2018 yılında Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:14:00

(yükselen burcunuz Oğlak ise sizler de okuyunuz)


OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 2018 yılında Oğlakları neler bekliyor?

Yeni Yıla gezegenlerin burç değişimleriyle giriyorsunuz. 10 Ekim 2017 den, 8 Kasım 2018 e kadar şans gezegeni Jüpiter 11. Eviniz Olan Akrep burcunda size şans getirecektir. Meclis, dernek, vakıflarda aktif yer alabilir, aranan kişi olabilirsiniz. Yönetim gücünüz artabilir, bir grubun, ekibin yöneticiliğini yapabilirsiniz. Saygın, meraklı, derin iç görüsü olan, sezgileri güçlü, idealist arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sosyal çevrelerde aranılan kişilerden olabilirsiniz. Etrafınızda öyle kişiler olur ki ilerlemenizi sağlar, maaşınız yükselebilir. Dini, felsefi ya da yabancı bağlantılı gruplarla çalışmalar gerçekleşebilir. Gelecek için arzularınızı, ideallerinizi umut ve hedeflerinizi gerçekleştirecek olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlardan da destek görebilirsiniz. 11. Ev en büyük şans evidir, Jüpiter’de bu evle ilgili olanaklar getirir. Sosyal çevrenizde genişleme olabilir. Geçmişteki çalışmalarınızın faydasını görmeye başlayabilirsiniz. Dostlar sayesinde işler alarak kazançlar elde edebilirsiniz. Partiler, yardım çalışmaları, hayır işleriyle uğraşabilirsiniz. İş yatırımları adına da olumludur. Neptün’ün olumlu açısından dolayı, yakın çevreniz, akrabalarınızla da iletişim artabilir. Yetenek ve yaratıcı çalışmalarınızla da başarı elde edebilirsiniz. İlham alabilir, edebiyat alanlarında başarılı olabilirsiniz. Plüton’un etkisiyle ise, güçleniyorsunuz. Sezgiler de olağanüstü artabilir. Zor işlerin dahi üstesinden gelebilirsiniz. Çevre değiştirmek ya da çalıştığınız mekanın değişimi mümkün. Jüpiter’in rötar devresi: 9 Mart-10 Temmuz 2018 dönemidir.

Yeni Yıl döneminin ikinci değişimi ise SATÜRN!

Satürn 2.5 yıl boyunca burcunuzda yolculuğuna başladı. Artık kişisel gelişim dönemi. Yeni başlangıçlar var hayatınızda. Yeniden yapılanmaya başlayacağınız bir döngü geldi! Kendi hayatınızın kontrolü sizin elinizde! Sorumluluklar artar fakat zaman içinde başarı da büyük olur. Başkalarının hatta bütün dünyanın yükünü de omuzlarınızda hissedebilirsiniz. Satürn kişiliğinizi tekrar elekten geçirmektedir. Size gereksiz olanları ve ilerisi için engelleri ortadan kaldırıcıdır. Kendinizden haberdar olma ve düzelme vakti gelmiştir. Özellikle de ASC'nize geldiğinde, gereksiz yükler atılmış daha önceki projeleriniz tamamlanmış olabilir. Daha sağlam adımlar atmak, ileride ulaşacağınız başarılara kendinizi hazırlamak, yeniden hayatınızı yapılandırmak mümkün. Burada gereken kararları ne kadar sağlam verirsek o kadar güçlü ve sağlam bir yolculuğa başlarız. Olaylara gerçekçi yönden bakarak ilerleriz. Hayata yeniden şekil vermek önemlidir. Daha fazla sorumluluk alma elini taşın altına sokma ve yeni adımlar atmak mümkün. Bu dönem, kişi evlilik kararı alabilir, ülke değiştirebilir. Bebek sahibi olabilir. Yeni bir hayata başlayabilir. Yürümeyen ilişkilerini bitirip yol da alabilir. Fiziksel olarak yorgun da hissedebilir, sağlığa dikkat etmek gerekebilir, kilo verebilir, dişlerini yaptırabilirsiniz. Kemikler, kıkırdaklar, ya da ağır hastalıkları varsa bunlar adına daha fazla önlem alınabilir.  Satürn, Plüton’a yaklaştıkça özellikle de yükselen Oğlak’sanız çok fazla baskıcı, katı kuralcı, sert görünüme sahip olabilirsiniz. Eskiler buna gölgesi ağır gibi tabirler de kullanırlar. Daha fazla saygı görmeye başlayabilirsiniz. Özellikle, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri giderken çok yoğun bir tempo içindesiniz.  Bazı konularda gereksiz inatlardan kaçınılmalı. Satürn/Uranüs, Haziran-Kasım 2018'lere kadar olumlu bir açı yapacak. Çocuklarınızın hayatında önemli gelişmeler kaydedilebilir. Yaratıcı, yetenekli, farklı, radikal değişimlere açıksınız. Sıra dışı yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Aşkta yenilenmeler var. Yaşamdaki yeni farklı renkleri yakalama fırsatınız olur. Satürn’ün rötar dönemi: 18 Nisan-6 Eylül 2018dir.

2018 yılının üçüncü değişimi ise reformist URANÜS/Boğa burcu yolculuğu!
Uranüs 15 Mayıs 2018 den itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacaktır.  Bu yolculuk 7/8 yıl sürecektir.  Bu dönemlerde, Uranüs 5. Eviniz olan Boğa burcunda ilerleyecektir. Uranüs’ün bu evdeki yolculuğu sizi enerjik ve yaratıcı kılacaktır. Yetenekleriniz doğrultusunda başarılar artıyor. İlişkilerde, aşkta heyecan artabilir. Olumlu açılarda, çocuklar, parayla ilişkiler, spekülatif konularda olumlu gelişmeler, sürpriz kazançlar beklenirken, olumsuz açılarda çocuklarla ilgili radikal değişimler, kopmalar da söz konusu. Hobiler, farklılıklar, yeni uğraşlar, ek işler mümkün. (Bu konularla daha detaylı yorumlar yapılacaktır).

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay dönemleri:

Yeni Ay:  17 Ocak 2018 dönemi burcunuzda yaşanacak Yeni ay ile yeni başlangıçlar içinde olabilir, kişisel projelerinizi  güçlü bir şekilde başlatabilirsiniz.

Dolunay: 28 Haziran’daki Dolunay dönemi ise elinizdeki işleri toparlayabilir, bitirebilir, sonuçlar alabilirsiniz.

Yıl içinde Tutulmalar: (Sadece tarihleri ve genel olarak hangi konuyu ifade ettiği verilmiştir, yıl içinde burçlar üzerinde ayrıntılı yorumları yapılacaktır.)

16  Şubat 2018, 27 derece Kova burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Özgür, sosyal, toplumsal içerikli çalışmalar, reformlar, yenilenmeler, toplantılar mümkün olabilir.

31 Ocak 2018, 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerinin verdiği kararlar, bitişler yaşanabilir, Gurur, kibir artarak, hükümran ve gereksiz tavırlar takınılabilir.

13 Temmuz’da karşıt evinizde Yengeç Burcunda yaşanacak Güneş tutulması siz OĞLAKLARI doğrudan ilgilendirmekte. İkili ilişkiler, aileniz, ev/konut, anne, aileyle ilgili konular, sizin ve ya karşınızdaki kişilerin sağlık durumları gündeme gelebilir.

27 Temmuz 2018, 4 derece Kova burcunda Ay tutulması. Bu dönem, duygular daha soğuk, sert bir karakter sergilenebilir. Toplumdan aykırı beklenmedik tepkiler verilebilir. Otoriteye karşı çıkan mizaç, toplumsal ayaklanma mümkün.

11 Ağustos 2018, 18 derece Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dünya liderlerini ilgilendiren büyük olaylar, baba, eş, otorite figürleriyle ilgili konular. 

Bazı gezegenler (Merkür, Mars, Venüs) yıl içinde geri gidecekler (retro) tarihlerini veriyorum, yıl içinde faydalı olabilir:

Merkür retro (kararlarınızı verirken 2 kez düşünün!)

23 Mart – 15 Nisan 2018: Koç Burcunda Merkür geri gidecek. Bu dönem sakarlıklara, ufak tefek kazalara dikkat edelim. Anında karar vermeyelim, düşünerek konuşalım. Acelecilik risk getirebilir. Sabırlı olmalıyız. En çok Koç/Terazi/Oğlak/Yengeçler.

26 Temmuz-19 Ağustos 2018: Merkür Aslan burcunda geri gidecek. Olayları organize etmek zor olabilir. Fikir çatışmasından kaçınılmalıdır. Buyurgan bir ifade tarzı, fazlaca güven yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. En çok: Aslan/Kova, Boğa/Akrepler.

17 Kasım-7 Aralık 2018:Yay (17 Kasım-1 Aralık) ve Akrep (1 Aralık-7 Aralık) burçlarında Merkür geri gidecek: zihinsel dağınıklık, ciddi bir konsantrasyon sorunu, unutkanlık verebilir. sezgilerle hareket edebilirsiniz.  En çok: Yay/İkizler, Başak/Balık, Akrep/Boğa, Aslan/Kovalar.

Mars Retro: 27 Haziran-13 Ağustos Mars Kova Burcunda, 13 -27 Ağustos Mars Oğlak Burcunda geri gidecek (eylem ve planlarımız, girişimlerimiz iki ileri bir geri ilerleyebilir, girişimlerinizi ya bu tarihten önce yapın, yapamadıysanız bekletin, retrodan sonra harekete geçersiniz, retro dönemi ilerlemek zordur). Özellikle siz Oğlaklar, Ağustos ayının ortalarından itibaren, sonlarına kadar bazı konularda zorlanabilirsiniz. Çok çalışabilirsiniz, sağlığa da dikkat edilmeli.

Venüs Retro:  5 Ekim-2 Kasım Venüs Akrep burcunda, 2 Kasım-16 Kasım ise Venüs Terazi burcunda geri gidecek:  (ilişkileri, parayı, ekonomiyi anlatan Venüs’ün dengesi bozuluyor, geri hareketine başlıyor, bu dönemlerde ekonomi ve ilişkilere dikkat! Zarar etmeyin)

Jüpiter şans ve fırsat gezegeni 8 Kasım 2018’de Yay burcuna giriyor, 1 yıl kalacak. Bu dönem, Jüpiter 12. Evinizde yolculuğuna başlıyor. Gizli şanslar verebilir, bol seyahat fırsatı yakalayabilirsiniz. Kolektif çalışmalar yapılabilir. Yabancı bağlantılar, başkalarının adına yapılan faydalı çalışmalar mümkün.  Kitap hazırlığı içine girebilirsiniz. Münzevi bir hayat şekli de bu dönem mümkün. Blok çalışmalarını hızlandırabilirsiniz. sürekli hizmet edebilirsiniz. Yoga, meditasyon, nefes teknikleri, dua vb...çalışmalar adına çok güzel. (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler yılın ikinci yarısında verilecektir.)

Özetle; Yeni Yıl da sizin için neler önemli olacak:  Yılın ilk yarısında arkadaş, dostlardan gelen şanslar, maaşın yükselmesi! İkinci yarısında ise, gizli şanslar, ilahi korunma! Yeni Yılın size ve ailenize huzur, mutluluk, sağlık getirmesini içtenlikle diliyorum. Sevgiyle kalın.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum