklayıp sezgilerinizle neyin faydalı neyin faydasız olduğunu anlayarak da kazanç sağlayabilirsiniz. Neptün’le olumlu açılarından dolayı, sağlık durumunuzla ilgili tedaviler varsa bu konuda rahatlama, iyimserlik yaşayabilirsiniz. Şifalanma verebilir. İşle ilgili yeteneklerin paraya çevrilmesi mümkün. Plüton etkileşimleri ise, iç yaşamda reformlar yapmanızı destekler. Çevre değiştirmek, mal mülk satın almak adına olumludur. Psikolojik alt yapınızı iyileştiren, yenileyen olaylar, kişiler hayatınızda daha aktif olurlar. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn (2.5 yıl boyunca) Oğlak burcunda ilerliyor.  Satürn haritanızın en dip noktasından geçmektedir. Bir temel atma dönemidir. Ruhsal hayatın temeli olan bu noktada iç arayış ve endişe olacaktır. Burada temel ne kadar sağlam olursa ileride o kadar iyi bir bina yükselir. Hazırlık dönemi bitti artık kabuğunuzdan çıkmak yükselişe geçmek istiyorsunuz. Virajın farkındasınız. İlk dönemleri zorlanabilirsiniz. Psikolojik alt yapınızla ilgili sorunlar da yoğunlaşır sizi rahatsız ederler. 14 yıl boyunca bunların önünüze çıkmasını istemiyorsanız içsel problemleri şimdiden çözmelisiniz. Ayrıca evinizle, ebeveynlerle ilgili sorumluluklar artar. Evlilikler gerçekleşebilir. Ödemeler, tamiratlar gerçekleşebilir. Ev alabilirsiniz. Kimileri adına da kariyerle ilgili bir seçim yapmaları gereken dönemlerdir.  Anne, baba ve ya ailenizden ebeveyn rolünde olabilecek birinin tecrübelerine kulak vererek bulunduğunuz çıkmazdan kurtulmak için fayda görürsünüz. Bu dönem eski hatıralar da akla gelebilir, sizi sıkar, akılcı bir şekilde bunlardan kurtulmak gerekir. Burası haritanın temel noktasıdır, zorlayıcı ama öğretici ve büyütücü faktörü iyi kullanmak gerekir. Çünkü yeni başlangıçlara fırsat verecektir. Akılcı çıkışlar yaptıran bir transittir. Özellikle, Aralık 2017/Ocak 2018, Mart/Mayıs 2018, Haziran/Temmuz, Eylül/Ekim 2018ler de bazı konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018lere kadar olumlu bir açı yapacak. Ruhsal ve finansal özgürleşme! Bu dönemler ise, beklenmedik ortak kaynaklardan kazançlar elde ederek özgürleşebilirsiniz. Emekli olabilirsiniz. Borçlar, krediler varsa sürpriz bir şekilde sıyrılmak mümkün olabilir. Hayatınızın eski düzeni değişip, yeni zamana uygun bir düzen gelir. Gelir kaynaklarında değişiklikler mümkün. Satürn’ün rötar dönemi: 18 Nisan-6 Eylül 2018'dir.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!

Uranüs 15 Mayıs 2018'den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7-8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 8. Eviniz olan Boğa burcunda ilerleyecektir. Finansal konularda değişimler var sanırım. Ani gelen para girişleri miraslar olabilir. Ödemlerle ilgili sürpriz gelişmeler beklenebilir. Eğe kişisel haritalara, Güneş/Ay gibi sert kontakları varsa ebeveynlerle  ilgili istenmedik durumlar da gelişebilir. Olumlu açılarda özellikle Venüs ile, para girişleri söz konusu. Sert açısında ise, para kayıpları olması mümkün. 8. Ev okült, metafizik konuları, doğum ve ölüm, ameliyatlarla ilgilidir. Olumlu açılarda ödemeler rahat gerçekleşebilir.  (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır, kişisel haritalarınızda yorum yapılmalıdır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay:  9 Ekim 2018 deki Yeni Ayla geçmişte yaşanmış bazı konuları sonlandırarak yeni başlangıçlar içine girebilirsiniz.

Dolunay:  31 Mart da burcunuzda gerçekleşen Dolunayla bazı konularda sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Yılın muhasebesini yapabilirsiniz. Elinizdeki işleri bitirebilirsiniz.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır.)

16 Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler.  Gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir.

13 Temmuz 2018, 20 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ülke/Milli konular, aile/anne, Toprak, bağ, bahçe ile ilintili konular.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün.

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular. 

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. En çok: Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  En çok: Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur).

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin) Özellikle siz sevgili Teraziler, 1-17 kasım civarı aşk ve finansal konuları daha dikkatle ele almalısınız. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılarınız artabilir.

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönem sizin için oldukça keyifli. Bazı konularda özgürleşiyorsunuz. Hukuki konularda rahatlama getirebilir. Eğitim, medya bağlantılı işlerde avantajlı bir dönem. Kitap, dergi yayınlayabilir, yazılarınızı, eserlerinizi daha fazla paylaşabilirsiniz. Sınavlarda başarılar artabilir. Çok fazla yolculuk yapabilir, gezebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle kardeşler, akrabalar, yakın arkadaşlarda dâhil, buzlar eriyebilir. Satürn’de Oğlak'tayken, taşınabilirsiniz, çevre değiştirebilirsiniz. Daha rahat özgürce hareket edebileceğiniz bir çevreye taşınabilirsiniz. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında finansal konularda şans, kazançlarınız artıyor! Tedavilere giden ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. İkinci yarısında ise, eğitimde, yakın çevreden şans!Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil