İkizler Burcunda Dolunay ve Yay burcunda Merkür Retro!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:45:00

3 Aralık 2017, Pazar, saat 18.48  (Ankara/Türkiye) civarı İkizler burcunda (11 derece 40 dk.) Dolunay gerçekleşmektedir. Bu dönem bazı sonuçların alınacağı, kararların verileceği, bitişlerin yaşanacağı dönemlerdir. Bu dönemler, eğitimciler, basın/medya, ticari konular, iletişimle, internetle ilgili faaliyetler, akrabalarla ilişkiler, yolculuklar, gazetecilikle ilgili konular yoğunlaşabilir, karışıklık yaşanabilir. Özellikle hukuki konular, uluslar arası boyutu olan mahkemeler, haberler de bu dönem artabilir. Hukuki davaların sonuçlanması, Merkür’ün gerilemesi yüzünden biraz daha  zaman alabilir. Sürekli değişen koşullar olabilir. Bazı şeylerin bir düzene oturtulması gerekebilir. Ancak 9 Aralık’tan sonra süreç hızlanacak, istikrar artacaktır.  Venüs/Yay burcunda olduğundan özgürleşmek de mümkün.

Bu dönem akrabalarla da ilişkiler yoğunlaşabilir. Uzun süredir görüşemediğiniz akrabalarınızla olumlu ve ya olumsuz sebeplerle görüşebilir, hasret giderebilirsiniz. Konuşmalara, söylemlere dikkat etmek gerekebilir. Emin olmadan konuşulmamalı. Yanlış anlamalar, lafı çarpıtmalar, patavatsızlıklar, dedikodular da artabilir. Bu dönem bazı konular retrodan çıktıktan sonra kesinleşebilir. Geçmişteki seyahat, yolculuk planları hayata geçebilir. Venüs’ün Yay burcunda olması davetleri katılımları seminerleri, fuarları da etkinleştirebilir. Bu dönem yapacak çok şey var her şeye yetişmek gerekir, yanlışlık yapmamaya özen gösterilmeli, pot kırmamaya dikkat edilmelidir.

Dolunay haritasında Yengeç burcu yükselmektedir. Öncü bir burcun yükselmesi (Türkiye haritası) bu dönem, yeni girişimler ve başlangıçların da olduğunu söylemekte. Oldukça yoğun hadiselerle dolu bir Dolunay gerçekleşmekte.  

Yengeç’in yükseldiği dönemler, ailemiz, köklerimiz, vatanımız, yuvamız önemlidir. Güvenlik ihtiyacının arttığını söyleyebiliriz. Milli konular gündeme gelebilir. Çekingenlik, güvensizlik, utangaçlık hissedilir. Huzursuzluk meydana gelebilir. Duygularınızı anlayacak, paylaşacak ve size destek olacak gerçek dostlara ihtiyacınız artar. Sağlığa da dikkat edilmelidir. Özellikle de Sinirsel kökenli hastalıklar, takıntılar artabilir. Solunum yolları, ciğerlerle ilgili sorunlara dikkat edilmeli.

Merkürün retro olduğunu düşünürsek eğer, geçmişteki konuşulmuş ve ya gündeme gelmiş, davalar, konuşmalar, projeler, eğitimle ilgili projeler, günlük işlerimizi bu dönem tekrar ele alıp tamamlamaya çalışabiliriz. Çalışma alışkanlıklarımızı (Merkür/satürn), sağlık konularını, kişisel hijyen, iş ve mesleki meseleler önemli hale gelir. İlmi, matematiksel, idarecilik ve ya sistematik konularla ilgili çalışmalar yoğunlaşabilir.. Aslında bu Merkür retro/satürnle kavuştuğu için belli bir zorluğu aşmak için faydalı olabilir. Sorumluluklarımızı yerine getirmeye, daha önceden söz verdiğimiz şeyleri hayata geçirmeye yarayacaktır. Ancak 9 Aralık’tan sonra  istikrar elde etmeye başlayabilirsiniz.

Diğer açıdan ise negatif düşünceler doğurabilir. Geçici çekingenlik verebilir.  Aile, anne, arkadaşlık ilişkilerinde (ay/Neptün) duygusal kökenli sorunlar verebilir.  Ayrıca gerçekler ve fikirler arasındaki uyumsuzluktan dolayı hayal kırıklıkları da kısa bir süreliğine yaşanabilir. Enerji düzeyinizde biraz düşebilir. Kendinizi yorgun (güneş/Neptün) hissedebilirsiniz. Birkaç gün istirahat iyi gelebilir. Sevdiklerinizle, baba/anne ya da yakınlarınızla ilgili duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz.

Merkür/Uranüs’le de olumlu bir açı almaktadır. Zihinsel konularda uyanış, özgürlük verebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgili beklenmedik iyi haberler de alınabilir. Venüs Yay burcunda ilerlediği için daha pozitif ve iyimser olmak mümkün. 9 Aralık’tan itibaren Mars Akrep burcuna girince, bünyeniz güçlenmeye başlar. Her konuda oldukça kararlı davranmaya başlarsınız. Sportif faaliyetlerde başarılarınız artabilir. Güçle yapılan her işte çok başarılı olursunuz, sezgileriniz de artacaktır. Son derece kararlı bir yapınız olacaktır. Sabırlı ve sebatlı, disiplinli bir şekilde hareket edilebilir. Tıp, cerrahlık, askerlik gibi alanlarında olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Merkür retro ve sağlık bağlantısı: Retro Merkür, sırasıyla Satürn, Güneş, Venüsle kavuşurken, Neptüne de sert açı yapacaktır. Bu durumda, solunum yolları, akciğerler, sinirsel kökenli rahatsızlıklar, gut, karaciğer yağlanması, kalçalarla ilgili sorunlar, hafıza, denge sorunları, konuşma, işitme organları, eklemlerle ilgili sorunlar, bulaşıcı ve ruhsal kökenli hastalıklar, bağışıklık sistemiyle ilgili sorunlar meydana gelebilir. Ancak 9 Aralık'tan itibaren, fiziksel enerjiniz ve bünyeniz de güçlenebilir. Daha çabuk sağlığınıza kavuşabilirsiniz. 

18 Aralık’ta gerçekleşen, Yay burcundaki Yeni Ay yazısında buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Dolunay ve Burçlar:

Koç Burcu: İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile geçmişte planladığınız bir yolculuk planını hayata geçirebilirsiniz. Ancak Merkür’ün geri gittiği bu dönemde bazı konularda zorlanabilirsiniz, bazı şeyler istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Ulaşım, vize sorunları yaşanabilir. Sözünü tutmayan kişiler etrafınızda olabilir.  Geçmişten gelen yasal konular varsa kazanabilirsiniz, ancak yasal belgeleri düzenlemek gerekebilir. Sağlam belgelere gerek duyabilirsiniz. Kanunlarla ilgili bası resmi işlemlerle ilgilenmek gerekebilir. Yüksek öğrenim yapma fikri doğabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için yurt dışına gitmek isteyebilirsiniz. Basın/medya bağlantılı konuşmalar, duyurular, uluslar arası konular çok fazla yoğunlaşabilir. Uzaklarda yaşayan ya da bir süredir göremediğiniz akrabalara kavuşmak için gün sayabilirsiniz. Yaşamınız çok yoğun!  Hava alanı, ticari konular, ithalat ihracat gibi alanlarda bazı eksik belgeleri tamamlamak için özellikle 9 Aralık’tan itibaren istikrar artıyor.   Maddi ve manevi konuları ya da krizleri çözmek adına güçlenebilirsiniz. Bir şeylerin peşine düşerek gerçeği bulma arzusu, araştırmalar artabilir.

Boğa burcu: İkizler burcundaki Dolunayla birlikte, finansal konular gündeme gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz bir konuyu çözebilirsiniz. Eşin, ortağın ya da çocuklarınızın geçmişten gelen işlemleri, resmi dairelerle ilgili işleri, pasaport, ehliyet, kimlik vb… gibi konuları çözmek için uğraşabilirsiniz. Bir kağıt işiniz varsa ya da mahkeme sonucu bekliyorsanız bu dönemler gelebilir. Özellikle kardeşlerin, ailenin de içinde olduğu ödemeler, sağlık sorunları önemli hale gelebilir.  Riskli işlerin altına girebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da ortaklı bir işiniz için ceza, vergi ödemeniz mümkün olabilir. Atılan bazı imzalar varsa sorun yaratabilir. Duygusal krizlere de açıksınız.  Sinirlerinize dikkat etmelisiniz. Ancak Venüs’ün yay burcunda ters olayların etkisini azaltabilir.  Bu dönemler hediye, bağış ve başkalarından daha çok destek alabilirsiniz. Ruhsal olarak da takıntılar olsa bile sorunlar çabuk giderilebilir.  9 undan itibaren, bazı konular hızlı ilerlemeye başlayabilir. Karşınızdaki kişiler sizi harekete geçirebilir. Güç, cesaret vererek motivasyonu güçlendirebilir. İkili sosyal ilişkiler canlanabilir. Eş/partner ile diyaloglar güçlenir. Daha önce konuşmadığınız ya da etkili olamadığınız konular üzerinde netlik kazanmak isteyebilirsiniz. Ortak çalışarak güçleri birleştirerek çok önemli işler başarabilir, çetrefilli işlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler burcu:  Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, eşinizle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri planlamak için onun yardımlarına ihtiyacınız var. Ev/aile kardeşleri de ilgilendiren birçok konu bu dönem sonuçlanabilir. Geçmişten gelen bir yolculuk planı da hayata geçebilir. Eşinizle bazı konularda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Onu ikna etmek için uğraşabilirsiniz. Ticari olarak bazı konularda sorun çıkabilir. Avukatlık işleriniz, hukuki işlemler varsa fazla uğraştırıcı olabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler varsa bu dönem dikkat edilmelidir. İçeriklerini iyi okumalı gerekirse bilirkişilerden yardım almalısınız. Önceden husumet yaşandıysa Venüs’le birlikte bazı şeyleri düzetmek adına da şanslarınız artabilir. Sosyalleşebilir, birçok kişiyle bir arada olabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rahatça gösterebilir, dikkat çekebilirsiniz. 9 undan itibaren, işleriniz yoğunlaşabilir. Çok fazla çalışmak, mesai harcamak durumunda kalabilirsiniz. Gücünüz cesaretiniz artacaktır. Günlük işlerinizi en ince ayrıntılarına kadar yapabilirsiniz. Eşinizin de angarya işlerini bitirmek toparlamak adına da verimlisiniz. Günlük işlerinizi planlamakta anneniz ve arkadaşlarınızda yanınızda olabilir. Başkalarının işlerini çözmek adına çalışabilirsiniz.

Yengeç burcu: 3 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte, bazı işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Elinizdeki işleri bitirebilirsiniz. Daha önce göremediğiniz anlayamadığınız bazı konular çözülebilir. Arkanızdan dönen entrikalar da varsa Dolunayın ışığı onu da aydınlatacaktır. Merkür iş evinizde geri gidiyor. Demek ki geçmişte bitiremediniz işler devam ediyor. Bu konulara daha çok dikkat etmek isteyeceksiniz. Çözmek ve bitirmek adına daha dikkatli çalışmalısınız. Sağlık, hijyen, iş konularını, mesleki konuları önemsersiniz, detaylara takılmaya başlayabilirsiniz. Gün boyu birlikte olduğunuz arkadaşlarla sorunlar yaşanabilir. Eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Can sıkıntısı gereksiz şovlar yapmanıza, dedikodu ve ya eleştirilere yol açabilir. Sağlığınıza aşırı odaklanabilir, hastalık hastası olabilirsiniz. Gereksiz gerginliğe girmemek adına günlük güzel konularla ilgilenmek düşüncelerinizi değiştirebilir ve evhamlardan kurtulmuş olursunuz.  Ayrıca baba tarafından akrabaların hayatına bir takım olumsuzluklar gündeme gelebilir. Venüs, iş evinizde size kazanç getirebilir. Aileden kişiler ya da aile kadar yakın kişilerden yardım destek alabilirsiniz. 9 Aralık’tan itibaren daha çok gezebilir, keyiflere, hobilere, sanatsal faaliyetlere, seyahatlere yönelebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında hareketlilik var. Daha istikrarlı çalışmalar yapabilirler. Siz de çok para harcayabilir bazı riskler alabilirsiniz. Spor aktiviteleri, sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz çok yükselecek. Aşk ve cinsellik temaları vurgu kazanabilir. Ancak sakarlıklardan uzak durulmalıdır.

Aslan Burcu: İkizler Dolunayı ile arkadaşlarla daha çok bir arada olabilir, sosyalleşebilirsiniz. Değişik sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Kalabalık gruplar, bir den fazla temalar hayatınıza girebilir. Merkür’ün retro olduğu bu dönemlerde, geçmişte karar verdiğiniz bir seyahat, gezi planı hayata geçebilir. Çocuklarınızla ilgili bir konuyu ya da aşk hayatınızla ilgili sorunlar varsa çözmek isteyebilirsiniz. Bebek sahibi olmak ya da onun ihtiyaçlarını karşılamak bu günlerde önemli. Ayrıca, ailenin servetiyle de ilgili bir konu gündeme gelebilir. Eğlence hayatı, sanatsal faaliyetler önemli olur.  Bu günlerde fikirlerinizi ortaya koymakta sorun yaşayabilirsiniz. Belki biraz sessiz kalacaksınız. Gençler, çocuklarla birlikteyseniz, onlarla ilgili sorunlar çıkabilir. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Finansal olarak risk alabilirsiniz. 9 undan itibaren ebeveynlerle birlikte olmak için nedenleriniz var. Aile içindeki konulara karşı sağduyulu davranmalısınız. Onlar için çok çalışabilir, emek sarf edebilirsiniz. Sezgileriniz güçlendiğinden bazı şeyleri anlayacaksınız. Evi toplamak, evde değişiklik yapmak da isteyebilirsiniz. Aileniz, anne/baba için hareket edebilirsiniz. İyi iş çıkarırsınız.

Başak Burcu: İkizler Dolunayı ile, kariyeriniz, mesleğinizle ilgili bazı konularda sonuç alabilirsiniz. Daha çok sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Halkla ilişkiler, satış işleri alanında bazı kararlar alınabilir. Ticari konular gündeme gelebilir.  Anneyle ilgili duygusal sorunlar yaşanabilir.  Merkür Yay burcunda geri gidiyor. Bu dönem geçmiş aile toplantıları yapılabilir. Ebeveynlerle birlikte olmak için çeşitli nedenleriniz olur. Onlarla da geçmiş sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Anne/babanızın hayatında bir takım ters giden durumlar olabilir. Çocuklarınızın sorunlarıyla uğraşabilir, onların işlerine yardımcı olabilirsiniz. Ev hayatınızda bazı pürüzler varsa onları düzeltmek için olanaklarınız var. Aile yaşamın sıcaklığını yakınlığını hissedersiniz. Misafir ağırlayabilirsiniz. Evde bazı eksikler varsa onları tamamlamak için harcamalar yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. 9 undan itibaren, yakın çevreniz, akrabalar, komşuların hayatında önemli konular, sağlık sorunları, tedaviler olabilir.  Siz bir yolculuk planınızı o dönem organize edebilirsiniz. Yakın çevrenizden kişiler için çok çalışabilirsiniz. Gel-git trafiğiniz yoğunlaşır. Etrafınızdakilere de yardım edebilirsiniz. Ticari konular adına da girişimci olabilirsiniz. Oldukça aktif bir dönem, durmak yok!

Terazi Burcu:  İkizler burcu dolunayı ile, bir yolculuk planını gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat edilebilir. Hukuki bir konuda sonuç alabilirsiniz. Uzaklarla ilgili bir konuyu sonuçlandırabiliriz. Merkür Yay burcunda geri gidiyor. Geçmiş dönemden gelen bazı ticari anlaşmalar tekrar gündeme gelebilir. Kardeşinizle ilgili bir konu, önemli planlar olabilir. Hukuksal bir konuyu dikkatli bir şekilde ele almak gerekebilir. Bazı şeyleri daha detaylı öğrenmek ister daha meraklı hale gelebilirsiniz. Sosyal medya, internet gibi alanlarda çok fazla yayın yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili bazı karışıklıklar meydana gelebilir.  İnternet ve sosyal medya alanlarında sorunlar çıkabilir. İletişim sorunlarını çözmek için bazı planlar yapabilirsiniz. 9undan itibaren, yakın çevreyle ilişkileri düzeltme şanslarınız artabilir. Yayıncılık, eğitim, dergi, gazete gibi sektörlerden para kazanabilirsiniz. Kardeşlerinizin size destekleri, sürprizleri olabilir. Sosyalleşebilir, güzel ortamlarda bulunabilirsiniz. Bol iş üretebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığını alabilirsiniz. Motivasyonunuz finansal konulara yoğunlaşmıştır. Hukuki konular ya da ortaklı işleriniz varsa, bütçeyi düzenlemek, hesaplamak, yönlendirmek adına oldukça istikrarlı bir dönem. Eşinizi de ilgilendiren alım satımlar, kazançlar, harcamalar bu dönem yoğunlaşabilir. Emlak işleriniz, satış sözleşmeleri, parasal girişimlerde cesaret hâkimdir.

Akrep burcu:  İkizler burcu dolunayı ile, finansal karışıklıklar gündeme gelebilir. Bazı ödemleri gerçekleştirmek, müşteri ilişkilerini düzenlemek zaman alabilir. Pazarlıklar artabilir. Kredi kart sorunları yaşanabilir. Geçmiş dönemden gelen müşteriler hayata geçerken, önceden söz verilen işler bu dönem vazgeçilebilir. Diğer yandan Venüs/Yay ile para da elinize geçebilir. Bir şeyler satın almak isteyebilirsiniz. Tedavilere giden masraflar artabilir. Merkür gerilemesi geçmişteki konuları anlattığı için bunların tamamlanması, düzenlemelerin yapılması gereken bir dönem. Bu dönem bazı kontrollerin daha sağlam yapılması gerekir. Gözden kaçan bir şeyler olmaması adına uyanık olunmalı. 9 undan itibaren her şey daha hızlı ilerlemeye başlıyor. Merkür gerilemesi devam etse bile daha istikrarlı bir dönemdesiniz. Kontrolü siz elinize alabilirsiniz. İstediğiniz girişimleri güçlü bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Cesaretiniz artıyor. Fizik enerjiniz güçlendiğiniz için enerjiyi spora yönlendirmek doğru olacaktır. Sporunuzu yaparken yorgunluğunuz pek olmaz, bünyeniz güçleniyor. Kas gücünüz de artacaktır. Sağlığınız da güçlenir.

Yay burcu: Karşıt eviniz olan İkizlerde gerçekleşen dolunay ile bazı işleri tamamlayabilirsiniz. Sizin ve ya eşinizin hayatında olaylar, sağlık sorunları gündeme gelebilir. Özellikle, kafa karışıklığı yaşanabilir, sinirsel kökenli rahatsızlıklar, karaciğer sorunları meydana gelebilir. Zorlu olaylar olsa bile, olaylara daha mantıksal çözümler üretmeye çalışabilirsiniz. Yanlış anlamalar, gereksiz laf kalabalığına dikkat edilmeli. Duygularınız karşı tarafa bağlıdır. Eşiniz, ortağınız, ilişkiler önemli olur bu dönemler. Danışmanlık yapıyorsanız, bu dönemler yoğunluk artabilir.  Bu dönemler yakınlar, kardeş, kuzenler, akrabalarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 9undan itibaren eve kapanarak arka planda çok çalışabilirsiniz. Zorlu işlerin altından büyük bir başarıyla kalkabilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen konular gündeme gelebilir. Çocuklarınızın hizmet temaları, eşinizin işleri yoğunlaşabilir. Sizde fedakarlık yapmak başkaları için mücadele etmek istersiniz. Gizli kapaklı işler varsa bunların üstüne giderek sorunları bulmaya dipten çıkarmayı başarırsınız. Geri planda durmak, havayı koklamak, taktik geliştirmek gerekebilir. İçe çekilmek, aile işlerine koşturmak, ortamlardan uzak kalmak, işlerinizi bitirmek en doğrusu. Anne tarafından akrabaların hayatında yoğunluklar, sağlık temaları artabilir. Bu dönem meditasyon, yoga benzeri çalışmalar için çok elverişli bir dönem.

Oğlak burcu: İkizler burcundaki dolunay ile, bazı angarya işlerinizi bitirebilirsiniz. Kontrol edilemeyen ani gelişen sağlık temalarıyla uğraşabilirsiniz. Akrabaların hayatında bir takım karışıklıklar meydana gelebilir. Geçmişte tasarlanmış, konuşulmuş birçok ihmal edilmiş işleri tekrar ele almak gerekebilir. Plan ve projeler, hazırlıklar yapılabilir. Gizli kapaklı konuşmalar, dedikodular yapılabilir. Sizin de arkanızdan yapılan kulisler, dedikodular da söz konusu. Ancak diğer yandan Venüs/yay ile iyimser koşullar da mevcut. Meditasyon, dua, yoga, nefes teknikleri vb…konular bu dönem için elverişli. Sizde hastaneler, dini mekanlar gibi kapalı yerlerde daha fazla bulunabilirsiniz.  Uzaklara yolculuklar yapabilirsiniz. 9 undan itibaren, arkadaşlıklar, dostluklar, ekip çalışmaları, davetler çok daha önemli oluyor. Bazı organizasyonları düzenlemek gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Bir işin takım liderliğini üstlenebilirsiniz. Bazı şeyleri en ufak detaylara kadar iyi planlamanız gerekebilir. Kolektif çalışmalar yapabilir, gelecek için önemli planlar kurabilirsiniz.

Kova Burcu: İkizler dolunayı ile, aşk hayatınızla ilgili karışıklıklar yaşanabilir. Duyguları sergilemekte zorlanabilir, fazla mantıklı yaklaşımlarla romantizmden uzaklaşabilirsiniz. Çocukların hayatında inişler çıkışlar şartların sürekli değişimi sizi strese sokabilir. Finansal harcamalarda risk alınabilir. Onların sağlık sorunlarıyla uğraşmak gerekebilir.  Aşkta bir karar verme durumunda kalabilirsiniz. Merkür evinizde geri gidiyor. Bu durumda arkadaşlarınızla aranızda bazı yanlış anlaşmalar, gerginlikler gündeme gelebilir. Eskiden planlanan davetler, organizasyonlara katılabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Dernek, cemiyet, vakıf işleri gibi sosyal ortamlar içinde yer alabilirsiniz. Ancak iyi planlama yapmanız gerekebilir, aksi halde sorunlar çıkabilir. Özellikle maddi kayıplara da dikkat edilmeli, risk getiren faktörlerden uzak durulmalı. Gereksiz detayları yüklemeyin yorulursunuz, kafanız karışır, grubu organize etmekte zorlanabilirsiniz. 9 undan itibaren işiniz ve kariyeriniz adına olumlu bir dönem başlıyor. Mücadele edebilir ancak çok şey başarabilirsiniz. Yönetsel kabiliyetinizi güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. Bazı konularda topluma önderlik edebilirsiniz. Girişim cesareti ve enerji tavan yapabilir. Enerjiyi doğru kullanabilir, birçok işi başarabilirsiniz.


Balık Burcu: İkizler burcundaki Dolunayla birlikte, ailevi konular, özel hayatınız önem kazanıyor. Bir süredir başlanan konuların, planların artık sonuçlarını almaktasınız. Aileye, eve, ebeveynlere karşı hassasiyet artıyor. Aileniz ve iş arasındaki dengeyi sağlamak önemli olacaktır. Onların bazı sorunlarıyla uğraşmak, sorumluluklarını yüklenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durumda kendi hedeflerinize gitmekte zorlanabilirsiniz. Kimileri adına başka bir ülkeye, şehre yerleşmek, ev değiştirmek de mümkün. Merkür 10. Evinizde geri gidiyor. Bu durumda, kariyer hayatınız son derecek önemli. Toplumun gözü önündesiniz ancak bazı özelliklerinizi ortaya koymakta, kendinizi göstermekte zorlanabilirsiniz. İş yeri ya da eğitimde iletişim sorunları yaşanabilir. Anlaşmalara, imzalara dikkat etmek gerekebilir. Ticari iniş çıkışlar, bazı evrakları düzenlemekte zorlukları aşmak zaman alabilir. Yurt dışı okullarla ilgili araştırmalar varsa 9'undan itibaren harekete geçerseniz daha verimli olur. Pasaport, vize gibi işlemleri de bu tarihlerden itibaren düzenlemek işinizi kolaylaştırır. Bu dönemler kardeşler, akrabalarla, arkadaşlarla çok fazla yoğunluk var. Seyahatler, geziler, fuarlar, sempozyumlar, tanıtımlar gündeme gelebilir. farklı kültürden kişilerle görüşmeler, birliktelikler artabilir. Basın medya bağlantılı çalışmalar, ticaret, hukuki konular artarken, özgürleşmeniz ve buralardan uzaklaşmanız da mümkün. 


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz dir.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum